bir de süper soru seçilmiş. Süper soru olduğu için mi kimse yazmıyor lan?
Zayıfım, nasıl kilo alırım?
bir de süper soru seçilmiş. Süper soru olduğu için mi kimse yazmıyor lan?
Öncelikle başlangıç icin spor salonu şart değil. Vücut ağırlığınla yapacağın hareketler (barfiks, şınav, mekik) bunun yanında koşu çalışmaları yaparak vücudunu alıştır. Hem iştahın artar hem güçlenirsin hem de vücudun spora adapte olur. 2-3 ay sonunda spor salonuna geçersin. Salon üyeliği icin ve beslenme icin Part time çalışman yeterli olur zAten senelik 1000 tl civarı oluyor salonlar. Kimseyi takmadan sporunu yap salondaki tipler semtten semte değişiklik gösterir.
Beslenmene gelecek olursam, günlük 2500-2700 kalori arası yemek yemen kilo almanı sağlar. Kilo aldıkça kaloriyi arttırman lazım. Beslenmende her öğününde karbonhidrat protein ve yağ bulunsun. Yanında kuru yemiş, kuru meyve bulundur aklına geldikçe atıştır. 3 ana öğün dısında ara öğün de yap. Mesela süt, yulaf ezmesi, muz, kuru yemiş gibi sevdiğin yiyecekleri karıştırarak sıvı karışım hazırla. Sıvı olacağı icin kolay kalori alımı olur senin icin. Sabah kahvaltılarda çay yerine ev yapımı meyve suyu tercih et fazladan kalori alımı olur.
Böyle Yani fazla kalori almaktan geçiyor. Bir de sağlam beslenmen icin sindirimini iyi tutman lazım. Bunun icin her gün kefir içmeni öneririm. Ben de 20 yaşında 50 kiloydum şu an 70 e çıktım almaya da devam ediyorum bunları uygulayarak. Umarım soruların cevap bulmuştur
Kilo almak için dediğin gibi sporla uğraşip hem kas kutleni hemde protein ağırlıklı beslenerek kilonu artırman gerekiyor. Ama bunlar elbette maddiyata dayalı şeyler eğer o kadar spor yapıp iyi beslenemezsen yaptığın sporun bir anlamı kalmaz.
Masrafı ne işte bilmiyorum ki. Tam zamanlı iş bulsam 6 gün çalıştıracaklar vakit kalmayacak. Part time parası yeter mi?
Büyük sehirde değilsen yetebilir gibi ama gitmiş olduğun spor salonuna gorede fiyatlar değişiklik gösterir artık biliyorsun çoğu şey pahalı
İstanbul'da yaşıyorum. Spor salonu ucuz diyolar ama bilmiyorum.
Parana göre illaki bulursun araştır eğer giden arkadaşların varsa salona onlarada bir danış yanına da bir arkadas al birbirinize daha çok motivasyon verirsiniz spor yaparken hem bazı hareketleri yaparken birinin yardımına ihtiyaç olabiliyor
Hiç arkadaşım olmadı, asosyalim. Ben yalnız gezerim, yalnız yaşarım, yalnız ölürüm!
Benim arkadaşım da çok zayif 43 kilo ve ben 15 kilo vermeye çalışıyorum arkadaşımı gözlemeledim ve zayıflatan şeyleri farkında olmadan yaptığını fark ettim arkadaşım çok yavaş yer restorana gittiğimizde ben 20 dk da verken arkadaşım 40 dk da yer biz bu yüzden diğer arkadaşlarla tatlı söyleriz yanlız gittiysem kitap okur ya da telefon ile uğraşırım şaka değil bu arada aşırı yavaş yer bazen sinirim bozulur gülmeye başlarım ve millet bana bakar aynı zamanda arkadaşım en az 3 litre su içer çok susadığını söyler genelde 5 litre içer ve çok seçici ama güzel dişine göre bulduğu zaman 2 büyük boy pizza yiyebilir pilav yerine bulguru sever mesela tam tersini yapabilirsin zayıflamak için neler yapılır veya yanlışlar diye araştırıp tem tersini yap
Bunlarla alakası olduğunu düşünmüyorum. Yeme hızım da normal.
Hamuduyla göm. İşin şakası bunun için ilaç kullanan bir arkadaşım vardı kilosu 30 falandı aşırı minyondu. Doktor gözetmesinde ilaç kullandı. İlaç kullanmadan önce ne kadar yese de alamıyordu. Artık istediği kilo da.
Bilmiyom artık. Hiç bişey yapacak imkanım yok.
Aman boşver knk be
Cevap
3Cevap
karbon hidrat ağırlıklı beslen... ekmek, makarna, bulgur, pirinç, şerbetli tatlılar gibi...
Para yok işte.
internete elindeki cihazla girmeye para var mı?
Bol protein, karbonhidrat.
O kadarını biliyoruz, engelleri nasıl yok ederim, onu diyorum.
Çok zor alırsın
Niye?
Kilo ver öl kanka ne kilo almasi.
Süper soru olduğu zaman annenize süper girecekler çıkacaklar kanka
Anana kafam girsin.
Senin kine ben girem sana kardeş için
Kanka seni hamile bıraksam kilo alırsın bak
Bacını hamile bıraktım.
Bu kadar agresif olma söz fazla canını yakmam hamile iken kilo alırsın sende mutlu olursun
Hadi ama ya seni bekliyorum canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?