Kilolarla başım dertte. 10 kilo vermek istiyirum, sizde etkili olan diyetler var mıydı?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
4 ayda 10 kilo rahatlıkla verirsin ayda 2.5 kilo çok rahat verilir sağlıklı bir insan ayda 4 kiloya kadar verir öncelikle porsiyonlarını küçültmelisin ve mutlaka kalori hesabı yaparak kalori açığı oluştur bence 163 boy 63 kilo bi insan günde 1000 kaloriyi geçmezse rahatlıkla kilo verebilir bol bol su içmelisin günde en az 2 litre yeşil çay da yağ yakımında oldukça etkilidir öyle çok ağır sporlar yapmana da gerek yok haftanın 4 5 günü orta tempoda 1 saat kadar yürüyüş yapman gayet yeterli olacaktır ve tabi ki elinden geldiği kadar az kapalı ürün tüketmeye çalış ama canın diyelim ki çikolota istedi o anda ye o çikolatayı yoksa en sonunda yiyeceksin zaten ve normalde yiyeceğinden daha fazla yiyeceksin herhangi zararlı bi şey yediğinde aman zaten diyetim bozuldu diyr düşünüp bırakma gün içinde yediklerinle rahatça dengeleyebilirsin ve ayda istediğin kadar kilo verirsen mutlaka kendini ödüllendir bu motive olmanı sağlayacaktır ben de 25 kilo kadar kilo verdim inan ki çok zor değil istersen yaparsın.
30 Yorumla
Basit :) Neyse ki ayda 10 kilo vermeye çalışanlar gibi fazla abartmıyorsun, 4 ayda 10 kilo zor değil, diyet programlarını önerenler olacaktır elbet, şahsi tavsiyem kilo vermeyi günlük bir faaliyet olarak düşün, aylar sonrasını düşünme bugüne bak ve kendine şu soruyu sor; bugün diğer günlerden farklı olarak ne yaptın? Normal yaşam tempona kıyasla ne gibi değişiklikler uyguladın, ekstra spor, daha sağlıklı beslenme, kilo aldırdığı bilinen şeylerden uzak durmak gibi, çünkü değişiklik yapmazsan kilonda değişiklik olması için bir neden de olmayacaktır, değişiklikler uygularsan, adım adım dilediğin kiloya ulaşacaksın.
00 Yorumla
Ben 2 yıl önce 84 kiloydum bir yılda 4 kilo verip 80 oldum 3-4 ayda da 74 oldum (6 kilo verdim) hızlı kilo vermek için ekmeği şekeri azalt yiyip yatma ayrıca çok hızlı ve sağlıksız verilen kiloda deri sarkması olur.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
12Cevap
- +1 yıl
İlk olarak eve ekmek almamaya çalış, hangi tür olursa olsun, makarna, pilav, kızartma bunlardan uzak dur, fasfood ve abur cubur yeme, kahve içiyorsan ve yanında çikolata tüketiyorsan onun yerine kuru meyve yiyebilirsin, spor yapabilirsin, kendini fazla yormadan benim önerilerim bunlar
10 Yorumla - +1 yıl
Sabah aksam iki ogun yemek yesen ve yagdan ekmekten uzak durup ya da azaltp protein ağırlıkli yumurta peynir tavuk et vs ile beslensen ve azda yürüyüş spor ypsan 4 ayda 10 kilo çok rht ve sağlıklı şekilde verirsin ben cok verdm ama geri alıyorm o sknti 😂
00 Yorumla - +1 yıl
Ben iki hafta içinde 5 kilo verdim korona kardeş sağ olsun. Şimdi şöyle anlatayım koronaya yakalanıyorsun o seni 2 hafta boyunca tuttu mu bırakmıyor ve seni ölmekten beter ederek zayıflatıyor. İşte bu kadarrr 🤗😂
10 Yorumla - +1 yıl
Ben 1 ayda 8 kilo verdim ama yağdan kastan gitti yemek yemedim günde bir iki meyve yedim oda biri gece biri sabah bir ay boyunca
00 Yorumla Çok rahat verirsin. Güzel bir diyet listesi ve düzenli sporla 2 ayda hallolur işin
10 YorumlaYarı zamanlı oruç yapabilirsin bence ben 2 ayda 8 kilo verdim ve ideal kilona gelince kilo vermen kendiliğinden duruyor denendi ve onaylandı
10 Yorumla- +1 yıl
Ahh ahh dışı seni yakar içi beni
2 ay oldu liste varda uyabilen yok00 Yorumla - +1 yıl
Tatlı ve kola yasak, her gün 10000 adım tamamdır.
10 Yorumla - +1 yıl
2 haftada verirsin 10 kiloyu
00 Yorumla boğazını tut çok su tüket yeterli
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
1 ayda bile verirain if diyetini araştor
00 Yorumla tabiki de spor yaparak
00 YorumlaBoyun ve kilon kaç
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Boyum 1.63 kilom 63
Verebilirsin
00 YorumlaYemeyi çok azatmalisin
00 Yorumla- +1 yıl
Bol bol limonlu su tüket
00 Yorumla - +1 yıl
Kaç fark var boyla
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kilomla boyum ayni rakam😇😅
- +1 yıl
Bıngıl bıngıl
- +1 yıl
İyidir 😊
Hareket ve seks
10 Yorumladiyet yaparak
00 YorumlaYeme.
00 YorumlaSu diyeti
00 Yorumla
Devamını Gör(16)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öncelikle süre ve verilen kilonun kişinin başlangıç kilosu, yaşı, metabolizma hızı, cinsiyeti gibi faktörlere bağlı olarak değiştiğini söylemekte fayda var. Doğru bir beslenme ve doğru bir egzersiz programı ile sizler de sizin için en ideal olan kiloyu vereceksinizdir.
Kilo kaybını hızlandırmak için kısa süreli protein içeriği yüksek ketojenik beslenme programı da uygulanabilir. Bu noktada bir beslenme uzmanından destek almakta fayda var.
Sevgilerimle