Sosyal anksiyete bozukluğu nasıl yenilir?

Merhaba yaşım 18 bende 14 yaşından beri yani yaklaşık 4 yıldır sosyal anksiyete bozukluğu var kaç kez psikoloğa ve psikiyatri ye gittim sosyal anksiyete bozukluğu tanısı koydular hep ilaç verip gönderdiler şu an hala o ilaçları kullanıyorum ama bir faydasını görmedim şimdi ben 14 yaşımdan beri çok çekingenim öz güvenim yok insanlarla konuşamıyorum hiç arkadaşım bile yok utanıyorum şimdi ben küçükken bir kaç olay yaşadım mesela ortaokulda erkek bir fen bilgisi öğretmenim vardı hep bana karışıyordu derste hep beni dövüyordu hatta kaç kez beni bayılttı enseme vurup birde 4 kez kulağıma öyle bir bağırdı ki korkudan titredim hala da etkisindeyim bazen vücudum titriyor birde ben ortaokuldan beri hep okulda ezildim dövüldüm bunları babama da anlattım ama babam hep bana tokat atardı hatta geceleri kaç kez üzüntüden ağlayarak uyuduğumu hatırlıyorum hatta babam hep bana sen korkaksın adam değilsin sen adam olmazsın diyordu hep birde ben 3 yıl önce İstanbul'a amcamın evine gittim amcam beni kandırıp zorla evine gönderdi Sonra orada bir gün abim ve kuzenlerim 1 abim ve 4 kuzenim beni parkta dövdüler sonra beni kafa üstü yere atıp yerde sürüklediler sonra beni binanın bodrumuna kilitlediler sabaha kadar Bodrum'da kilitli kaldım hatta korkudan altıma kaçırdım havale geçirip orada bayıldım sabaha kadar yani küçükken hep böyle olaylar yaşadım sizce ne yapmalıyım? Bu durumdan nasıl kurtulabilirim? Size içimi dökmek istedim. Cevaplarsanız sevinirim.
Sosyal anksiyete bozukluğu nasıl yenilir?