Seve seve o yeterki istesin hep destek tam destek 😀

#inci🌸
Seve seve o yeterki istesin hep destek tam destek 😀

#inci🌸
Tabi ki de desteklerim sevgilimi ya da eşimi.. yani benim kilom ideal bile olsa onunla birlikte diyet yaparım onun yediği yemekleri hazırlarım ellerimle yaparım hatta. veya diyet listesi hazırlamasında buna uymasında da yardımcı olurum.. çünkü aşk böyle bir şey sevince insan her şeye katlanıyor ya da her şeyi yapıyor. bu yüzden de onun aynında olurum her zaman
Ya ben neden diyetine eşlik ediyorum ki.. 😅 Sevdiğim adam zayıflasın derken ben yok mu olayım.. 😂 Yapsın işte kendi kendine diyetini.. Ama bana dokunmasın.. 😅 Ben çikolatam olmadan nasıl yapayım.. 🤣
Diyete ihtiyacım yok ama yanında iştahını kabartacak şeyler yememeye dikkat ederdim 😂
Ben diyete girip akşam elinde baklava ile geliyorsa 🥺yazarken sinirlendim
Yarın diyetimin birinci günü jsjsjs
💗🍭
Ederim etmesine de benim kilom iyi şimdi diyete girsem dhshs
Sen de işte çaktırmadan yersin jsjs
Ay sonunda o vermiş olacak sen almış 😂
Cevap
19Cevap
O da benim diyetime eşlik etse mutlu olurdum . Ama yemek yemedigim zamanlarda asabi olma durumum onu ne kadar mutlu eder bilmiyorum jdbdnd
Sana bol ara öğün serbest 🤣
Çözüm üretmekte üstüme yok zayıflayana kadar görüşmemekte var çözümlerimin içinde jsjs
Zaten yiyip yiyip kilo almıyorum olanı da onunla mı vereyim
Ülkemin erkekleri hiç jestten anlamiyor
Hiç sanmıyorum. Fit olana kadar yanına bile gitmem.
Ay yok olmaz senden jsjs
Maço seven yok mu 🤣
Buralarda bi yerde vardi jsjs gelirler
Çok bekletmesinler 🤣
Hayır ya olamz öyle şey, saçmalama eşlik edersem nasıl kışkırtıcam inadına en sevdiği yemekleri yemem lazım 😅
Ne kadar kilolu olduğuna bağlı. Aşırı ise yardımcı olurum değilse ve ben beğenmişsem böyle kalması gerektiğine ikna ederim
Eşlik ederdim ki yapmadığım şey değil. Her konuda olduğu gibi bu kararında da ona destek olurdum. (Gizliden diyeti bozmam da cabası tabi) :)
Ederim.
Fazlasıyla da kalabilir sorun olmaz.
Kilo vermek isterse ederim ama zaten zayıfım kemik kalırım sonunda.
Hayır tabi ki de o diyet yapıyor diye vejeteryan mı olacam uzum bir süre
Diyette olmak sürekli ot salata yemek değil ki istediğini yesin az yesin ben ona yardım ederim kilo da verdiririm
Elbette değil ama temiz beslenmek alışkanlık haline getirmek motive etmek için dedim
Kilolu olsam tamam da fitim keyfime bakarım jdkfkf
Kilo koruma yap sende jdjs
Ben onu çok iyi zayıflatırım.
Rica edeceğim her soruyu başka yerinizle anlamayin
Rica edeceğim her cevabı başka yerinizle anlamayın. 158 kilodan 70 kiloya düşen bir kişi olarak cevapladım.
🤣özür dilerim valla
Özrün reddedildi. Hem bana iftira at. Hem de gel özür dile. Oh ne rahat dünya.
İftira mi jsjdjd yok yok İftira değil yanlış anlamışım
Ben anlayacağımı anladım
Ben aciklamasini yaptim özrümü diledim yeminimi ettim gerisi seni alakadar eder.
Nasıl alakadar etmez. Bana iftira at. Bir de alakadar etmez de. Her yapılanın bu dünyada suçu yok. Ama öbür tarafta var. Ya bu dünyada çekersin ya da öbür tarafa bırakırsın. İftiranın bedelini ödersin.
Amin
Edemem yemek yemek wonderful zaten kilo almıym ki ben 😂
Ederdim tabi yalnız bırakmam 😊
Küçük bi nebze ben de diyet yapabilirim.
Olur olur, ederiz.
Yok ya ona salata bana burger
Niye edeyim taş gibi fiziğim var 🙄
Hayır bende fazla yokki
Eve gidene kadar evet 🙄
Edemem. Zaten zayıfım.
O mutsuzsa evet
Ermezdim 🤔
🙄otmozdom
😂😂 zorlanmadın mı bunu yazarken
Çok hoşuma gidiyor 😂yok zorlanmadım
Eşlik etmem ama teşvik ederim..