Seni gerçekten çok iyi anlıyorum. Ben hiçbir zaman kilolu birisi olmadım. Boyum 1,73 kilom 65 di. Ama sonra iş değişti tabii ki. Çünkü doğumda 20 kilo almıştım. 10 kilosu doğum sonrası gitti. Kaldı 10 kilo. Ama her yerimde etliydi bu 10 kiloyla. Yani belli bir yer değildi.
Hiç unutmuyorum. 10 kiloyu vermek için diyete başlamıştım. Yaptığım yanlış şuydu, hiçbir şey yememeye çalışıyordum.
Belli bir saat sonra pes ettim ve oturup bir güzel karnımı doyurdum. Tabii ki sonra göbeğimi görünce ağlamaya başladım. Eşim sakinleştiriyordu.
Sonra gerçekten kararlı bir şekilde başladım. Sabah ılık su. Sonrasında iki dilim ekmek, az peynir ve zeytin her sabah muhakkak haşlanmış yumurta.
Aralarda salatalık vs. Tabii ki bol su. Akşam yemeği için sütlü diyet karışımları. Muhakkak evde spor yaptım. Çünkü bebeğim vardı sürekli çıkamazdım dışarı.
1,2 ay içinde bu 10 kiloyu verdim.
Herkes (eşimin akrabaları ) şaşırarak bakıyordu. Çünkü çok azimliydim. Ve yüzüm çökmeden, her yerimden zayıflayacak şekilde 10 kilom gitti.
Azimle yap. Pazar günleri kendine ziyafet çek. Full her şeyi ye. Onu da yapardım. Hem pazar gününü iple çekmek de harika ve heyecanlıydı. Tavsiye ederim. 😊14 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim motive ettiniz şu an beni. 5-7 kg gibi bir kilo fazlam olduğunu düşünüyorum. Pazar günü ne gibi şeyler serbestti?
Soran+1 yılBu güzel bir seçenekli diyet 😂 kendimi bu şekilde altı gün tutabilirim teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
Sen kendini çok kısıtlıyorsun 6 dan sonra yemek yeme diye bir kural yok doğru bilinen yanlışlar yıllar önce yaklaşık 20 kilo verdim daha sonra sabitledim kilomu 46 kiloyun şu an sporla kesinlikle desteklemelisin kardiyo yürüyüş gerekirse spor salonu ya da evde bazı uygulamalar aracılığıyla fitwell, 30 gün fit ya da youtubeden miley cyrus workout 'ları yapabilirsin ya da zumba yapabilirsin onun dışında metabolizman normal mi diye hastaneye gitmelisin yavaşsa ilaç kullandırtırlar un şeker kızartma ekmek paketli gıdalar yasak ben kilo verirken tuz bile kullanmayı kestim 1 yıl aburcubur yemedim öğünüm 1 tabak yemek 1 tabak salata oldu detoks yapabilirsin yeşil çay kayısı çayı türk kahvesi vs tüketirsin günlük kesinlikle 2 litre su içmen lazım uyku düzenin olması gerek yetersiz beslenirsen vucudun yağ depolar protein olarak ton balığı ya da tavuk tüketebilirsin tam tahıllı ekmek ya da çavdar ekmeği tüket ama 2 dilimi geçmesin ara öğünler yap meyve tüket 2.3 ara öğün yapabilirsin 8 den sonra sadece içecek hakkın olur süt ayran gibi gerçekten kolay kilo vermek aç kalmadan verdim öğlen yürüyüş akşam spor şeklinde yapabilirsin pirinç yerine bulgur tüketirsin normal makarna yerine kepekli gibi doris hofer i takip edebilirsin ya da lilithefit şu an daha aklıma bir şey gelmiyor
10 Yorumla
+1 yılSabah kalktığında kahvaltıdan önce 2 bardak su içmen gerekir.15 dk sonra kahvaltı yapmalısın. Kahvaltını iyi yapmalısın yumurta, zeytin, peynir vs. gibi sağlıklı şeyler tüketmelisin. Ara öğünlerde 1 kase kadar yoğurt yemelisin. Ama en en en ve en önemlisi gerçekten su günde en az 1.5 litre kadar su içmelisin. Acıktığını hissettiğin zaman su içmelisin, susadığın zaman da acıkmış hissi oluyor. Su içtiğin zaman iştahın kesiliyor. Tatlı ihtiyacını kuru kayısı kuruyemiş gibi sağlıklı şeylerle geçiştirmen gerekir. 2 parça bitter çikolata da yeme hakkın var. Uzmanlar bitter çikolatayı öneriyor. Bitter çikolata kilo aldırmıyor korkma🤗😊Kefir içebilirsin bu da önemli bir detay, spor da önemli günlük en az yarım saat kadar en çok nerenden şikayetçi isen orayı çalıştırıp fazlalıklarından kurtulabilirsin. Tabi bu süreçte sabır çok önemli sabırlı olup bu yolda devam etmen gerek. Kendine inan başarıcağına inan🤗İnanmak başarmanın yarısıdır. 😊👍Başarmaman için hiç bir sebep yok. Ben sana inanıyorum başarıcaksın😊🤗🌺👍
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Yapacağın en doğru hareket en basidinden iç hastalıkları/ Dahiliye doktoruna başvurmak. Seni yormayacak bir kan tahlili ve muayene ile vücudunda nelerin yolunda gitmediğini bulup sana yardımcı olabilir. Troid, insülin direnci, hashimoto, hormonal bozukluklar gibi kilo verememenin bir çok sebebi olabilir. Belki de bunlardan hiçbiri değil, sadece beslenmende küçük yanlışlar uyguluyor olabilirsin. :)
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Dahiliye ne demem gerekiyor kilo veremiyorum desem dalga geçtiğimi düşünür mü ya da ben diyetisyen miyim der mi?
Soran+1 yılTeşekkür ederim içim bir rahatladı 😊😊😊😋
Aslında o kadar abartacak kadar kilon yokmuş. Bende kendimi bildim bileli fazla kilom var. Fazla dediysem 10 12 kg falan. Ben yemek yemeği çok sevdiğim için kilo veremiyorum. Aslında isteyince kilo veriyorum ama verdiğim kiloları çabuk geri alıyorum. Size naçizane tavsiyem kahvaltılarınızı çok iyi yapın ve aksatmayın. Niye regiliniz kesilecek kadar stres yapıyorsunuz ki. Sizden ve sizin psikoloninizden kıymetli değil 5 kg. Düzenli bir hayatınız varsa 2 ayda rahat verirsiniz. Ama bence bir doktora gidip test yaptırmanız menfaatinize olacaktır. Belki kan değerlerinde bir değişiklik vardır.
10 Yorumla
+1 yılKlişe bir laf olacak ama abur cuburu kes, hele hele ekmeği komple kes çok az ekmek ye, birde akşam saat 6 dan sonra mümkünse hiç birşey yeme. Ben bu şekilde zamanında çok kilo verdim. Stresten yine kilo almıştım ama şimdi bu şekilde yine kilo vermeye başladım.
13 Yorumla
Soran+1 yılAbyr cuburu kestim canım illa bir şey yemek istiyorsa o mor ekşi eriklerden yiyorum birkaç tane ya da kavun karpuz gibi. Ekmek tamamen yemiyorum. Akşam saat altıdan sonra yememeye dikkat ediyordum bu şekilde iki üç kilo vermiştim kışın ama şimdi ailemin yanındayım onlarla yediğim için saat hep değişiyor akşam sekize kadar çıktığı oluyor
- +1 yıl
Ya kendine bir program belirle. Yemeğide sakın hızlı hızlı yeme çünkü hızlı yediğin zaman doyduğunu hissetmezsin ve gerektiğinden fazla yemek yersin. Yavaş yemek ye ve gerektiğinde 5 dakika bekle ve gerçekten o 5 dakka sonra fazlasıyla doyduğunu hissedecen.
Soran+1 yılTamam :)
- Sağlık konusunda 815 cevap paylaştı.
+1 yılKendini sürekli tartmaktan vazgeç ve mümkünse haftada bir defa tart kendini.. Aksi halde direncin habire kırılır. Bölgesel ve ağırlık çalış. Kendine direnç lastiği al.. Vücudunun her yerine baskı uygula ki 3 değil 6 kiloyu hızla verebilesin. Belli ki yağlarının çoğunluğu gövdende veya bel çevresinde..
12 Yorumla
Soran+1 yılBelim çok ince üst kısmım 40 kilo gibiyim belimin aşağısı 70 kilo gibi
- +1 yıl
O halde bacak egzersizleri yapmalısın. Nerde yoğunluk varsa oraya yüklenmelisin.
+1 yılAbartılacak kadar kilonuz yok bence. Şahsen çok stres yapmışsınız. Ama madem kilo vermek istiyorsunuz, yürüyüşün yanında başka bir sporla falan da uğraşmanızı tavsiye ederim. Yüzme olabilir, tenis olabilir, kickboks olabilir... yeterki çok kalori yaktıran bir spor olsun. Amaç burada yediklerinizden daha fazla yakmanızı sağlamak. Böylece kilo vermenizi hızlandırmak.
10 Yorumla
+1 yılÇok basit bir tarif aslında fakat ne derecede uygulama bildiğin önemli
1) stres yapma#herşeyi okuruna bırak#
2) Uyku düzenine dikkat et
3)
4) yağlı gıdalardan uzak dur#yemek pırsiyonlarını olabildiğince küçük tut
5) bol su iç
Bunları yapabildiğim taktirde farklı tariflere hiç. ihtiyacın kalmicak ama başta anlattığım gibi önce inan!! bol şans:)10 YorumlaAynı ben. Ben 8kilo vermiştim yine aldım. Belki bunu hayat tarzı edinmeduğimiz içindir. Ya da insülin direnci ile ilgili bir sorun olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılNasıl verdiniz
Şimdi ilk olarak tecrübe edinerek söylüyorum bu arada. İlk olarak diyet felan yapma bence. Her gün kendine evde yapabileceğin bir kaç spor haraketi seç ve günlük olarak yap. Yediklerine de dikkat et mesela. Sabah yumurta ve karpuz yiyebilirsin sadece ya da yumurta ve portakal. Öğlen çok acıkırsan meyve ye bide yanında hurma ye. Akşam da sebzeli yemekler yiyebilirsin ya da mercimek çorbası felan içebilirsin. Yani kilo vermeye kafanı takma sakın bu sadece işini zorlaştırır.
10 YorumlaSevdiğin her şeyi yiyebilirsin yürüyüşle devam edersen ama şöyle bir tabakta daha az makarna daha çok yararlı şey gibi gibi ve hepimiz karantinada kilo aldık bu durumu bu kadar dert etme ve bu durumu çok iyi kullanabilirsin
10 Yorumla
+1 yılYani kilon çokta fazla değil be. Niye vermen gerekiyor ki
17 Yorumla
Soran+1 yılKendimi beğenmiyorum insan içine çıktığımda rahat olmuyorum
- +1 yıl
Sezon da geldi bikini mikini mi
Soran+1 yılHayır deniz fobim var giremiyorum zaten
Soran+1 yılOkulda rahatsız oluyorum herkesi zayıf görünce normal olmama rağmen obezmişim gibi geliyor
- +1 yıl
Hahahah 57 kiloluk obez mi olur hiç. Ama kızlar da bu sıkıntı var kilo takıntısı. bir parça baliksindir ama gayette iyisindir. Dediğin gibi 53 bandı fit olursun. Gece yemesi verdirmiyorsa hafif kardiyo vücut dengesini bozar kilo verdirir
Soran+1 yılKardiyo ne yapmam gerekiyor
- +1 yıl
Yani basit kardiyo şekilleri var evde yapılabilir. Dört beş hareket sec oldugun yerde bir tur yap kısa bir mola 1 dk lik. Yine devam 3 set 4 set bir 15 20 dk günlük yeterli olur.
+1 yılHanım Kız bunun sihirli bir formül yok Her Şey Senin iraden de gizli boğazını tutacaksın Bol bol hareket edeceksin Mümkünse spor yapacaksın bunları sen de biliyorsun
10 Yorumlacokta kilolu degilsin boyuna gore. Soyle kilo icin falan psikoloji bozmaya ne gerek var? Brnde 100 kilo falansin sandim. Cidden cok kikolu olanlar napsin. Pozitif dusun haline sukret
10 Yorumlaneden kilo vermen lazim? sen ac kaldigin icin kilo veremiyorsun. stres kilo aldirir. yapman gereken sakin olman. ac kalmadan yagli sekerli ve unlu seylerden uzak durman. sabahlari kahvalti yapmalisin mutlaka. bnde okadar rejim yaptim kilo veremedim. en son hic ac kalmadan 16 kilo verdim
10 Yorumla
+1 yılYağdan yakıyor olabilirsin ya da insülin direncin var olcturmek lazım.
16 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yağdan takıyor olabilirim?
- +1 yıl
İlk diyete başladığında keşke göğüs bel kalça ölçülerini alsaydın incelme varsa sorun yok zayıflamayı sadece kilo vermek olarak bakma önemli olan inceliyormusun.
Soran+1 yılGözle görünürde hiçbir değişiklik yok hatta kalça bölgesinden kilo almış gibi duruyorum yürümeme rağmen
- +1 yıl
Giydikleri de bir bol gelme falan yoksa insülin olctur
Soran+1 yılİnsülin dahiliyeye mi gitmem gerekiyor onun için
- +1 yıl
Onu tam bilemiyorum
+1 yılİnsilün direncın yüksekse kilo veremezsin önce doktora git sonra diet yap
20 Yorumla- Sağlık konusunda 847 cevap paylaştı.
+1 yılDüzenli ye öyle altıdan sonra birşey yemiyorum deyip altıya kadar hopidi gırtlak yersen değişmez kendine diyet belirle yürüyüş yap spor yap bisiklet bin mekik cek
20 Yorumla İnsülin direnciniz olabilir lütfen hastaneye gidin ve sonuçlar doğrusunda program yapılsın spor salona başvurun 1 ayda bahsettiğiniz 5 kiloyu verebilirsiniz. Ağlamayın lütfen.
00 Yorumla
+1 yılStrese girme yaaa
https://youtu. be/54kCLfKnyh4
Bunu uygula110 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim siz denediniz mi hiç faydası oldu my başluyorum bugünden irtibaren
- +1 yıl
Akşam yatmadan yiyin farkı görurusunuz bisey diyemem kendimle ilgili
- +1 yıl
Ben size gönderdim
Soran+1 yılVideoyu izledim ama her gün mü bu haftada iki gün mü bilginiz var mı
- +1 yıl
Hergün devam edin
- +1 yıl
Her gece yatmadan 2 hafta dene
Soran+1 yılTamam sağ olun 😘😘😘
- +1 yıl
Zaten farkı göreceksin 4 5 gün sonra eğer iyice zayifladigini farknedersen bırak sonuçta sen zayıfsın çok kilon yok
Soran+1 yılİnşallah işe yarar çok sağ olun
+1 yılAşırı derecede kilon yok niye psikolojini yıpratıyorsun saçma sapan. Verirsin 7 kiloyu. Sandım ki 120 kilosun 😂
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilon gayet normal ciddi bir obsesyon haline getirmişsin. Lütfen bunu kafandan at, yoksa hayat zor
20 Yorumlasaçmalama bu kadar takma, her şey kilo değil, hem o kadar şişman değilsin gayet normal, kendine zarar vermek yerine ilerde sağlıklı bir şekilde verirsin
10 Yorumla
+1 yılDanla, biliç e yazarsan yardımcı olur ,, ölçüleriniz aynıymış
00 Yorumla57 kilo 165 bence iyisin bu kadar takma yani hem herkes zayif sevmez ben sevmem zayif
00 Yorumla
+1 yılGün içerisinde bol su içmelisin... Özellikle; kahvaltıdan önce bol su içmek metabolizmayı hızlandırır...
05 Yorumla
Soran+1 yılGeçen sene diyetisyene gitmiştim 4.5 kilo ödem vardı su iç demişti bu sene diyetisyen değişmiş bakmıyor kilon normal diyor ama değil işte kimseye bunu algılatamıyorum
- +1 yıl
Benim yazdığımı kesinlikle uygulamalısın... 🙏
- +1 yıl
Uykudan önce de birşey yememelisin...
Soran+1 yılEvet su tüketimimi arttırmam gerekiyor böbreklerimde küçülme var :( teşekkür ederim inşallah bir işe yarar daha çok ödem yapıcak diye korkuyorum içtiğim sular
- +1 yıl
Tabi ki çok fazla aşırıya kaçmamakta fayda var... Su zehirlenmesi diye birşey var... Normalden biraz fazla içmek mantıklı...
+1 yılDiyetisyene felan git
13 Yorumla
Soran+1 yılGittim bakmıyor normal yediklerini yiyin yarım saat yürüyüş yapın deyip yolladı zaten her gün 1.5-2 saat yürüyüş yapıyorum yine kilo almışım
- +1 yıl
ama fazla kafaya takarsan olmaz ki kendine çok baskı uyguluyorsun
Soran+1 yılEvet süre yetmeyecek stresine giriyorum iki ayda vermek istiyorum bu beş kgyi ama yime olmayacak son hafta perişan olup ağlıycam diye düşünüyorum
Bence kilon fazla değil boyuna göre, ama çok zayıflamak istiyorsan, limonlu su iç, ekmek yeme, günde en az 2 litre su iç ve yürüyüş yaparsan inanıyorum başarabilirsin
04 Yorumla
Soran+1 yılYürüyüş yapıyorum her gün 1.5-2 saat bir aydır hiçbir değişiklik olmamış. Ekmek yemiyorum normalde se çok sevmem zaten. Tuz da fazla tüketmiyorum sadece annemin yemek içine attoğı kadar ama yok işte :/
Soran+1 yılXper seviyem mesaj aymak için yetersiz nasıl atabilirim :(
Ben de seninle ayni durumdayim.. kilo veremiyorum.. çaresini bulan olursa yazsin
10 YorumlaSezin karameşe var youtuber. Onun önerdiği siteyi açıp, zayıflayabilirsin bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende aynı durumdayım ama ben 160 boyunda 61 kiloyum çok üzücü bir de instada filan görüyoruz kızların beli incecik iyice deli oluyoruz normal
10 Yorumla
+1 yılAz ye az. Ayrıca kilolu değilsin neyin kafası bu
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa cidden 100 kg yum diyeceksin sandım.
7 kg bile fazlan yok bence
Aç ergin kırbaç youtubden20 Yorumla
+1 yılKarbonhidrat içeren yiyecekler yeme tercihin yeşillik olsun sporunu bırakma kendine inan bunun sonunda isteğine kavusabilirsin
00 Yorumla
+1 yılStres yaptığın için veremiyorsun.
10 YorumlaBende nasıl külo alcam diye lafayı yiorum
10 Yorumla
+1 yılİnsulin direnci ve troit degerlerinize baktırın
10 Yorumla
+1 yılSenin normalin zaten 55 bu kadar üzme kendini
10 YorumlaBu konuda daha önce yüzlerce insana yarfimci olduk dilerseniz size de yardımcı olabiliriz
00 Yorumla
+1 yıl57 kilo kafaya takmak da ne bilim git Yeşilçam filmi ac cips ye ciildirma
00 Yorumla
+1 yılHerşeyi oluruna bırak kimsenin ne düşündüğü değil senin ne düşündüğün önemli
00 YorumlaKilon boyuna göre iyi bence.
Boş ver beğenen öyle beğensin kafana takma 😉00 YorumlaSağlık konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kilon normal
Bol su iç spor yap10 Yorumlakoşarak
12 Yorumla
Soran+1 yılNerde koşucağımı bilmiyorum ve nasıl koşulacağını da insan içinde de koşmak istemiyorum
Soran+1 yılFitnessa gittiğimde de koşu bandında sadece yürüyüş yaptırıyorlar yirmi dk sonra sırt egzersizleri yaptırıyorkar
+1 yılStres de kilo yapar önce onu yok et kendinde
09 Yorumla
Soran+1 yılKilo veremedikçe strese giriyorum yetişemiycem iki ay içinde diye düzelemiyoruö psikolojim altüst oldu
- +1 yıl
Bunu üstünden at normalde boyuna göre kilon iyi ama öncelikle dediğim gibi stresi at sabah kalktığında 1 büyük su bardağı ılık limonlu su iç limon sevmiyorsan dokunuyorsa falan sadede içebilirsin ödem atmaya da yarıyor sonra iki öğün ye ekmek yeme kızartma yeme şekerli çay içme çikolata olarak sadece 1 kare /dilim Bihter çikolata olabilir bol yeşillik farkı gör ama kızartma, şeker ve ekmekten uzak dur ben böyle zayıfladım
Soran+1 yılNe kadar sürede zayıfladınız iki ayda üç beş kilo verilir mi ki :(
- +1 yıl
Ben 62 kilodan 45 e düştüm tüm bunlar 5 /6 ay içinde oldu ama 62-45 arası farkı düşün yani bunlar ile yarar şeyler
Soran+1 yılİnşallah olur gün içinde neler yiyordunuz sabah ve akşam mı yemek ve spor ne yapıyprdunuz
- +1 yıl
Benim günüm çok hareketliydi zaten çok da hareketli bir insanım spora gerek o aylar için de bu karar kilo verdim 2 öğün yedim ekmek, şeker, kızartma patates de dahil hayatımda yoktu şu an bile yok çünkü geri kilo almak istemem
- +1 yıl
Bol su, hareket, olcak
Ekmek, kızartma, şeker hayatında olmayacak inan güzel kilo vereceksin
Soran+1 yılDeniycem teşekkür ederim 😋
- +1 yıl
Rica ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı kilodayız ve aynı sorunu bende yaşıyorum
10 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılyemeyerek verebilirsin.
20 Yorumla - Sağlık konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılnedne bu kadar kafaya takıuyosunuz
20 Yorumla
+1 yılBunun jiç yememeyle alakası yok
01 Yorumla- +1 yıl
Tuz yag seker un kez az ye doydunu anlama bol salata corba
+1 yılSpor yapmalısın 21 gün boyunca
00 YorumlaBen kilo alamamaktan sikayet ediyyorum 😀
00 YorumlaSigara kola zayiflatir
07 Yorumla- +1 yıl
Diosun
- +1 yıl
hadi ordan yuZ verdik yetime koyar gtume derler ya 😂 tam ondansin mk get babana sulan
Gizli Üye(30-35)+1 yılBacım sen iyi misin? Kilon gayet normal.
07 Yorumla
Soran+1 yılHayır değil çevremdeki bütün arkadaşlarım 45-50 kilo hatta 50 kilo olanlar kilo aldım zayıflamam lazım falan diyolar ben 10 kilo fazlayım nerdeyse evden dışarı çıkmak istemiyorum böyle insan içine çıkılmaz diye
Cevap sahibi+1 yılKız deli misin sen😂 ben de 50 kiloyum ve arkadaşlarım zayifsin az kilo al diyorlar, bende kilo almak istiyorum. Inan zayıflkta hic güzel bir sey değil. Sen kilolu bile değilsin, gayet idealsin inan. Kafana takma, kendini üzme
Soran+1 yılYa ne biliyim hayalimdeki pantolonu hiçbir zaman giyemiycem diye üzülüyorum birkere genç olucam sonuçta o da böyle geçiyor
Cevap sahibi+1 yılBacakların dolgundur ama kilolu değildir. Istediğin pantolonu giyebilirsin
Soran+1 yılYa hani şişman insanlara bakıyorum ayak bilekleri onların bile daha incs benim ayak bileklerim de şiş niye böyle anlamadım gitti oysa üstüm belim çok zayıf
Cevap sahibi+1 yılCanım sen demek ki vücut tipi olarak alttan alıyorsun, kendini bu şekil sevmeyi öğreneceksin yoksa üzülürsün hep böyle
Soran+1 yılEvet hep üzülüyorum zaten :( ablam 43-45 kg o kadar yemesine rağmen ben nerden kısıcağımı şaşırdım gram vermiyorum
+1 yılÜzerine düşerek.
10 YorumlaOlmuyosa zorlama :D
10 Yorumla
+1 yılİradeli olman lazim
10 Yorumla
+1 yılBuna sebep ağlanır mı saçmalamayın. Öğünü düşürün
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKilon fazla değil
10 YorumlaÇok da kilolu değilsin ya normal
00 YorumlaSağlık konusunda 525 cevap paylaştı. Bol su iç
00 Yorumla
+1 yılİnsulin direncini kontrol ettirdin mi?
00 YorumlaKilon gayet normal
00 Yorumla- Devamını Gör (7)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne