Arkadaşlar merhaba, bugün aşağıdaki ayakkabıyı aldim yaşım 25 Bu kac yas ayakkabısı gibi duruyor? Annemler 40 yaş gibi dedi ama iş için aldım ve ayaklarim hem taraklı hemde şişme problemi mevcut kalıp olarak en rahat buydu. Fikirlerinizi öğrenebilir miyim? Kalabalık ortamda çalışacağım için yaşıma uymayan bor ayakkabi giymek istemem Şimdiden teşekkür ederim ig seçmek için bekliyorum
çalışma ortamında giyiceğin için rahat olmasına da önem verilmesi şart tabiki ama 25 yaşında birisinin bu ayakkabıyı giymesi biraz gülünç olur. taraklı ayaklar için kalın bantlı ayakkabılar tercih ediyorlar ayağın tarak kısmını 0 oranında sarıyor bu tarz kalın bantlı ayakkabılar ayrıca şık ve birçok şeye kombinlenmesi müsait.
bu tarz önü kapalı farklı modeller de tercih edebilirsin alışıla gelmişin dışında klasik ayakkabılar her daim kombine hava katar renklere çok takılma ben moddellere örnek veriyorum
bu tarz kısa kalın topuklu ve geniş bant ayakkabılar tercihin olabilir.
biraz araman gerekebilir ama gerçekten senin kullanımına uygun daha bir çok ayakkabı var ben hepsini koyamıyorum ama sen zaman ayrırsan bulabilirsin.
Bunu bana sormayın. Aldığınız yere gidin. Bana söylediğinizi söyleyin ve yaşınıza uygun bir ayakkabı isteyin. Ayakkabıdan anlayan insanlar, daha iyi yardımcı olabilirler.
Merhabalar. Uzerine ispanyol tarzında bir pantolon giyersen paçaları uzun. Bunu alttan rahatca giyebilirsin. Yalnız yaşı büyük olanlarin tercihi oldugu çok doğru. Her pantolonun altina tercih etmemelisiin.