Sağlık Sporsuz göbek eritmek mümkün mü? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Sakatlığından dolayı spor yapamıyorum 6-7 kilo vermem gerekiyor sporsuz bunu yapabilir miyim? Güncellemeler+1 yıl Sadece mekik çekmeme izin var peki sadece mekik ile göbek erir mi Sporsuz göbek eritmek mümkün mü? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Necipsler Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Patates haşlamasına 3 -4 tane limon sık bolca biber at ye yani patates salatası yap bol limon ve biber olsun 0 0 Yorumla
aslisd Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Karbonhidratı kesip, düzenli bir beslenme programı ile 2 ayda verebilirsin... 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Küçülür ama tamamen yok olmaz. Ciddi ciddi karın egzersizleri yapanların bile beslenmesi %90 temiz olmadıkça göbek erimiyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Şekeri hayatından çıkart, ekmeğide azalt, bak nasıl eriyor spor falan yapmadan 0 0 Yorumla
SiyahCamel Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 88% +1 yıl Değil 0 1 Yorumla SiyahCamel +1 yıl Yav kıyamam gel ben zayıflatayım seni 😂 Yorumla
Merhaba1981 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl az ye 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok yemek yemem zaten Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Patates haşlamasına 3 -4 tane limon sık bolca biber at ye yani patates salatası yap bol limon ve biber olsun
Karbonhidratı kesip, düzenli bir beslenme programı ile 2 ayda verebilirsin...
Küçülür ama tamamen yok olmaz. Ciddi ciddi karın egzersizleri yapanların bile beslenmesi %90 temiz olmadıkça göbek erimiyor.
Şekeri hayatından çıkart, ekmeğide azalt, bak nasıl eriyor spor falan yapmadan
Mümkün değil
Değil
Yav kıyamam gel ben zayıflatayım seni 😂
az ye
Çok yemek yemem zaten
Değil