Hayır, girmem. Onun da saçma sapan şok diyetler yapmasına izin vermem, hele ki tek başına. Eğer vermesi gereken yüklü bir kilosu varsa güvendiğimiz bir diyetisyene başvurmak en doğrusu merhaba olacaktır. Şok diyetler sağlıksız bir şekilde zayıflatsa dahi diyeti aniden bıraktığı zaman tekrar kilo almasına neden olabilir. Eğer vermesi gereken kilo daha azsa o zaman birlikte sağlıklı yaşamayı alışkanlık haline getiririz.
Bunu evli insanlar yapar yani o seviyede bir ilişki için aşırı bir istek gibi duruyor. Destek olurum tabi. Sağlıklı yemeklere yönlendirir spora teşvik ederim ama düşününce ben çok yemek yiyen biriyim. Yemezsem de bayılmak gibi bir sorun yaşıyorum 🤷🏼♀️
ben zaten diyet yapıyorum sürekli. spor ve diyet vaz geçilmezim. ama sevgilim olsaydı ve diyet yapmamı isteseydi yine yapardım tabi ki hiç bir şey sevgilimden daha önemli değil.
Valla güzel olur. Teşvik eder kendim içinde yararlı olur ihtiyacım varsa. Beraber yemek öğünlerimiz bile aynı olacağı için eğlenceli de olur. Tabi düşünce ayrılığı yaşanabilir sen kendin napıyosan yap bana karışma der gibi 😂 Hahah bilemedim ama eğer ihtiyacım varsa benide yola sokmuş olur tamamen duruma bağlı
Sevgilin diyetteyse veya senden diyete girmeni, ona eşlik etmeni istiyorsa bunu yapar mısın? Evet, destek olmak çok önemli ve aynı fikirleri paylaşabilmek insanın kendini geliştirerek yaşamını sürdürdüğüne işarettir.