10 günde 4 kilo versem sarkmalar olur mu veya kiloları geri alır mıyım sağlıklı mıdır sizce? Lütfen bilgi sahibiyseniz yorum yapın alakasız yorum yapmayın teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
peki 10 günde veya 1 ayda ne kadar kilo vermem sağlıklı olur boyum 163 kilom 58
Birden sağlıksız verilen kilolar hem kas dan gidiyor hemde daha hızlı alınıyor. Ayrıca bünye de kilitlenebilir kendini. Kitlerse ne yapsan veremezsin. O yüzden bence bilinçli ver ve azar azar
Spor yaparsan sağlıklı ama yapmazsan sarkma olabilir o yüzden kesinlikle spor yap
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
farklı bir diyet listesi bakmaya karar verdim ama sizce bunun gibi kısa sürede kilo verdiren bir program yapacak olsaydım chloe tingin spor programlarından birini uygulamam yeterli olur muydu sarkmanın önüne geçmek için
etki etmemesinin sebebi program degil senin yeterince beslenememenden gun icinde alman gereken kaloriden az ya da çok almandan dolayı. makro değerlerine bak internetten makro değerlerimi bul yazarsan yapabilirsin ve günde 15 bardak su içmeye çalış su çok içmelisin çunku su içmek kalori yaktırıyor ve hareketleri doğru yaptigindan emin ol
birde eger kendini ac birakiyorsan sureklu onu yemem sunu yemem yapiyorsan sagliksiz kilo verirsin ya da hic vermezsin sekerden ve tuzdan uzak dur seker ihtiyacini meyvelerden karsila pilav yerine bulgur ye her sabah kahvaltini duzgunce yap ekmek yiyorsan birak ya da gün aşırı tüket alman gereken karbonhidratı doğru al
başarmadım diyet listesi bulmuştum uygulamadan önce sormak istedim ama sağlıklı değil dedi çoğu kişi sarkma olabilirmiş ve hızlı bir şekilde geri alırmışım
Sağlıklı değil bitanem, kilo fazla ise hızlı gitmesi normal olur ama senin kilon fazla değil. Ayda 4-6 ideal. Su ödem kaybetmişsindir, sağlıklı beslenmediysen kas.
Sabah 2 yumurta bir parça peynir 5 zeytin ye, 1 dilim ekmek, domates salatalık ve şekersiz çay Öğlen 6 kaşık sebze yemeği ve ufak bir kase yoğurt Akşam el kadar et tavuk veya balık (ızgara veya haşlanmış veya fırınlanmış) yanına yoğurt. Ara öğünlerde bir elma veya bir sütlü kahve, bir paça çikolata
Bu genel yani. Kendine göre revize edebilirsin. Herşey olabildiğince yağsız olacak. Bol bol kilo verirsin. Tabi spor da şart. Belediyenin spor salonlarını araştır ucuz olur başla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
100 kilo isen problem olmaz. Ama 50 kiloysan problem olur. Vücudaki su ve ödeme bağlı. Senin kilon neyse ona göre konuşabiliriz
58 kiloyum
Boyun nedir?
Sorun olacağını düşünmüyorum. Kalori açığını ve sporu iyi belirlemen lazım. Sarkma olmaz çünkü sarkacak kadar derin yok.
çok zahmetli işler :( teşekkür ederim bu arada görüşün için
Bence evet. nasıl verdiğin önemli.. ben haftada 4-5 kilo verdiğim de oldu
Birden sağlıksız verilen kilolar hem kas dan gidiyor hemde daha hızlı alınıyor. Ayrıca bünye de kilitlenebilir kendini. Kitlerse ne yapsan veremezsin. O yüzden bence bilinçli ver ve azar azar
öyle yapacağım sanırım görüşün için teşekkür ederim
Rica eder, sağlıklı ve mutlu akşamlar dilerim 😊
Mümkün değil bence 😳 bir ayda 5 kilo vermek daha mantıklı ve daha sağlıklı
öyle yapmaya karar verdim teşekkürler görüşün için
150 kilo biri 10 gunde 4 kilo verse normal ve sagliklidir ama senin kilon için baya zararli. ayda 4 - 6 kilo idealdir senin icin
ben de öyle yapmaya karar kıldım teşekkür ederim görüşün için
Spor yaparsan sağlıklı ama yapmazsan sarkma olabilir o yüzden kesinlikle spor yap
farklı bir diyet listesi bakmaya karar verdim ama sizce bunun gibi kısa sürede kilo verdiren bir program yapacak olsaydım chloe tingin spor programlarından birini uygulamam yeterli olur muydu sarkmanın önüne geçmek için
En çok kilon hangi bölgede var
basen sanırım
Ben de chloe ting'in programlarini yapiyorum kol hariç tüm egzersizlerini yaptim eğer istersen bu konu hakkinda sana yardimci olabilirim
ben de bacak için olanını yaptım ama pek etkili olmadı bence :(
etki etmemesinin sebebi program degil senin yeterince beslenememenden gun icinde alman gereken kaloriden az ya da çok almandan dolayı. makro değerlerine bak internetten makro değerlerimi bul yazarsan yapabilirsin ve günde 15 bardak su içmeye çalış su çok içmelisin çunku su içmek kalori yaktırıyor ve hareketleri doğru yaptigindan emin ol
birde eger kendini ac birakiyorsan sureklu onu yemem sunu yemem yapiyorsan sagliksiz kilo verirsin ya da hic vermezsin sekerden ve tuzdan uzak dur seker ihtiyacini meyvelerden karsila pilav yerine bulgur ye her sabah kahvaltini duzgunce yap ekmek yiyorsan birak ya da gün aşırı tüket alman gereken karbonhidratı doğru al
çok teşekkür ederim yaptıklarımı gözden geçirip dikkate alacağım bu söylediklerini
rica ederim💕
Hayır yapma. Çok sağlıksız kat kat geri alırsın.
başka bir diyet programı araştıracağım görüşün için teşekkür ederim
Saglikli nasil basardin anlatirmisin
başarmadım diyet listesi bulmuştum uygulamadan önce sormak istedim ama sağlıklı değil dedi çoğu kişi sarkma olabilirmiş ve hızlı bir şekilde geri alırmışım
Anladim
Vereceğin ilk kilolar ödem ise sağlıklı.
ödem olup olmadığını bilmiyorum :(
Hiç kilo vermediysen ödemin vardır
daha önce vermiştim ama farkında olmayarak
O zaman 10 günde 4 kilo fazla onu 20 güne yay
Verebilirsen ne ala bence değil.
hedefimi değiştirdim teşekkür ederim görüşün için
On günde sadece su kaybedersin.
görüşün için teşekkür ederim vazgeçtim o programdan 1 ayda 4-5 kilo vermeyi düşünüyorum
Aferin. En doğrusu
Sonraki on gün geri alacağın durum
korkularımdan biri de oydu teşekkür ederim görüşün için
Kilo boy alalım ona göre fikir sunalım..
güncelledim bakabilirsin
Sağlıklı değil bitanem, kilo fazla ise hızlı gitmesi normal olur ama senin kilon fazla değil. Ayda 4-6 ideal. Su ödem kaybetmişsindir, sağlıklı beslenmediysen kas.
anladım o zaman onun için bir diyet programı bakayım teşekkür ederim
🌹 ne demek. kuzu
Hayır sağlıksız geri alacaksın muhtemelen
Saplıksızdır. Kas ve su kaybı olmuştur.
kas ve su kaybı mı oluşturur anlayamadım
Evet
neredeyse herkes sağlıksızdır dedi başka bir diyet programı bakacağım. görüşün için teşekkür ederim.
Sabah 2 yumurta bir parça peynir 5 zeytin ye, 1 dilim ekmek, domates salatalık ve şekersiz çay
Öğlen 6 kaşık sebze yemeği ve ufak bir kase yoğurt
Akşam el kadar et tavuk veya balık (ızgara veya haşlanmış veya fırınlanmış) yanına yoğurt.
Ara öğünlerde bir elma veya bir sütlü kahve, bir paça çikolata
bu nedir
Diyet
onu fark ettim de kaç günlük ve kaç günde kaç kilo verdirmesi olası
Bu genel yani. Kendine göre revize edebilirsin. Herşey olabildiğince yağsız olacak. Bol bol kilo verirsin. Tabi spor da şart. Belediyenin spor salonlarını araştır ucuz olur başla
ben daha çok youtube aracılığıyla spor yapıyorum ama dikkate alacağım söylediklerini
görüşün için çok teşekkürler
Rica ederim
Çok yoğun tempoda kardiyo şart.
chloe tingin spor programlarıyla olmaz mı
Programa dair fikrim yok.
peki teşekkür ederim görüşün için
misliyle alırsın
korkularımdan biri de o vazgeçtim riske atmaya gerek yok teşekkürler bu arada görüşün için
Verdim herhangi bir sağlık problemim yok
kaç kiloydun
1.5 ayda 18.5 kg verdim kaç kg oldugumu söylemeyeyim :) Sonra geri aldım şimdi tekrar veriyorum 6 günde 3.5 kg gitti
nasıl bir diyet uyguluyorsun
Değil
görüşün için teşekkür ederim
evet saglıklı
görüşün için teşekkürler
Kesinlikle değil
teşekkür ederim görüşün için
Rica ederim
Kilon gayet iyi
Normal
görüşün için teşekkürler
Sağlıklı.
görüşün için teşekkürler
Sağlıksızz
Değil
değil
görüşün için teşekkürler
rica ederim nazik hatun
saglıklı
sağlıksız dedi çoğu kişi başka bir diyet programı bakacağım ama teşekkürler yine de görüşün için
yardımcı olabılırım ıstersen?
çok sağlıksız
vazgeçtim zaten teşekkür ederim görüşün için
Zararlı
görüşün için teşekkürler
Biz teşekkür ederiz, özelden yazmanı tercih ederdim 😂
Değil
teşekkür ederim görüşün için