Görseldeki aynı kiloda (70 kg) fakat boyları, yaşları ve fiziksel özellikleri farklı olan insanları görünce aslında kilonun rakam olarak çok önemli olmadığını görüyoruz. O zaman neden kiloda rakamlara takılıyoruz? Siz olmanız gereken ölçülerde olduğunuzu düşünüyormusunuz?
Sayılar üzerinden ilişki kontrol etmek ve ona göre aday seçmek tamamen aptallıktır. Bir insanın yaşı, boyu, kilosu hiç birisi önemli değildir. Önemli olan sana karşı bakışları ve sevgisidir.
Bizim insanlarımız değerlendirme yapmayı aşırı seviyorlar. Bu sebepten dolayı ilişki olsun, farklı konular olsun sürekli seçici davranıyorlar.
Boyumuzu değiştiremiyoruz fiziksel özellikleri de 2 kol varsa 3 olmuyor. Fakat ideal fizik için değiştirilebilen tek şey kilo. Kill da sayılarla ölçüldüğü için sayılara takılmak zorunda kalıyoruz. En uzun olan kadın gayet düzgün fizikliyken en kısa olanı bildiğin bariz kilolu görünüyor. Balık etli değil bildiğin kilolu. Sayılarla oluyo maalesef.
Diyabet ve ya başka hastaliklar var ve bunun tek çaresi amelyat boyun uzamasının tek yoluda amelyat 🤷♂️ ayrıca yalnış şekilde kilo verip sarkanlarda var
Kesinlikle kilo sadece bir rakamdır =)) Bir kilo demir çok az yer kaplar oysa bir kilo pamuk kocaman çuvalı doldurur. Kaslı biri aynı şekilde yağlı birinden daha ağır basar. O yüzden boyu 1,70 cm kilosu en fazla 60 kg ince belli küçük göğüslü hatun tercih ederim diye ayrıntı vermeden edemiyorum ;)
Aslında fotoğraf çok normal. Çünkü her boyun kendine göre genel olarak ideal kilo aralığı vardır. Mesela 1.60 boyundaki bir kıza 52 kilo normalken, 65 kilo fazla gelebilir. Daha buna benzer birçok örnek var. Diğer bir konu ise önemli olan yağ ve kas oranı. Yani bazen aynı boy ve aynı kilodaki kişiler bile aynı fiziksel özellikte olmuyor.
Olmam gereken ölcüdeyim galiba insanlara göre ama ben olmam gereken ölcüde oldugumu sanmıyorum cok zayıflîk iyi degildir cok kilo da iyi degildir ama malesef bazi insanlar kilo alamîyor bazilari da kilo veremiyor ben de zor kilo alanlardanim 52 kiloyum ben 57 58 kilo olmak istiyorum o kilo daha cok yakîşacak bana daha cok güzel olucam
Doğru değil yaşla bir alakası olduğunu da düşünmüyorum kilonun ve tamamen genetik yapısal faktörle alakalı oluduğunu düşünüyorum benim anne tarafı çok zayıf baba tarafı babaanne şişman dedem zayıf halamlar aşırı kilolu babam aşırı zayıf ben de tam ortasına çekmişim basenlerim çok var balık etliyim ve ne olursa olsun 45 kiloya kadar düşmüş olmama raģmen balık etlilikten kurtulamadım boyum 160 kilo genetik bana göre
Evet yaşının hakkını veriyorda zaten yazıyor 😂. Senin ne anlatmaya calıstıgını anladım evet verdigin örnekte güzel ama digerlerine bakıyorum pekde es gecilcek bir durum degil görüntüleri kurtarmıyor. Şahsen kendi hayatımda da benden kısa ve zayıf olmasına özen gösterrim. İlk görüşte herkes gibi görüntüye onem verdiysem rakamlarda herkesde oldugu gibi önemlidir. Görüntüye hitap ediyor sonucta. Zaten biliyoruz ki bir şeyde görsellik yoksa ilgilenmeyiz bu bir gerçek
Boy kilo orantısız bakarım, sadece kilo ile karar verilemez, tabi başka şeyler de olmalı, sizin de söylediğiniz gibi fakat kilo boy endeksi genel olarak bir insanı görmeden bile fikir verir, pek yanıldığımı görmedim bu konuda...
Diyabet hastası kilo veremeyen çok kızlar var onlara karşı nasıl kibar ve nazikseniz sizden rica ediyorum kısa boylu erkeklerede nazik ve kibar davranın
Valla burda soru soran kızların %99 unun takıldığı şeyler daha erkeklerden duymadım Yani kadınlar arası bir kıskançlık çekinilmezlik ve insanlara çok takılıyorlae ki buda sorun haline gelmiş 🤷🏼
Önemli olan vucudun sıkı olması tartiya çok takılmamak lazım.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
benim için rakam önemli ama rakamın yanında vücut ölçülerim de önemli tabi atıyorum 165 boyunda birinin 70 kilo olması iyi bir şey değil onun en fazla 55 kilo falan olması lazım