Karbonhidratı kesmeden sadece az yiyerek başarmak istiyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Az ye, ağırlık kaldır, proteinden zengin beslen 10 olmasa da 5-6 kg kadar verirsin. Yağdan gitse daha fazla vermiş gibi görünürsün zaten
10 kilonun yarısından fazlası kastan olur bu da senin için kötü olur muhtemelen
Karbonhidrat yediğim için kas kaybetmem diye düşünüyorum
Bilmiyorum ama bu 10 kiloyu 3 aya rahat verirsin sıkma kendini
En kötü 2 ayda veririm de diyet yapmadan mümkün mü az yiyerek
Mümkün aşk bir ayda çok zor verirsin yeme atakları filan geçirebilirsin bu da sana kilo bile aldırabilir
Allah muhafaza. Dün sabah 6 tane ev köftesi yedim bir tane küçük haşhaşlı çörek ve akşama kadar başka bi şey yemedim akşam sadece 2 dilim sarma ve çeyrek dilim kek yedim 5te ve bunla günü kapattım
Çok sağlıksız değil mi yediklerini dengeledin mi peki
Sağlıksız derken çok az değil mi yediklerim?
Aşkım hiç yeşillik yok yoğurtla, ayranla vs dengelemek yok şu ne kadar içtin peki
Köfte zaten protein. Ne dengeleyeceğim zaten az yemişim dün bir kilo verdim bir günde
Bir günde nasıl bir kilo verebilirsin Allah aşkına odemdir o
Ya kızım sen mal mısın? Dün yediklerimin gerçekten çok az olduğunu fark etmiyor musun hala sanki mantı makarna yemişim gibi dengeledin mi diyor
Sen kendini kandırmaya devam et vereceğin kilolarida geri alırsın muhtemelen bana da bir daha bu üslupla yazıyım deme mahalle karısı seni
Mahalle karısının kim olduğu profil resminden belli tam köylü tipi. Az yiyerek verdiğin kilo geri alınmaz senin gibi mal mantıkla karbonhidratı keserek kilo verdiğinde vücut kas ve su eritir ve diyeti bıraktığın anda alırsın
Mal kız ya sadece 2 dilim Sarma ve çeyrek dilim kek yemişim ne kadar az yemişsin diyeceğine dengeledin mi diyor zekasız
Çeyrek dilim kek lan mal çeyrek çeyrek zekan yetiyor mu
Az ötede havla😆😆
Hah tipine uygun köylü üslubunu da belli ettin.🙂Ppye bak efekt shop basılmış çok komik
Sana bu kadar batan ne knki 😃😃 fena kalbini kircam şimdi uza git
Bu mantıkla neden kiloyu geri alayım? Herkes bilir ki karbonhidratı az yiyerek kilo veren geri almaz, karbonhidratsız kilo veren şıp diye geri alır
Daha yediklerini dengelemesini bilmiyorsun ve karbonhidrat tüketip kilo vereceğini sanman çok acınası kalori açığı filan da oluşturmayı bilmiyorsundur sen şimdi
Kalori açığı oluşturduğum için dün bir günde bir kilo verdim zaten.6 köfte 300 kalori.2 sarma 64 kalori. Çeyrek dilim kek 50 kalori🙂Bir aydır dikkat ediyorum ilk defa bir günde bu kadar kilo verdim
Bir ayda 6 kilo verdim bu arada. Senin hala bu devirde eski usül unu kesip kilo vereceğini sanma cahilliğin acınası kilo kalori açığıyla kaybedilir canım
Yediğin karbonhidrat 100 gramı geçmemeli ve benim dün tükettiğim karbonhidrat 50 gr bile değil. Ben bunları çok iyi saydığım için senin gibi cahille muhattaplığı kesiyorum sen de ekmeksiz sıkıcı şekilde haşlanmış yumurta ile haftada bir kilo verirsin ben az yiyerek haftada 3
Ha sen gtunden filan anlıyorsun yazdıklarımı yazacağım şeyleri iyi oku kafan basmiyor ise yine okursun😃 şimdi günlük 1 kilo vermek mümkün değil 1 kilo demek 7700 kalori demek ve sen bunu bir günde at kostursan anca öyle verebilirsin. Gelelim diğer konuyu unu şekeri kes demedim diyette unda olur şekerde kalori açığı olduğu sürece ama sen normal akşam yemeği yiyip yanına bir kase yoğurt ve bir veya iki dilim ekmek yeseydin dün akşam ki yediklerinden daha sağlıklı olurdu kafa basıyor değil mi buraya kadar ha?
Karbonhidrat tüketip kilo vereceğini sanman acınası diyen sensin. Diyetisyenler bile her gün ekmek pilav yazıyor. Evet sağlıksızdı ama yeşillik falan pek seven bi insan değilim protein ile dengelemiş oldum sabah yediğim köftelerle
Ya sen gerçekten canımsın karbonhidratı filan dengele diyorum canım vücudumuz karbonhidratı hızlı emer onu dengelersen açlık hissi uzun vadeli olmaz ve yeme atakları filan da olmaz anladın mı şimdi
Kalori açığı oluşturup ağırlık antrenmanı ile beraber kardiyo yap verirsin
Sadece kalori açığı oluşturuyorum diyet yapamam
Diyet işte kalori açığı oluşturmak ksnsksk
Hayır diyet genelde karbonhidratı kesmeye diyorlar
Stresle verdim offf offf
Ama boy ve kilon kaç?
170-68
Kız iyisin neden vermek istiyorsun
Yok canım ya zayıf olmak istiyorum
yapamazsın. yapsan da sağlıksız olur sarkma olur
Versen dahi çoğunluk kaslardan verirsin yine yağlı bir görünüme sahip olursun.
Bebeğim 80den aşağı isen imkansız
Bu kilo ile asla veremezsin ki verme zaten kemik torbası mı olacaksın 58 160 boyun ideali 170in değil
168 boyundaki insanlar 55 kiloyu bile beğenmiyor 50 kg olmak için diyet yapıyo
Onlar rahatsız bence kesinlikle sen kendini niye onlarla kiyasliyorsun ideal kilo 160 için 60 170 için 70 180 için 80 kilodur
Aşırı zayıf olmak bir güzellik belirtisi de değil buna emin olabilirsin çoğu kadın daha çekici olmak için sorun kiloda zannedip gerçekle yüzleşmiyorlar. Yani yüzün ne kadar güzelse o kadar güzelsin aşırı zayıf olman bir şeyi degistirmeyecek
Bence bunun bilincinde ol ve bu yaptığın şeyin sağlıklı olmadığını da bil. Hem sağlıklı değil sağlığın için vermemen lazım hem de görünüş olarak her türlü 6 /10 isen öyle kalacaksin
Biliyorum canım da boyunla aynı kilo değil boyundan 10 kg aşağısı ideal kilon
Hayır değil sağlıklı da değil
Boyundan maksimum 5 kilo fazla ya da az olman lazım
Hayır sağlıklı olan boyundan 10 kg altı olman
İnsanları saçma sapan kalıplara sokmayın 60 kilo 160 bı kadın şişman mı şimdi
Şişman değil normal
Diyetisyen misiniz
Tamam işte ideali boyunla aynı kiloda olmak
50 kilo insanlar hiçbir şey yemiyor ve sağlıklı da beslenmiyor
Bence bu kilo takıntısı sağlıkla alakalı değil kesinlikle kilo verince güzel olacağını düşünüyor çoğu kadın
Obezite seviyesinde değilsen aşırı zayıf olunca güzel falan olmuyorsun
Evet Tabiki öyle ama insanlar modern manken algısına uymak için zayıf olmak istiyor da 50 kilo iğrenç en az 55
O da 160 boy için bebeğim senin için 55 aşırı az
Ya inşallah 58 kilo olurum
Hiçbirimiz de manken falan değiliz. İnsanlar kabullenmek istemiyor ama gerçek gerçektir çirkinsen 50 kilo da çirkinsin güzelsen 75 kilo olsan bile güzelsin bu değişmez bir şey. Sadece ideal kiloda olmak iyidir sağlık açısından
Obez değilsen takıntı saçma
Bari 60 de ya 58 ne
Boyun 170 senin
Ya elbette öyle ama fizik de önemli
Fizik önemli zaten de bana göre çok zayıf bir kadının fiziği de kötüdür ve bu sana zannettigin kadar artı sağlamayacak emin ol. Benim dediğim şey çok belli bu insanlarin saçma sapan güzellik algılarını uymak zorunda değiliz obez olmaman lazım aşırı zayıfta olmaman lazım. Ama sen bilirsin beni alakadar etmez
İstiyorsan 35 kilo ol.
Canım evet haklısın o yüzden ben 50 istemiyorum çocuk gibi gözükürüm ama insanlar özentilikten çirkin olmalarına rağmen 1.70 boyuyla 50 kilo olmak istiyorlar
De Ben bu sene kilo aldım hep 58-60 idim 58 ile çok zayıf görünmüyordum bana çok yakışıyor
Bilemiyorum ben şahsen boyunun bu kilo için uzun olduğunu ve takıntı yaptığını düşünüyorum ama nasıl mutlu olacaksan öyle ol
Bana göre senin ideal kilon 70 ve gayet normalsin tabii vereceksen ver
62 ideal kilom 58 de daha güzel durur
Dediğim gibi bence değil 70 olmalı ama ne yapıyorsan yap
Allah korusun 70 ne ıyyy
O ne demek ya. Gayet normal bir kilo ayrıca bence güzel bir kadın değilsin ve fizikle kurtarmaya çalışıyorsun
Ama bu tipini değiştirmeyecek
Hayır çok güzel yüzüm var ama zayıf yüzüm daha güzeldi
Kesinlikle aynaya bakıp çirkin olduğunu kabullenmen lazım
İnanmıyorum açıkçası
Güzel kadınlar bu kadar özgüvensiz olmaz
Çevremde ne kadar kilo takıntılı kadın varsa hepsi çirkindi
Ayrıca sen 68sin abla 70 kiloyla aynı şey
Yahu sen mal mısın? Barbara palvin dünyanın en güzel kadını olarak bulunuyor yine de zayıfladı. İnsan en iyi haline gelmek istiyor. Ben mavi gözlü beyaz tenli güzel bir kızım 74 kiloyken bile fiziğime çok iltifat alıyordum sadece kendi sevdiğim kiloda olmak istiyorum
Benim dediğim de şu bu kadar kilo takıntısı olan kadınlar maksimum ortalama güzellik oluyor ya benim 5 kilo fazlam var senin kadar takmıyorum güzel olduğum için
Küçüklüğünden beri çok güzel bulunan bir kız olduğum için hep güzellik takıntım oldu bu yüzden çok zayıf olma 50 kilo olma derdim olmadı ama güzellik takıntısı olanlar en iyi haline gelmek ister ha bu kilomla da beğendiğim erkek beni çok beğeniyor verme diyor ama ben hayatımın çoğunda 58 kiloydum ve benim bedenim benim istediğim olacak inşallah
Dediğim gibi ne yapıyorsan yap
Ben güzel bulundum hep çocukluğum da da şu an da ve kilo takıntım yok güzel olmayanların takıntısı oluyor
Gerçekten bence bı çevrene bak haklı miyim anlarsın
Off yeter insanlar zengin oldukça daha zengin güzel oldukça daha güzel olmak isteyebilir senin ruhun kilo kilo takmıyor ama çoğu kız takıyor
Mala anlatır gibi anlatıyorum ya kilo takıntısı olan kimse 58 kiloyu kabul etmez 50 kiloya düşmeye çalışırlar ve bunlar çirkin olurlar 50 kiloyken daha da çirkşn olurlar
Tamam hanfendi siz aşırı zayıf kemik torbası olun beni alâkadar etmiyor
Barbara palvin güzel değil miydi? Hande Erçel güzel değil miydi o 170 boyunda 60 kiloyken diyete başlayıp 50 oldu
Kilo takıntısı olması sağlıklı değil ben de bunu anlatmaya çalışıyorum
Sen ünlü musun onların yaptığı her şey bizim dünyamızda geçerli değildir koreliler 170 45 kilo biz de mi öyle olalım
Yemin ediyorum 80 kilo obezlere daha çok saygı duyuyorum ya bu kadar özgüvensiz olmayın
Şöyle verirsin
https://voca.ro/1dMpAvuOdejp
Spor yapıp az yiyerek
Dediğin giib olabilir
120 kiloysan evet
Yardımcı olmak isterim
Sporcu musun
Ewet 7 sene oldu
Bence verme
Veririm inşallah
Zor ama ya 10 kilo bence
Vermem gerek 68im 58 istiyorum