terleyen ayak düşünün. vıcık vıcık, iğrenç geliyor demi?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bir fetişist olarak bana iğrenç gelmiyor. Nitekim fetişizm aykırı ve içinde dominasyon barındıran bir fantezi olduğundan bahsettiğin gibi bir ayağa sahip olan kadın bizler in daha çekici gelebiliyor.
114 Yorumla
Soran+1 yılçok tuhaf gerçektn ayağım bana bile iğrenç geliyo terledigi için. çok çalışıyor ter bezlerim😂
- +1 yıl
Bu aslında sağlıklı olduğunu gösterir. Koku terden dolayı değil bakteriden dolayıdır. Bunun için kremler alabilir veya havlu çorap giyebilirsin. Gariplik konusunda ise, her insanın fetişleri vardır. Fetiş zaten düşkünlük, zaaf demektir. 2 gün önce erkeklerin damarlı ellerine hayran kalan bir kadının sorusunu görmüştüm bu da bir fetiştir. 🙂
Soran+1 yılkoku olmuyor zaten. ssdece ter. ama sandığın gibi normal değil çok fazla. corapla durmam gerekiyor. 4 senelik ilişkin varmış onun ayağıyla ilgilenmenden rhaatsiz olmuyor mu başka yerlerine de ilgi gösteriyor musun
- +1 yıl
Bir bölgeye karşı fetişi olanlar sadece ora ile ilgilenmez. Klasik bşr cinselliğe renk katan unsurlardır bunlar. Yani demem o ki benim hatun saatlerce ayaklarına masaj yapılmasından, temizlenmesinden yahut taparcasına öpülmesinden rahatsız değil 🙂 ki bunlar extra olan şeyler yani sadece bu oluyor diye bir durum aöz konusu değil.
Soran+1 yılama seyinden çok ayağından etkileniyosun bu da bı gerçek. cinsel birleşme yaşamadan sadece ayak verseler de olur yani sana
Soran+1 yılseni hor görüyor mu aptl gibi kelimeler kullanıyor mu
- +1 yıl
Bu bir kademe daha özele giriyor. Burada bunları anlatmam hoş olmaz. Fakat şöyle diyeyim cinsel ilişkilerde ne yapsam ne yapmasam, ne desem ne demesem diye düşünülemez. O an aklına geleni yaparsın ki partnerin de bunu ister zaten. Bu nedenle iki tarafta karşıdaki zevk alsın diye asla yapmacık bir şey yapmamalı, yapmaz da.
Soran+1 yılbence her daim saygı olmalı bir ilişkide
Soran+1 yılcinsellikte belki. ama günlük hayatta hayır
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılKötü kokmuyorsa, yani teninin kokusuysa yalarım :D
081 Yorumla
Soran+1 yıliğrenç değil miii
Cevap sahibi+1 yılBu kolay kolay tanımlayamayacağım bir şey. Ama bazı insanların çok hoşuna gideceğinden emin olabilirsin
Soran+1 yılvajinanın sulanmasi gibi bı şey mi. neden hoşa gider anlatsana. senin gidiyo belli ki
Cevap sahibi+1 yılAyak fetişi kelime anları olarak sadece ayaktan haz almaktır. Ben göğüsleri de kalçayı da çok beğenen biriyim. Ama güzel ayaklarda en az bunlar kadar hoşuma gidiyor. Güzel ayaklar bana çok estetik geliyor ve öpmek, yalamak vs isteği uyandırıyor. Terde kötü koku olmadıkça beni tahrik eden bir unsur zaten
Soran+1 yılayaklarım çirkin mi
https://hizliresim.com/zyVPYa
Cevap sahibi+1 yılYapı olarak ince değil biraz kalın ve kaba gözüküyor ama parmakların fazlasıyla düzgün
Cevap sahibi+1 yıl37 mi giyiyorsun
Soran+1 yılüstten daha da kaba
https://hizliresim.com/VzfGqE
37
Cevap sahibi+1 yılAyağın biraz kalın olabilir ama parmaklar düzgün. Ayağını bakımlı tutarsan sırıtmayacaktır. En önemlisi bakımlı olması
Cevap sahibi+1 yılAyak sevenler hakkında başka ne merak ediyorsun
Soran+1 yılnasıl bir bakim
Soran+1 yılboydan bakınca da yine siritiyo mu kalinlik
https://hizliresim.com/cLKdJu
Cevap sahibi+1 yılBir tık daha iyi böyle. Ayak fetişi olan sevgili mi buldun naptın
Soran+1 yılhayır kendimi guzel görmek istiyorum
Soran+1 yılyandan ve uzaktan çekince bı tık daha ince duruyo ama tabii karşıdan önemli 😂 bakımlardan bahsetmedin
https://hizliresim.com/Z9lSgX
Cevap sahibi+1 yılKarbonatlı suda tutabilirsin, zeytinyağı sürebilirsin. Kremleri de var bir sürü. Hem yumuşaklık verir hem de bakıldığında daha albenili görünür. Ek olarak halhal takıyorsun sanırım. bir de ayak yüzüğü falan denersen daha da güzel gözükebilir
Soran+1 yıldenicem bunları teşekkürler. ayak yüzüğü rahat değildir diye tahmin ediyorum ama halhal severim her nekadar bilekler de ince olmasa da
Cevap sahibi+1 yılDamarda var sanırım biraz. Yorgunlukta mı genel hali mi öyle
Soran+1 yıloy valla her şeye de dikkat ediyorsunuz fjfjfj genelde var. fetişler de cinsel birleşmeden diğerleri kadar haz alır mı?
Cevap sahibi+1 yılTelefonun kaliteli napayım :D Bu arada damarı ben severim, kişiye göre değişir o. Evet fetişler (yani ayak sevenlerden bahsediyorum) daha çok haz alırlar hatta. Çünkü onlar kadın vücuduna hayran olduklarından daha istekli olurlar. Tepeden tırnağa değer verirler ve daha tutkulu olurlar. Kendilerini anlayan bir kadınla karşılaşırlarsa kadınları çok mutlu ederler. Yeterki karşılıklı bir anlayış olsun
Soran+1 yılhaha çok enteresan peki ayaklarım bı fetiş için kaç puan alır ,5/10 ?
Cevap sahibi+1 yıl6 mı versem..
Soran+1 yılpeki :)
Cevap sahibi+1 yıl6 net verilir. Parmaklar ve hafif damar gayet tatlı. Teninde fazla koyu değil gayet güzel
Soran+1 yılfazla koyu degil derken? bembeyazim la
Cevap sahibi+1 yılBeyazın hafif bronzu gibi geldi.
Soran+1 yılhayır en beyazı
Cevap sahibi+1 yılNiye fotoğraflarda en beyaz gözükmüyor
Soran+1 yılodamın ışığı çok kötü
Cevap sahibi+1 yılGerçek rengini görsem güzel olurdu
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılYalnız bir şey diyim mi ayakkabı fotolarında böyle değildi. Ayakların güzelmiş. Çok beğendim
Soran+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılParmaklar ve ten rengin fark yaratıyor gerçekten. Son 2 attığın fotoğrafla eleştirilerimi yedirdin resmen bana
Soran+1 yılafiyet olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılSende kendine güvensene biraz kötüleyip duruyorsun
Soran+1 yılsonuçta fotoğraflara güven olmaz. canlı canlı gormedikten sonra. dolayısıyla ne fotoğrafları ciddiye alıyorum ne de yorumlarını dhfhfh
Cevap sahibi+1 yılTelefonlar aynı, gerçeğe yakınlığını da anlıyorum sen hiç merak etme :D Ayrıca o kadar dil döktüm. Ne demek ciddiye almıyorum?
Soran+1 yılhahaha elbette kulak veriyorum ve önerilerini dikkate alıyorum fakat gerçeğine ne kadar yakın çıktığı belirsiz olan fotoğraf yorumlarına %100 bir bağlılıkla inanıp kendimi uzemem ya da mutlu edemem. belki fotodan daha güzeller belki de daha kötüler belirsiz
Cevap sahibi+1 yıl%100 olmasa da bazı kısımlarda görünen köy kılavuz istemez. Mütevazı oluşunu sevdim ayrıca
Soran+1 yılben de kendinden emin konuşmalarından hoşlandım fakat fetiscilerin genel olarak köle ruhlu oldukları gerçeğine aykırı bu
Cevap sahibi+1 yılBendeki davranışın mı?
Cevap sahibi+1 yılİlk mesajımdan fetişist olmadığımı açıkça anlatmıştım oysaki
Soran+1 yılkendini öyle tanimlamasan da öyle olduğunu düşünüyorum. bir başkası terli bir ayağı yalamaz. ayağın damarlarindan da hoşlanmaz ya da nötr olur. başka uzuvlara ilgi duyuyor olabilirsin zaten bunda bir sorun görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte başka uzuvlardan etkilenen kişi fetişist olamaz zaten. Fetiş tek bir objeye takıntılı olmaktır. Mesela flört ettiğin bir kızdan ayağı çirkin diye kaçan bir fetişisttir. Böyle bir şey yapamam ben. Benim önceliğim değil ama olursa harika olur kategorisindedir.
Soran+1 yılhalbuki Ayak sevenler hakkında başka ne merak ediyorsun derken oldukça profesyonel duruyordun. dürüstçe sıralama yapacak olursan hangi uzuvlar sırasıyla ilgi çekici
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel ayak severim. Sıralarsam heralde ilk sıraya göğüs koyarım ikiye kalça hemen ardından da ayak gelir
Soran+1 yılanladım. ayrıca ayaklarımın güzel olduklarini gerçekten hiç düşünmüyorum. begendiginde şans eseri öyle çıkmışlardır. su an karsimdalar ve göze hoş gelmiyolar
Cevap sahibi+1 yılBu arada sapık gibi gözükmüşüm biraz evet takılma ona. Her ne kadar istediğini bilsende insanlarla paylaşmayınca böyle oluyor. Bir kızla 2 saat kalçasından konuşursun ama 5 dk ayaktan bahsedemezsin. Onun için bir dışavurum olmuş bu soru :D
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/FKyCtQ
odamın ışığı kötü ama yine odadan. bide bunların yere bastığıni düşün daha da geniş olur
Cevap sahibi+1 yılKadınların estetikliğini seviyorum. Ben bakıyorum kıllı bir bacak görüyorum anca :D
Cevap sahibi+1 yılEvet eksi yönü konuştuğumuz gibi hafif genişlik zaten. Çokta ilk sıra bir özellik değil bence. Daha önemli noktalarda iyisin
Soran+1 yılaklında tavsiye edebileceğin ayakkabı modelleri var mi
Cevap sahibi+1 yılÜstünde çok fazla bağı olmayan. Yani üstü mümkün olduğunca açık bir topuklu olabilir.
Baktımda mesela şöyle bir şey
Soran+1 yılbu modeller çok zarif ama tamamen ince ayaklar için.. bu bile kötü durmuş sarmasina rağmen
https://hizliresim.com/nazwWH
Cevap sahibi+1 yılEvet kötü durmuş. Zaten sarmaması lazım. Ayağını saran bir şey varsa ayağın zor sığıyormuş izlenimi verir. Attığın fotoğraftakii durumda bu. Yani bana 2 önce attığın duvardaki çıplak ayakla bu fotoğraftaki aynı ayaksa sıkıntı ayakkabı seçimindedir.
Soran+1 yılbu iki modelde kararsiz kalmıştım ama pudrayı aldım
https://hizliresim.com/Ew3Wca
https://hizliresim.com/rYvYxz
Cevap sahibi+1 yılİlk attığın çok kötü durmuş. İkinci attığın güzel zaten
Soran+1 yılsence siyahı mi pudrası mi aynı modelin
https://hizliresim.com/bs4z0z
Cevap sahibi+1 yılBen siyahçıyım. Daha iddialı durmuş
Cevap sahibi+1 yılBuranın sapığı bol keşke buradan atacağına özelden atsaydın bunları :D
Soran+1 yılbak şu an etkiledin beni. siyahiyla arasında çok kararsız kalmıştım. :(
Cevap sahibi+1 yılİki renk arasında kalırsan daima siyahı seç
Soran+1 yılsiyah evet yandan güzel ama önden çok klasik durmuyor mu ya
https://hizliresim.com/2SRNPz
Cevap sahibi+1 yılEvet dediğin gibi belki oje rengindendir. Sen napıyorsun böyle konuşurken anlık foto atar gibi :D
Soran+1 yılevet oje renginden de kaynaklanıyor olabilir. uzanıyordum gündüz çekindim onları. yatayim ben ufaktan teşekkür ederim bu arada
Cevap sahibi+1 yılNe demek. İyi geceler
Soran+1 yıliyi geceler:) bu arada gerçekten zevklisin 👏
Cevap sahibi+1 yılBir teşekkürde benden. Her ne kadar hep bilek altı olsa da güzel sohbetti
Soran+1 yılbilek altı hahaha
Cevap sahibi+1 yılÖyle oldu ama 😅
- +1 yıl
Ayakların mükemmelll
Soran+1 yılteşekkürler:d
Cevap sahibi+1 yılMeraklısı değilim de bana niye eig vermedin :D
Soran+1 yılaa iftira
Cevap sahibi+1 yılNiye süper değil :D
Soran+1 yılhahah onu secebildigimizi sanmıyorum sistem atiyo demi? ilk defa eig seçiyorum hatta🤣
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım öyle olsun. Yoksa hiç kimseye yardim etmeyecektim bu konuda. Ayaklar tavsiyesiz kalacaktı...
Soran+1 yılyazık değil mi ayaciklara. tum ayakların senin tavsiyelerine ihtiyacı var ,🤣
Cevap sahibi+1 yılEciş bucuşler olmaz. Onun dışında idealist olduğum için davamdan vazgeçmeyeceğim :D
Soran+1 yılpekü😂
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
17Cevap
+1 yılKötü kokmuyorsa sorun değil terli vıcık vıcık ayaklara bayılırım hatta en sevdigim ıslak ayaklar seninde öyleyse harika
064 Yorumla
Soran+1 yılneden ıslak hoşuna gidiyor
- +1 yıl
Islak olması beni benden alıyor daha cok hosuma gidiyor cunku harika bir duygu ıslaklkk
- +1 yıl
Sana birşey sormak istiyorum beni eklermisin
Soran+1 yılnesi harika bı duygu terlemesin diye driclor sürüyorum🤣
- +1 yıl
Ya saglık acısından tabi benimde öyle tedavi olmak ameliyat olmak gerekir o ayrı ama benim cok hosuma gidiyor
- +1 yıl
Beni eklermisin lütfen
- +1 yıl
Hala merakla ve dört gözle seni bekliyorum
Soran+1 yılne sormak istiyorsun bana?
- +1 yıl
Tamam burdan sorayım eklemeyeceksen
Soran+1 yılsor bakalım
- +1 yıl
Senin hosuna gidermiydi ayaklarının oksanması masaj yapılması vs
- +1 yıl
Nere kayboldun😁
Soran+1 yılayak masajina ve oksanmasina bayılırım sadece ayağa da değil her yerime yapılsın masaj 🤣
şeyi merak ediyorum fetisler en çok hangi ojeyi sever siyah mi french mi renkli mi mat mi parlak mi pastel tonlar mi
şu oje fazla mi çocuksu geliyo size.
Terliklerim nasıl 🤣🤣? ↗- +1 yıl
Resmi göremedim ama kırmızı oje daha cok cekicidir mat ojeler daha cok ilgi ceker özelden yazarmısın lütfen konusalım bu konuda cok bilgim var destek olabilirim
Soran+1 yıllink attım acilmamasi imkansız. mesaj atmam için öyle dedin heralde
- +1 yıl
Vallaha görülmüyor acamadım
Soran+1 yıl- +1 yıl
Çok merak ettim gercekten ne var özelden yazsan daha rahat mesajlasırıx
- +1 yıl
Gercekten link görünmüyor boş bir sayfaya atıyor
- +1 yıl
Bir baskasına hızlı resimden attıgın ayak resimlerin hepsini gördüm harikaydı ayakların ama bana attgıını göremedim
Soran+1 yılyalançı:D
- +1 yıl
Yemin ediyorum görünmüyor 😁😁😁nevar sanli özelden yazsan
Soran+1 yılhttps://hizliresim.com/NnCp4h
şuydu. ojeyi sordum- +1 yıl
Eyvah eyvah bu su anki i yenimi yani
Soran+1 yılevet ayaklarım güneşten yandilar sasirdiysan
- +1 yıl
Senin ayakların gercekten harika ufak ve yumusacık beni benden aldı yani
Soran+1 yılufak değil çiçko 🙄
- +1 yıl
Artık özelden yazarmısın hem beni benden alıyorsun hemde hala can çekiştiriyorsun ayakların mükemmel ve ayaklarına iltifat edilmesi hosuna gidiyor bence
Soran+1 yılhoşuma gittiği söylenemez bana güzel gelmeleri yeterli bunun için de kendi çapımda bı şeyler yapıyorum yazışmak istemiyorum sağ ol
- +1 yıl
Peki canın sağolsun ne diyeyim ayaklarına masaj yapılması falan hosuna gidiyorsa elbette sende de birşeyler var sanırım
- +1 yıl
Kendi capında bişiler yapman ayaklarına ilgi göstermen güzel birşey keşke senin gibi arkadasım olsydı
Soran+1 yılmasaja bayılıyorum sadece. okşnmak vs bayildigim şeyler. kedi gibiyim sanirim
- +1 yıl
Olsun o da güzel iyide masaj yaparım kapat gözlerini uyursun gercekten helede senin gibi güzel ayaklar olursa saatlerce yapabilirim
Soran+1 yılbeleş masörlük yani dhdhdh yazık ki İstanbul'dasin 🤣
- +1 yıl
Ben yastık üzerinde ayaklara ayrıca bayılıyorum yastıga basmıs burusturmus
- +1 yıl
Sen nerdesinki
Soran+1 yılbu şekil mi
www.google.com/search
bide ayak yüzükleri güzel mi?- +1 yıl
Bak buna benim sayfam hayranlarımın bana attıkları
- +1 yıl
Türk yabancı herkes gönderiyor
Soran+1 yılrabiddachli kadının yaptığı hareket cidden hoşunuza mi gdiiyor 😂😂 kedinin yaptığı gibi bı hareket
- +1 yıl
Evet en cok hosuma giden hareket baya incelemişsin 😁😁😁
Soran+1 yılşunu da merak ediyorum. bu seni cinsel yönden etkileyen bir şey dolayısyla sevgilin olduğunda bu konuda seni kıskanması çok normal dimi? ona göre mi davranirsin
- +1 yıl
Sevgilim oldugunda bana bu konuda destek olursa zaten bunlara bakmam sadece ona odaklanırım tabiki kıskanması normal
- +1 yıl
Çok merak ediyorum yastık üzerinde senin ayakların nasıl atarmısın
Soran+1 yılhayır atmam 😂
- +1 yıl
Nasıl istersen 😁😁😁seninle sohbet güzel sevindim gercekten anlayıslı birisin ve cok hosuma gidiyor duygularımı anlayan nadir kızlardan birisin zor bulunuyor senin gbileri
Soran+1 yılvideoları atanlar niye atıyor para mı teklif ediyosun onlara itiraf et 😂
- +1 yıl
Yabancı olanlar para istemiyor söylüyorum atıyor bazı Türk olanlar kendi istegi ile atıyor bende takipci gönderme programı var gönderenlere takipci atıyorum bazılarıda para istiyor cok begendigime gönderiyorum para
Soran+1 yılanladım 🤣 parmak arası terlikli video atan kızın ayankalri çok guzelmis. en çok onu beğendim. ayak yüzükleri güzel mi?
- +1 yıl
Ayak yüzükleri güzel evet ayaga ayrı hava katıyor senin ayaklarına yakısır yastık üzerinde ayak ayrı tabi 😁
- +1 yıl
Hangi ayak güzel dedin anlamdım
Soran+1 yılşu pembe terlikli olana bayıldım
www.instagram.com/.../?igshid=x3hg55p4jq8c- +1 yıl
Ama sana bişey söylim mi seninde ayakların harika cidden diyorum bak acaip para kazanırsın beni dinlersen
Soran+1 yılparaya aşırı ihtiyacım olmasına rağmen birilerini cinsel yönden etkileyen bı uvzumla yapmam bunu. teşekkürler
- +1 yıl
Biz fetişler cinsel yoldan etkilenmek konusunda öyle asırı derecede öbür zevk gibi değiliz bu bir hoslantı tabi senin gibi ayakları olan biri olmasını isterdim tam istedigim gibi
Soran+1 yılbu attığın da güzelmiş diğerine çok benziyo
- +1 yıl
Evet ama kendine haksızlık etme olurmu sende harikasın
Soran+1 yılsağ ol :) iyi geceler 😴😴😴😴
- +1 yıl
Yatıyormusn
Soran+1 yılevet erkenciyimdir
- +1 yıl
Yalnız kaldım yani 😣😣😣
- +1 yıl
Özele yazmanı bekliyorum
Terlemesi kötü değil ya bu kanıya nerden varıyorsunuz anlamıyorum 😂 bir fetişist olarak beni rahatsız eden bir durum değil
00 Yorumla
+1 yılHiçbişey hissetmedim. Ki ben sapıklıklar prensiyim yani düşün artık.
05 Yorumla
Soran+1 yılbu zaten baskalarinin hoşuna gitmez ama fetscileri merak ettim
- +1 yıl
Ben fetişler kralı ve sapıklıklar prensiyim. Bişey hissetmedim.
- +1 yıl
Sapıklığımı anlatmaya kelimeler kıyafetsiz kalır.
Soran+1 yıliğrenç demi gelmiyor nötr Musun
- +1 yıl
Ben Şeytan'ın akıl hocasıyım niye iğrenç gelsin?
- Sağlık konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılFetişçilerin sevdiği bir şey olma ihtimali de yüksek. İğrenç gelmeyebilir :D
08 Yorumla
Soran+1 yılbence gelir gelir
- +1 yıl
Zor bir ihtimal. Çünkü 2 tip fetişçi var, birisi temiz sever diğeri ise terli veya kokan sever.
Soran+1 yılvalla çok değişik ya bu ne be 😂😂
- +1 yıl
Herkesin fantezi zevki değişik. Yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılsallama hakkımı kullanıyorum bence sen temiz seven bı fetssin
- +1 yıl
Benim fetişci olduğumu nerden çıkardın yahu. Soruya yorum yaptım sadece
Soran+1 yılsallama hakkımi kullandım
- +1 yıl
Ha anladım😃
Terli veya kokan ayak bence de iğrenç ama o şekilde sevenler de var ben titizim biraz o konuda 😆
00 Yorumla
+1 yılDaha çok haz duyarlar bana işkence yapıyor diye
16 Yorumla
Soran+1 yılyuh cidden mi
- +1 yıl
Fetişciler değişik insanlardır
Sana şöyle anlatayım affına sığınarak
Bir kız çıplak olsun onlar için hiçbirsey ifade etmez ama uslubunca giyinsin ama hiçbir tahrik unsuru olmadan edebinle olsun
Parmağında ki bir yüzük fetişci için yeterlidir hele ki bir kalem tutsun ya da bardak yani eliyle bir eylem yapsın yapmasın onun için mesele parmakta ki yüzüktür
Bu yüzden sen fetişcileri anlayamazsın boş ver kafa yorma sen güzel insanlarla hayatına devam et onları kimse anlayamadı biz mi anlayacağız
Soran+1 yılvalla değişikmis ya
- +1 yıl
Aynen öyle uzak durmanı tavsiye ediyorum
Soran+1 yıluzağım uzak 😂 ben mememden totomdan etkilencek biri isterim ne o öyle 🤣
- +1 yıl
Normal insanlarla konuşmak ne güzel 😂
+1 yılKusucam şimdi karnım da aç zaten 😒
02 Yorumla
Soran+1 yılgit kahvaltı yap len
- +1 yıl
Evi bulsam bir yapıcam ya 😕
+1 yılAğzına kusayım ayak fetişçilerinin
00 Yorumla
+1 yılMidem dışarı çıktı 😂
00 Yorumla
+1 yılSabah sabah delimisin ya
00 YorumlaMidemi bulandırdın sabah sabah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa mis gibi memeler varken ayak nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılbence de yaa
Cevap sahibi+1 yılBoşver sen onları gerisinden haber ver bak hor falan kullanmam 😂
- Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKötü bir manzara
00 Yorumla
+1 yılAynen temiz olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazılarının hoşuna gidiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbu nasıl hoşa gidebilir
Cevap sahibi+1 yılburada ifade edemiyorum
ama hoşuna giden daha neler var
bu hiçbirşey değil
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen severim bunu