Sizce kilo her şey mi (soru detayda)?

Kilo her şey midir? Çoğu insan için her şey olduğunu ama ben ve kaliteli, sevgiden anlayan insanlar için her şey olmadığını düşünüyorum. Boyum 1.75 ve baya kilom var ama öyle aşırı kilolu denecek tip değilim zaten boyum var diye kilomu o kadar göstermiyorum balıketli ya da az daha üstü olabilir. Ve gerçekten güzel bir kızım süslüyüm sarışın beyaz tenliyim. Ama son yıllarda baya kilo aldım kendimi garip hissediyorum. 2 ay önce de mide ameliyatı oldum şükür zayıflayacağım. Bir örnek vermem gerekirse geçen olan bir şeyi diyeyim. Kuzenimle dışarı çıktım oda sarışın ve esmer süslü 1.59 boyunda bir kız çirkin değil ama benden asla güzel de değil. Dışarı çıktığımızda çoğu kişi bize bakıyordu bana da ona da ama bence onunla konuşmak isteyen daha çok olurdu bir şey olduğundan değil öyle hissediliyor oysa ki benden artısı yok benim tip olarak ondan artılarım var tek artısı zayıf olması. Sadece oda değil etrafa bakıyorum yüzleri çirkin oluyor ama sırf zayıf diye beğeniliyor asıl güzel olanın hakkı yeniyor. Keşke herkes hem zayıf hem güzel olsa ama birinden biri olmayabiliyor. Beni herkes çok beğeniyor yüz olarak boylu posluyum da tek kaybettiğim yer kilo. şu an zayıflıyorum sağlıklı bir kiloya sahip olmak güzel ama her şey değil bence siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Sizce kilo her şey mi?

Sizce kilo her şey mi (soru detayda)?