arkadaşlar merhabalar hepinize günaydın
sevgilim ayaklara ilgi mi duyuyor anlayamadım ilk başlarda görüştüğümüzde bir iki kere baktıgını ayagımla oynamak istediğini söyledi geçiştirdim ısrarcı olmadı çok da kaile almadı fakat daha sonra ayağımın resmini istemeye başladı sorular sordu. açıkca sordum ayaklara ilgin mi var diye çünkü bu olası bir durum saçmalama falan dedi instagramına girdiğimde keşfet kısmında tamamen ayak resimleri var. neden böyle bir şeyi inkar etti utandımı acaba ben biraz katı bir insanımdır asker oldugu için konumundan mı çekindi neden bilemiyorum ama. sordugumda şiddetle itiraz etti ama ayak fetişisti sanırım sizce?
sevgilim ayaklara ilgi mi duyuyor anlayamadım ilk başlarda görüştüğümüzde bir iki kere baktıgını ayagımla oynamak istediğini söyledi geçiştirdim ısrarcı olmadı çok da kaile almadı fakat daha sonra ayağımın resmini istemeye başladı sorular sordu. açıkca sordum ayaklara ilgin mi var diye çünkü bu olası bir durum saçmalama falan dedi instagramına girdiğimde keşfet kısmında tamamen ayak resimleri var. neden böyle bir şeyi inkar etti utandımı acaba ben biraz katı bir insanımdır asker oldugu için konumundan mı çekindi neden bilemiyorum ama. sordugumda şiddetle itiraz etti ama ayak fetişisti sanırım sizce?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence fetişi var. Söylemeye de çekiniyor ne tepki vereceğini bilmediği için
haklısın teşekkür edeşrm yorumun için :)
Herkesin çeşit çeşit fetişi olabiliyor. Bunların en başında ayak fetişi geliyor ve ayaklara oldukça ilgili oluyorlar
evet ama itiraz etti şiddetle daha sonra bunları gördüm salakça belki bunu sormam ama ayak fetişisti sanırım değilmi
Evet ayak fetişi, olayı bu kadar üstelemenize gerek yok. Olayı zaten öğrendiniz
üstelemek değil anlam veremiyorum benden mi çekindi yani ben mi kuruyorum diye ve hiç denk gelmediğim için
Utanması gayet normal, benim dar pantolon ve tayt fetişim var. Sevdiğim biri kalkıp bana bunu söylerse elbette utanırım
ama napayım alışık değilim bir sürü soru sorunca bende ona sordum yani sonucta gizli saklımız olmayan ciddi bir yoldayız durduk yere mi sordum sanki
Evlenmeden cinsel muhabbet yapılabilir fakat ilerisine gidersen çok zararını görürsün. Dişini biraz sık ve evlenene kadar sabret
ya cinsel muhabbeti nerden çıkardınız beyfendi Allah askına ya ben bunu acaipseyen bir insanım ne işim olur kuduruk işlerle sevgiliyken ben sadece ilgisini ve profildeki resimleri görünce böyle düşündüm ve sordum.
Hanım efendi gizlimiz saklımız yok ve ciddi bir ilişki içerisindeyiz dediniz yoksa ben mi yanlış anladım? Sizinle anlaşamayacaz, İyi günler
evet illa cinsellik olması mı lazım sizin bulundugunuz durumlar böyle olabilir ama bizim gizliden saklıdan kastımız bugune kadar yaşanmışlıklarımız hakkında dürüstlüğümüz ve birtakım takıntılarımızdan ibaret tutupda telefondan seks muhabbeti yapıp her gün Mart ayına girmiş kediler gibi sevişmek değil iyi günler
Ben bu zamana kadar hiç utanmamıştım fetişist olduğumdan
bnecede sonucta ayıp değil
Değil ve karşındakinin ilişkiye bunu bilerek başlamısı gerekiyor
Yakında itiraf eder zaten apaçık belli sormana gerek yok
hani üsteleyince sordum sonucta ciddi bir yoldayız diye. itiraf etmekten kaçındı belki de dediğin gibi olur
evet oyle ve utanilacak bir sey yok cogu erkekte var zaten ayak fetisi gayet normal hatta belki senin bile hosuna gidebilir dene
yorum için teşekkürler
Normal bir durum anlayış gösterirsen gevşer açıklar şans yafırgsms hak veriyorum sana Saygın var diyip bu konuda katı olmadığını söyle ona
doğru söylüyorsunuz belki o zaman cesareti yerine gelir.
Aynen erkeklerinin çoğunda var bu durum biraz yardımcı ol sert dominant biriysen sana ayaklarına itaat etmek isteyebilir
töbeler olsun bir yaşıma daha girdim
Aynen şaşıracak bir durum yok var böyle durumlar çok hem de
ilginç
Erkeklerin zaafları işte:)
Allahım ya :) ayak komik
Neden ki
öyle şey mi olur ay
Ayak en uç nokta en aşağı yer DİE ya bir nevi kadına karşı teslim olma ona itaat etme olarak düşünür ayaklarını öperken
Yani göğüs vajina öpülüyor da ayak da öpülür çok masum bir yer değil mi bunlara göre
çok ütobik düşmceler bunlar
Yaş kaç pardon belki duymamış olabilirsiniz de bunlar hep bilinç altı yansıması yani freud a göre böyle
Asker dediniz erkek arkadaşım asker yönetici ruhu vardır herkese emir verir ama eve geldiğinde de ya da özel hayatında da kadının da emir almak ister bir nevi ona itaat etmek ister ayakları da bu şekilde obje olarak görür
23 yas onun 28
O daha tecrübeli tabi yaşça küçük olman önemli değil dediğim gibi durum
Ayak tırnaklarına süreceğin oje rengini ona sorabilirsin hoşuna gider
hayatta sormam ona ne
O zaman burdan ben söyleyim erkekler genelde kırmızı ojeyi sever yanına gittiğin de açık ayakkabı bir de kırmızı oje sür ayaklarından gözünü alamayacaktır
Ayak seviyor demekki🙄Ilginc
aynı düşüncedeyim seninle tabi olabilir ama bilemiyorum zevkler işte ondan bu kadar acaipseyip sordum ama normalmiş herkes Şu an beni acaipsedi baksana
Cok normal degil ama zevk iste olabiliyor
bencede yani olası ama ne bileyim
Dediğim gibi çok çok normal hem de akışına bırak bence
bence de :D ayak fetisi sevmiyon mu
hiç denk gelmedim bu tarz durumlara tesettürlü değilim ama otoriter oldugum için sert bir yapım var ondan çekindiği için sordgmda söylememis olabilir. bu konuya saygım var fakat gereksiz buluyorum ayak nedir yere bastıgımız uzuv
Ayaklardan nasıl hoslanabilir bı insanya
bencede yaa
Bizim bı hoca da öyleydi adam bütün ders ayaklarıma bakıyordu paranoyak olmustum artık ayakkabıda toz var mı bugün bunayakkabiyi giymiyim diye filan. Öyle bakması daha berbat bişey, foto falan bir nebze katlanilir
ya bide ayak hani el olsa anlıcam da ayak ya
Ne bileyim kuzum bu erkeklere anlam verilebilir mi değişik değişik şeyleri var
ahahah valla ya
Kafamıza göre yaptıgımız birşey değil. Doğuştan gelen bir his. Ama her erkeğin fetişi yok. Bazıları bakımlı diye bacak vs gibi etkileniyor ve bunu fetiş sanıyor
@Grinin_elli_tonu hmm
hmm :)
kaç numara giyersin
ne alaka
bakış açısı..
ne ayaksın kızım sen
sol
helal adanalı celal
yapma yanarız
yansın dünya cok umrumda sonum sende deseler bile yanmaz miyim
off :D
off off kömür gibi yanıyorum off off hislerimle oynuyorsun off
nerde asker
nerde asker oldugunun ne önemi var
benimki de asker belki kankitolardır
van da şu an :) keşke
benim ki hakkari de her aradığında eğer benden başka karıya bakarsan ve erkeklere ilgin olursa ölümü gör onur diyorum ay cereeenn öptüm hadi bayysss diyo dpafğwpclwpclwpxlwlflwdkw allah kazasız belasız tez getirsin
hahaha amin inşallah :) saol Allah mutlulugunuzu daim etsin
@cerennerec123 bize ne ceren bu bilgiden
@nisanglo sana mı söyledim *mk k*şarı
@cerennerec123 bu kufur ne alaka simdi
@nisanglo tamam hadi sie
hahshahhs varossun biraz kusura bakma
@nisanglo aynen hadi
Diyelim öyle napıcan
sanane sende mi gelecen
Tövbe yarabbim kızım sen iyimisin diyelim adam öyle sevsende ayrılıcanmı diye sordum ne atarlanıyorsun dengesiz
napıcağımdan sizene hanımefendi soru içeriğinde napmalıyım mı yazıyor o benim bileceğim iş soruyla ilgili bir görüşünüz yoksa yer kaplamayınız ayrılsam sizene kalsam sizene bu sizi çok mu alakadar eder önce soru uslubünüze bakın ki bidaha açıklamak zorunda kalmayın.
Senin kafanda var bence
sen varsın kafamda
Kızım bak gizlisin ordan atarlamma sıkıysa cok gizliden yürü git başlarım senin sevgilinide ayagında gizliden atar tutarsın sıkıysa çıkta seni görelim
Seni şimdi sorunu şikayet ediceö taktım sana
ahfjjen çıkışa mı gelcen abla senin gibi alenen açık olamadığım için özür diliyorum bizde utanma diye bisey var sen herşeye burnunu sokma da git çocuklarınla ilgilen shejek
Terbiyesiz sen önce senden büyük insanlarla konuşmayı öğren tamam haysiyetsiz sen kendine bak utanmadan bahseten sevgilinin ayakalarını yalatıyarkmı baslıyor terbiyesiz
hahshaj teyze nerden çıkardın ayak yalatmayı ya sen çok terbiyesilin 40 yasında gelmisin yarı yasındaki insana atarlanıyon menapozlumusun nesin kafan mı güzel anlamadım? sana argo içerikli bişey söylemedim ama sen bol keseden atıyosun kendine gel teyze papatya çayı iç.
Ayaklarını yalayarak başlarsın sonra bilirsin burda namuslu ayağı yapma yürü git korkak canım sıkma yolarım seni terbiyesiz dengesiz sabah sabah basıma bela ya yürü git kızım ayaklarına bakım yap sen sevgilin yalar durur anca seni gömerim
teyze ben neyin hakaret oldugunu biliyorum teyze avukatım ben yasaları adım gibi biliyorum kasma kendini
Ben teyze olmuşum sen ne olmuşun ayak fetişli sevgilinle yalanını duruşunuz artık kaybol enbesil
Hee avukatım tamam avukatım ne olursan ol
tamam abla nolmuş yani. ben biliyorum hakaret taciz ne nerde neyi kapsar kasma bu kadar
sana kocan yapmıyo diyemi gerginsin
Git işine bak ya tövbe yarabbim
Benim senin gibi kocalarım yok cok şükür hele fetişli hiç yok yazma germe beni iyice bak
sanane sevgilimden paçoz sevgilin sevgilin deyip durma bak işine sabah sabah annedir saygısızlık yapmıyim diyorum da sana ne battı bu kadar gitsene işine
Sana batmış benim konuşmam cadoloz paçoz sensin gizli ve yazıya bak
sana mı kaldı benim namusumu eleştirmek kadın kadının en büyük düşmanı işte siz yaparken sıkıntı yok baskası yapınca orspu demi senin yok diyemi çekemiyosunnanlamadım ama benim sevgiliminn altına girmisliğim yok. bunu da senin sorgulamaya hakkın yok git cocugunla ilgilen elalemin özel hayatına burnunu sokma sen cok namuslusun da göğsünü kameraya sokmuşsun
gerilirsen geril varoş senden mi korkucam
benide kendin gibi aşağılıkça konusturma yalllah yürü işine
Sanane lan fahişe
Senin senin yalatmadın yer kalmamıştır gizli hadi işine yolarım seni embesil mal
Sana yallah yalllahhhj
Engelle lan beni seni mahvederim
seni sürüm sürüm süründürrüm o fahişe yazısını çabuk sil çabuk
Yürü git lan süründürmezsem adam değilsin
Engellle beni
Bak
TCK m.125'e göre; “(1) Bir kimseye onur, şeref ve saygınlığını rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnat eden ya da yakıştırmalarda bulunmak veya sövmek suretiyle bir kimsenin onur, şeref ve saygınlığına saldıran kişi, üç aydan iki yıla kadar hapis veya adli para cezası ile hükmolunur adresini at bana
Atayım hemen canım
Git bul
bana bugune kadar kimse namusuma laf edemedi sen hiç edemezsin adresini yaz
Emredersin komutanım
at adresini kim kimi süründürüyo görelim resmini ekran resmi aldım zaten yorma at adres tebligat gelcek Allahtan ki adliyedeyim Şu an da at adını duruşmam vardı sabah
tamam komutanım gönder by by
kim kimi mahvedecek göreceğiz
tamam canım görelim
adres alayım ablacım
Avukatsın bul dur benim abim savcı hangi adliye senin
Söyle belki oradadır
yetkim yok polis arama emri çıkarmadıkça
o yuzden zorlamayın burdan yazdıgınız hakaretlerde yaptıgınız mertliği yapın ve adresinizi 10 saniye durcak sekilde atın
Bana hukuku öğretme benim abim savcı Bakırköy adliyesinde bak ben bu sitede kimseyle hiç tartışmam olmadı bu zamana kadar ben sana bir kelime etti. İlk yazıma bak ne var o yazıda senin yazdığını kelimeye dön bir bak bir insan önce nezaketi öğrenir anladın avukat ol doktor ne olursan ol ama saygını unutma
kimin ne oldugu beni alakadar etmez şişlideyim şu an da ben sana bir şey öğretmeye çalışmıyorum durduk yere namussuz fahişe oranı yalat buranı bilmem ne diuosun bunları yapıp yapmadığımı nerden biliyosun beni kızdıran şey bana hakaret etmen değil yapmadığm seyleri yapmıs gibi göstermen sen benim hayatımı hikayemi bilemezsin basımda kimim var kimim yok bilemezsin bu bana bu kadar cok dokunduysa bil kiben bugunlere tek basıma kimsenin altına girmeden gelmişimdir hürmet beklerken size yapılmasını istemediğiniz seyleri yapmadan bekleyin empati lütfen
tamam ama sizin sendemi gelicen lafı beni cıldırttı neyse ben silerim o yorumu normalde kimseyi kırmam ben neyse yolunuz açık olsun kimseyle kötü olmam yapımda yok bu
saol sizinde