Arkadaşlar diyetteyim sabah nprmaldiyet kahvaltısı yaptım annem patates kızartması ve pişi yapmış dayanamadım 3 adet patates kızartması çeyrek dilimde pişi yedim diyetim bozulmuş mudur kilo alır mıyım
Diyette kızartma yedim, diyetim bozuldu mu?

Cevap
10Cevap
yandın 5 kılo almışsındır sen sımdı dogru terazıye koş
Dalga geçme :(
kıyamam bısey olmaz kız kılo bı anda alınıp verılen bısey degıl 7000 kalorılık patates yemedıysen tabı :)))))
2,3 tane yedim ya çok değil
belli ki diyettesin kalori açığı bırakmışsın en fazla 200 kalori falan almışsındır bu senin diyetini bozmaz
Oruç mu bu sanki günahi var niyet ediyom yemissen yemissindir canin istemistir abartmayin bu kadar
Oruç mu bu bozulacak. Devam edersin diyetine olur biter.
Aldın gitti keşbiş olsun al mutlu musun şimdi yedinde ne oldu
Diyetin bozulmuş ama kilo alacağını düşünmüyorum. Nefsine hakim olmalısın
Orucunuz bozulmaz. Ay pardon diyetiniz
Ha ha ha.
Ho Ho ho
Yok kız. Akşam yemeğinde daha az yeyip dengelersin
Yağlı şeyler depo yapıyor diyorlar ya korktum, teşekkür ederim :)
Devam et moral bozmadan..
Uyuz bu ne oruc bozulurmu gbı soru
Aha diyet gitti durmak yok diyet bozulmadı
Bısey olmaz yarasın aslanıma
Oruc mu bu bozulsun?
Ya niye bozulmasın
Geçmiş olsun diyet gitti
Ciddi mi ya
Yok bozulmaz
Bozulmaz
Bozulmuş
Yağlı yediğin için yagli olmiyosun ki 🙂
evet bozuldu
Bozuldu
Bölgesel olarak incelmek istediğimiz diyetlerde ve özellikle son kilolarda bu tip kaçamaklar büyük önem taşımakta. Her gün aynı saatte aynı şeyleri yiyor olmalısınız. Fakat tabi ki küçük bir kaçamak ile kilo almazsınız. Hemen ardından o gün akşamı sadece balık + salata ile hafif geçirebilir veya ertesi gün dengeleme diyeti yapabilirsiniz. Yine gün içerisinde spor yaprakta dengelemeler yapabilirsiniz.
Örneğin; ertesi gün sabah 1 küçük elma + 1 salatalık + bir fındık büyüklüğünde zencefil + maydanoz + 1 bardak demlenmiş soğutulmuş yeşil çay ile hazırlayacağınız yeşil içeceği sabah kahvaltı öğününüz yerine tüketebilirsiniz.
Yine akşam yemeğini biraz yoğurt + 1 orta boy meyve + birkaç çiğ kuruyemiş ve birkaç kaşık yulaf ezmesi ile hazırlayacağınız bir kase karışımı tüketebilirsiniz.
Sevgilerimle.