153 boyum normalde 37-38 kiloydum. Evde oturmaktan 33 kiloya düştüm iştahım yoktu ve genelde zararlı beslenmedim hep ev yemeği yedim. Bir hafta içinde 3 kilo alıp en azından 36 kiloya gelmem lazım sonrası çorap söküğü gibi gelir zaten eski kilomda 37-38di.
Neler yemeliyim bir haftada 3 kilo almak için? Ülser ve reflüye uygun yiyecekler söyleyin lütfen
Neler yemeliyim bir haftada 3 kilo almak için? Ülser ve reflüye uygun yiyecekler söyleyin lütfen
Merhaba, kilonuz boyunuza göre ciddi derece az. Bu sağlıksız bir zayıflık ne yazık ki. 3 kilodan da fazlasına ihtiyacı var vücudunuzun.
Kilo almak için hacim olarak küçük olsa bile enerji içeriği yoğun beslenmek gerekiyor. Örnek verecek olursam, günde 1 meyve yerseniz sadece 1 meyvenin kalorisini almış olursunuz ancak 1 bardak taze sıkılmış meyve suyu içerseniz en az 5 meyve girer 1 su bardağının içine. Yani siz birden 5 meyvenin kalorisini almış olursunuz.
Ya da kahvaltıda haşlanmış yumurta yerine tereyağında peynirli kaşarlı omlet tüketmek yine size fazla kalori almanızı sağlar. Sade makarna yerine fırın makarna yapmanız, sade yoğurt yerine havuç tarator yapmanız, gün içinde karışık çerez tabağı yapıp tüketmeniz, gece yatmadan 1 saat önce sütlü ballı bebe bisküvili fıstık ezmeli ve muzlu karışımlar hazırlayıp tüketmeniz kısa sürede kilo almanızı sağlar.
Evet 3 kilodan fazlasına ihtiyacım var tabi ki ama önce 3 kiloyla almaya başlıyım dedim. En az 44-45 kilo olmam lazım boyuma göre, dediklerinizi uygulayacağım çok teşekkür ederim yanıtınız için😊🌸
Peki Ezgi hocam banada bir program yazsanız nasıl olur ölmüşlerinizin hayrına
Malesef böyle bir şey mümkün değil:)