Kırmadan, kelimelerini özenle seçerek bundan rahatsızlık duyduğunu söyle bence. İnsan sevdiğinin gözüne güzel gözükmek ister, bakımlı olmak ister. Sakın olaki onu bu haliyle çekici bulmadığını ima edecek bir söz söyleme çok kırılır. Yumuşak bir dille gidersen sonuç alırsın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kimse kusuruma bakmasın, kimseyi yargılamıyorum, kimse de beni yargılayamaz.
Ben evlendiğimde, olacağını sanmıyorum da, her neyse... Evlendiğimde kadının cm cinsinden boyunun son iki rakamından 15 ve daha fazla eksiği kiloda olacak.
Örnek veriyorum, 165cm / 50 kg ve aşağısı.
Kilo alıyor ise bir kere uyarırım, almaya devam ediyorsa boşarım. Beni örnek almasın kimse, sadece kilo ve kadın konusunda aşırı hassasım...117 Yorumla- +1 yıl
Sen zor evlenirsin
- +1 yıl
@minikkladyy
Başında bastıra bastıra yargılanmak istemediğini söylemiş 😃 seçimi böyle işte zor evlenip evlenemeyeceği onu ilgilendirir. - +1 yıl
Yok ben okudum ya dayanamadım illa yargılayacagım 🤣 @Primamon
- +1 yıl
@minikkladyy
Merak etmeyin, hayatımda 11 yıldır kimse yok. Haklısınız, ama ben düşüncemden dolayı rahatsızlık duymuyorum. Yalnız kalmak kötü bir durum değil. - +1 yıl
Bence sende rahatsız oluyosundur arada yalnızlıktan. mükemmeli arıyorsun ama sen mükemmel misin peki?
- +1 yıl
@minikkladyy
Herkesin hassas olduğu durumlar vardır. Kadınların kilo konusu benim hassas noktam. Bunun mükemmellik ile alakası olmadığını düşünüyorum. Yalnızlık bence güzel, çünkü siz kadınların asla değer vermediği özelliklere sahibim. - +1 yıl
Aman düşman başına Yarabbi. Benim böyle sorunum yok düzenli spor yapıyorum ama böyle birini başka hemcinsim nasıl kaldırır valla aklım almıyor
- +1 yıl
@minikkladyy
Bakın, kibarca cevap yazıyorum ve siz psikolojik olarak saldırganlık yapıyorsunuz. Yaşınıza veriyorum. - +1 yıl
Yaşla ne alaka yahu? Siz eleştiri kabul etmiyosunuz?
- +1 yıl
@minikkladyy yazınızda eleştiri değil, dediğim gibi kabalık var. Aynı yazıyı size bir erkek yazsa eleştiri der miydiniz?
- +1 yıl
Ben en başından beri yaptığım yorumu söylüyorum ki siz ona bile en başından beri önyargılı yaklaştınız. Eleştiri kabul etmiyosaniz gorus paylaşmayacaksınız. Beni de geçtim başkasıda buna tepki gösterir. Herneyse iyi günler diliyorum.
- +1 yıl
@minikkladyy
Durmadan bildirim geldiği için yazıyorum. Birinin tercihi seni ilgilendirmiyosa eleştiri yapamazsın aslında. Yapmamalısın yani. Evleneceği kişi sen olsaydın o zaman eleştirebilirdin bu durumu. Benim dövme yaptırmam gibi kişisel bir tercih. Benim dövme yaptırmam seni ilgilendirmez değil mi? Çünkü benim vücuduma yapılıyor. Evet, aynı onun gibi bu durum da seni ilgilendirmiyor. Eleştiri hakkın yok. Sadece yorum yaparsın. Onu da kabullenmek zorunda değil. - +1 yıl
@minikkladyy düşman başına dediniz, büyük konuşuyorsunuz. Allah size bugünü hatırlatır. Eyvallah...
- +1 yıl
@Primamon tercihi beni ilgilendirmez zaten yorum yapmama karışacak en son kişi sensin. Yoksa kendine ne yaptığı beni ilgilendirmez. Benim görüşüm bu yöndeydi onu belirttim. İyi günler.
- +1 yıl
Tenkyu canım
Seninle ilgili bişey olduğunda kendisi bunu sana rahatlıkla söyleyebiliyor mu? Eminim söylüyordur. Mesela diyeti bozanın asıl suçlusunun sen olduğunu düşünmüş ve hiç kocam kırılır mı gücenir mi dememiş pat diye söylemiş.
Saygı gösterene saygı gösterilir, düşünceli davranana düşünceli davranılır ve kibar olana kibarlıkla karşılık verilir. Kadın erkek fark etmez. Kadın doğuştan bunu hak eden bir varlık değildir.10 Yorumla
Boyuna göre kilosu normal gibi duruyor sen öyle diyince ben baya baya kilolu sandım
Ama sen rahatsız oluyorsun dediğin yöntem iyi olabilir en azından yanlış anlamaz. Ama yanlış anlamak isteyen anlıyor11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
- Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılsağlıklı olmayı tavsiye etmek kötü olamaz
00 Yorumla Burda kendisinin de istemesi önemli olan. Sen de düzgün bir dille söylersen bence kırılmaz. Ben çok kilo aldım bana destek olur musun gibisinden. Veya beraber spor yapabilirsiniz. Evde yemekleri eşin pişiriyorsa ben diyete girdim ona uygun yemekler pişiriri misin falan demek bence gayet uygun olur.
10 YorumlaKötü değil ama onu incitebilirsiniz.
Fark ettirmeden mesela "Beraber spora başlayalım mı? " ,
"Beraber diyet yapalım mı?"
Sonra mesela en uzun diyete sadık kalan ya da istediği hedefe en önce ulaşan bir süpriz hazırlasın ceza olarak diğerine.
Bu şekilde hem daha hırslı olursunuz hemde eğlenceli hale getirmiş olursunuz :).10 Yorumla
+1 yılAynı durumu bende yaşadım. Sevgilim her akşam beni yürüyüşe çıkarmaya başladı çaktırmadan. Sonra buzdolabındaki yiyecekler değişti. Ben ne yediysem oda onu yedi. Kırıcı olmadan bana 10 kilo verdirdi. Şimdi ona cidden minnettarım. Bence sizde böyle yaparsanız olur. Hem kimse kırılmamış olur. Bir kadın için kilo konusu gerçekten çok hassas. Çaktırmadan onu spora başlatın buzdolabındaki yiyecekleri değiştirin. Farklı sağlıklı yemekler yapın. Eşiniz zaten durumu anlar diye tahmin ediyorum. Hatta belki bu olay sizi daha çok birbirine bağlı bir çift yapar.
10 YorumlaAl eşini de birlikte güzel bir alışverişe çıkın. Sağlıksız olan hiçbir şey olmasın hep sağlıklı malzemeler alın ve porsiyonlarınızı ayarlayarak birlikte yiyin. Uygun bir vakitte kardiyo egzersizleri yapın. Biriniz bozmak isterse diğeriniz motive etsin. Kısa sürede güzel sonuçlar alacaksınızdır. ✌🏻🤭
10 YorumlaGerçekten takdir ettim bu ince davranışı.
Eşinize; Seni çok beğeniyorum ve seviyorum, ikimizde biraz fazlası var, birlikte diyet yapalım tarzında bir cümle kurarsaniz kırılacagini hic sanmiyorum. Bir de akrabam eşine kilo verdiği takdirde ona bilezik alacagini soylemisti 😅 imkan varsa bu tarz bir pekiştireç de sunulabilir.00 Yorumla
+1 yılHayır olmaz. Ama bunu dayatırmış gibi söylemek yerine anlamasını sağlamalısın belki de. Eski bir elbiseden yola çıkarak vs gibi.
00 YorumlaÇok da kilolu değilmiş ki, ama şikayetçiyse ve siz de yardımcı olmak istiyorsanız bence
“Beraber diyete başlayalım, spor yapalım. Ne dersin?” gibi kibarca bu şekilde belirtmenizi tavsiye ederim. Bence işe yarar 😇20 Yorumla
+1 yılNe kadar ince düşüncelisiniz keşke benim sevgilim de böyle ayrıntılara biraz olsun önem verse ben bu kadar yıpranmasam.
20 Yorumla
+1 yılHayır kızmaz memnun olur aksıne ortaya bir iddia koyun ve aynı anda dıyete başlayın 1 aylık hedefiniz 3 kılo olsun mesela o hedefe ulaşan kazanır
10 Yorumla
+1 yılBurada önemli olan üslup. Söylenebilir neden söylenmesin.
Senin boy kilo orantılı duruyor bu arada.10 Yorumla- Sağlık konusunda 598 cevap paylaştı.
+1 yılsoylemesini bilirsen kirilmaz. kendin kilo vermek istedigini, ama tek başına yapma istegi, azmi gelmedigini soyle. "sen bir ara diyet yapiyodun neydi o" falan dersin, sonra "ya beraber yapsakya ben tek olursam bozarim" falan dersin
00 Yorumla
+1 yılTatlı bir dille söylemelisin, hatta ondan örnek vermemelisin. Dediğin gibi mesela "Benim beş kilo fazlam var, kilo vermeye çalışacağım" diyerek sonrasında onu da davet edebilirsin. Birlikte daha iyi motive olacağını söyleyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılE kendi de şikayetçiymiş bence birlikte spor yapsanız harika olur. Ben söylemenin kötü bir davranış olduğunu sanmıyorum. Umarim eşin alıngan biri değildir. Yoksa ters teper.
02 Yorumla
Soran+1 yılAlingan biri ama pek belli etmez. Birliktr yapalim diyince kafasina onu begenmedigim dusuncesini takabilir ama boyle birsey yok. Ondan korkuyorum bira
- +1 yıl
Peki. Şansini dene bence.
+1 yılCok kilo aldigini kilo vermek istedigini soyle once.
Aradan bir iki gun gecsin.
Tek basima iradeli olmak cok zor, beraber mi dikkat etsek daha rahat olur de.10 YorumlaÇokta fazla kilolu değil eşin , Ama kötü bir davranış değil , Dşin güzel görmek istemen en doğal halkın tıpkı onun gibi , Sma güzel bir dilde kırmadan söyleyebilirdin !
00 Yorumla
+1 yılSenin ne fazlan var kardeşim boyuna göre kilon gayet iyi eşinin kilo vermesi gerekiyo birlikte spor yapın eğlenerek farklı bir boyut kazandır olaya buna alıştır ve farkı görünce sen bıraksanda o devam edecektir böyleilkle oda sende istediğiniz vucuda sahip olabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılDirek söyleme hoş olmaz kadınlar bu konuda hassastır incinebilir bir şey söyleme sende onunla birlikte diyet yap
02 Yorumla- +1 yıl
Çok fazla değil oysaki kilosu
Soran+1 yılYa ayva göbeği var, o çok takıyor bende ysrdim etmek istiyorum bu konuda
+1 yılkötü bir davranış değil ama çok duygusal birisi ise kırılabilir yani sizden beklemediği bir şey derseniz üzülebilir ama üstünkörü söyleyebilirsiniz böylelikle üzülmeyecektir iyi günler diliyorum
00 Yorumla
+1 yılAga yargılamak istemem ama yanlış yapmışsın. Ben diyete/spora başlayacağım sende ister misin hem bana destek olursun falan gibisinden nutuk at hem yanlış ta anlamaz diye düşünüyorum
00 YorumlaOoooo bana neler neler dendi de bir şey olmadı. Sadece kilo da değil. Ağzına geleni söylüyordu pat pat. Ben bu birlikte kilo verme işini duysam direkt okeylerdim. Bence kızmaz. Sevinir hatta
00 YorumlaHayır ben direk söylerim popon göbeğin çıkmış giydiğin yakışmıyor yediğin yarıyor diye bakınca insanın hoşuna gidecek yanı oda bu kadar umursamazlık yapmasın hastalıklar dışında tabii bu söylediğim
01 Yorumla- +1 yıl
Karşındaki duvar herhalde
Evet kilo gercekten problem biri söyleyincede alıniyoruz ( yani öyleydim kilo verene kadar) benim esimde derdi zayıflaman gerek diye sağlığin icin derdi sonra zorlanacaksın derdi hep denedim vaz gectim veremedim troidlerimden veremedin bana destek oldu troidlere ilac kullaninca diyete basladim ve 30 kilo gitti ve yolun yarısindayim daha bence güzelce sağlik açısindan onun icin endiselendiğinızi anlatın anlıyacaktır.
00 YorumlaOnu olduğu gibi sev olmasını istediğin gibi değil eminim o da halinden mutlu değil fakat söylediğin gibi ona destek olursan kalbini kurmadan ona beraber diyet yapabileceğinizi söylersen aramızda tatlı bir rekabet olur ve ikiniz de kilo verip mutlu olursunuz
00 Yorumla
+1 yılOna zaten güzel olduğunu ama bir kaç kilo verirse daha güzel olacağını bu konuda kendin içinde böyle düşündüğünü tek taraflı diyetle sürekli bozduğunu bu yüzden daha kolay olacağından beraber bir diyete başlamak istediğini dile getir.
10 Yorumla
+1 yılKilosu gayet iyi eşinin 40 kilo mu olmasını istiyorsun aw
01 Yorumla
Soran+1 yılYok be, bir 10 kilo verse yeter zaten de birlikte vermek istiyorum kirilmasin diye
+1 yılBirlikte diyete girelim bana yardımcı ol de kizmaz bence.. ayrıca kilosu cok değil gayet iyi bir seviyede
00 YorumlaNeden kötü olacak gerçekleri söylemen doğru olur ama sizde yemek porsiyonlarina dikkat ediniz destek sağlayınız o memnun olur
00 Yorumla
+1 yıleşinin kilosu çok değil kanks. güzel.. ama daha zayıf olmasını isityorsan sen başla zaten oda durmaz sana uyar
01 Yorumla- +1 yıl
daha söyleyemedin ozaman kanka
Gizli Üye(25-29)+1 yılBir an bunları okurken acaba eşim benden gizli hesap açtı da o mu yazdı diye düşündüm sonra eşiniz ve kendi boyunuz kilonuzu okuyunca olmadığını anladım bizimde bunun gibi sorun var ondan
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki siz nasil dusunuyorsunuz? Yani esiniz mi acti konuyu
Cevap sahibi+1 yılAçıkça ayı gibi oldun kilo ver dedi
- Sağlık konusunda 449 cevap paylaştı.
+1 yılCok cok kilosu yok, birlikte spora başlayın. Diyet beraberinde gelecektir
10 Yorumla - Sağlık konusunda 957 cevap paylaştı.
+1 yılNe kadar anlayışlısın. Kilo vermesini kendide istiyormuş zaten yaptığın kötü bir davranış değil
10 Yorumla bayanlar kendilerine bakmalı dostum bu çok önemli evliliktede
00 Yorumla
+1 yılhayır gayet normal karı koca arasın da bunalr da neyse sormam nurdan merak ettim
00 Yorumlaeşlik etmek başka git kilo ver demek başka biri daha yapıcı biri daha kalp kırıcı
00 Yorumla
+1 yılAynen beraber baslayin ona belli etmeden yardim ederek onun bu surecine destek ol
00 Yorumlaolmaz. evlenince götü başı salan erkek/kadından nefret ederim.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz birden yaparsaniz diyet verirsiniz kesinlikle
00 Yorumla Hayır ama güzel bir dille söylemeyi tercih etmelisin.😊
00 YorumlaBirlikte kilo verin Hem spor yapmış olursunuz hem zayıflarsınız ne güzel
00 Yorumla
+1 yılEslik edip spor yapmayı teklif etsen bu hoşuna bile gider bence
00 YorumlaTatlı dille söylersen onun sağlını düşündüğünü dile getirirsen kızacak darılacak bir şey yok bence
00 Yorumla
+1 yılBeraber spora gidelim kendimize bakalım bunun yaşlılığı var diyebilirsin
00 Yorumla
+1 yılEmpati kur o sana söyleseydi nasıl söylerdi diye aynısını söyle çokta kasma
00 Yorumla
+1 yılİyi de eşin kilolu değil ki. Boyuyla orantılı bir kilosu var ne var bunda dert edecek acaba
02 Yorumla- +1 yıl
Göbeği felan vardır
- +1 yıl
Yağ oranı fazladır
Yoo söyle gel beraber spora başlayalim de yemeklerin porsiyonunu sen ayarla
00 YorumlaBirlikte diyet ve spor yaparsanız tabiki kızmaz, aksine hoşuna gider
00 YorumlaNiye olsun
Beraber spor yapmayı teklif edebilirsiniz kibarca00 Yorumla
+1 yılDüşüncen valla güzel ben cidden söylüyorum bak eşim bu kadar anlayışlı ve iyi niyetle yaklaşsın kilo veririm onun için
10 YorumlaBirlikte yapacaksanız sorun olmaz. Zaten tek basına diyet gerçekten ısrarlı olmuyor birbirinize destek olun emin ol eşin mutlu bile olur sadece kullandığın dil önemli. Ben de diyet yapıcam tek beceremem birlikte düzgün beslenelim de
10 Yorumla
+1 yılGüzel bir dille tatlı tatlı söylersen neden bozulsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşin kilolu değil normal kilosu. Bence senle beraber yapsı diyeti sen yersen önünde bozması nprmal :D
00 Yorumlayok kilo vermesini istemeniz gayet normal bende şu an o aşamadan geçiyorum 1 53 boyum 90 kilom 1 ay oldu diyet ve egzersize başladım sözlüm de çok zayıf ona az da olsa uyum sağlamam için hedefim 55 kilo 🤣
01 Yorumla
+1 yılTam tersi çok güzel olur deki aşkım ben kilo vermek istiyorum bana eşlik edermisin de hem kirmamis olursun hemde karın da hoşuna gider, bide istediğin bedende bir gecelik al o ona sigmak için herşeyi yapmaya başlar , zeki ben 😁
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyo beraber zayiflayabilirsiniz hem sende yapiyosun güzel olur ama incitmeden sor oda istiyorumuymus diye
00 Yorumla
+1 yılBeraber verelim diyebilirsin. Bu normal bir şey bence 😊 Ama senin de fazla var şeklinde söze girme de. Yani beraber diyet yapalım mı karıcığım? İşte ben tek yaparsam beceremem. Evde birlikte yaparsak anca olur. Falan gibi güzel şeyler söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks hayatı bitince efor sarf edemeyip kalorileri yakamiyorsunuz normal
00 Yorumla
+1 yılKilo versin kanka.. Sağlık önemli yani. Hele bu yaz aylarında falan ter basar kiloluysa.. Bastır kanka bastır.. Kilo vermesini söyle.. 10 kilo tulum peyniri kokar hoş olmaz yani..
00 Yorumla
+1 yılSöylemen canını sıkabilir fakat beraber yapmayı teklif etmen inan kırmak değilde dahada çiçeklendirmek olur ☘️
00 Yorumla
+1 yılUygun bir dille söylenebilir kırmadan incitmeden hatta beraber spor mu yapsakta diyebilirsim sağlıklı yaşam için bu şekilde kırılmazda
00 Yorumla- Devamını Gör (59)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne