Bilenler varsa yorumları alabilir miyim ilaç hakkında? bu sebepten muzdarip olup da bu ilacı kullanlar var mı?
Cevabın nedir?
Sağlık & Diyet konusunda 510 cevap paylaştı. Kulanma.. İnsanlıktan çıkıp ruh oluyorsun.. Herkesten uzaklaşıyorsun.. Arkadaşım kullanmıştı ordan biliyorum. Aylarca konuşmadı kimseyle.. Kendisini odaya kilitlerdi sadece uyumak isterdi falan.. Kendine geldikten sonra yazıp anlatmıştı bana yaşadıklarını.
02 Yorumla- Soran+1 yıl
peki takıntılarından veya çekingenliklerinden kurtulabilmiş miydi?
En İyi Cevaplar
Atarax türevi bir ilaçtır ; Sosyal kaygı bozukluğu icin bitkisel ve reçetesiz satilan passiflora surup var hemen bir uzman doktordan tavsiyeli onu ic bence. bende kullandım
02 Yorumla- Soran+1 yıl
yani bilemiyorum doktor bu ilacı yazdı bana, mecburen kullanacağım ama merak ediyorum..
- +1 yıl
ay bana da verdı sakın kullanma tadı berbat zaten ıse de yaramıyor daha kotu yapıyormus ınsanı eczacı kadın dedı
03 Yorumla- Soran+1 yıl
ne gibi yan etkileri oldu mesela?
- +1 yıl
uyku dıkkat dagınıklıgı uyusukluk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Sosyal fobi var bende de, ilacların yan etksini duydum o yüzden psikiyatriye gitmek istemiyorum
04 Yorumla- Soran+1 yıl
ben kendimi buna mecbur hissediyorum. ben de sosyal fobi var snaıyordum.. doktora gittiğimde sosyal fobiyi aşmış olduğumu söyledi. seanslar çok zorlayıcı cidden..
- Soran+1 yıl
benim de ilk seanstı işte. doktor çok fazla üstüme geldi. sürekli birşeyler anlatmamı ve göz teması kurmamı.. hatta şarkı söylememi.. tabi olmadı. hatta morelim de bozuldu ve gerildim. ama yine de bırakmayacağım, bence sen de gitmelisin..
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Cevaplar