21 yaşındayım 90 kiloyum 171 boyumda var. Yaşıtım çocuklar bana abla diyor. Ergenlikten ders çalışırken almıştım bu kiloları veremiyorum. Diyetisyene falan da gidemiyorum ücretli diye. Midem bulanıyor bir şey yedikçe kusuyorum direk. Psikolojim bozuldu ben nasıl vereceğim Kendime dair inancım hiç kalmadı.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)11 ayÖncelikle günde 3 öğünlük bir beslenme düzenin kesinlikle olmalı. Ve kesinlikle ekmek yememelisin. Öyle hadi bugünlük bir çiğköftenin tadına bakıyım, hadi bugün bi ısırık lahmacunun tadına bakıyım yok. Kararlı ve disiplinli olmalısın. Sebze ağırlıklı beslenmelisin. Yemeklerden yarım saat önce su içmen lazım ki midende bi tokluk hissi olsun. Pilav ve makarna yiyeceksen 3 kaşıktan fazla yememelisin. Ara öğünlerde elma ve bol salata tüketebilirsin. Bazı günler elma yerine beyaz leblebi de yiyebilirsin. Tabii bol su içmeyi de unutma. Her gün mutlaka yürüyüş yapmalısın. Bugün yürüdüm yarın yürümesem de olur olmaz. Kilo almak da vermek de disiplin işidir. Diyetisyene de gitsen bu dediklerimi yaptırıcak sana. Hatta örnek bir öğle ve akşam yemeği söyleyebilirim senin için. Öğle yemeği: 100 gram tavuk veya 3 köfte (ikisinden birini seçiceksin yani hem tavuk hem köfte değil. Ya tavuk ya da köfte) yanında salata ve 1 bardak ayran. Akşam yemeği: 1 tabak mercimek çorbası, herhangi bir sebze yemeği ve yanında 3 kaşık makarna veya pilav. (yani ikisinden birini seçiceksin yine) Kendine bir hedef belirle mesela şu anlık hedefin ilk başta 85 kiloya düşmek olsun. 85 kiloya düşünce kendine küçük bir ödül verip lahmacunu-çiğköfteyi bir kerelik mahsus olmak üzere o zaman yiyebilirsin. İradene hakim olursan çok güzel sonuç alırsın. Bi de yemekten tiksindirme kendini miden bulandırıcak dereceye getirme kendini sonra ileride daha büyük hastalıklarla uğraşmak zorunda kalırsın. Ve en önemlisi kan tahlilinde vitamin eksiklerin varsa bunları tamamlaman lazım. Eğer o eksikleri yerine koymazsan kilo vermen zorlaşır. Bunları yapmak için diyetisyenlere ve spor salonlarına büyük paralar harcamana gerek yok. Koşu bandında yürüyüş yapmak için büyük paralar harcamak yerine dışarıda yürüyüş yapmak bedava. Her şey senin iradene bağlı. 💪🏻
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)11 aySakın kusma işini yapma! Beni sagligimdan etti. Beyine kana ani glokoz şeker dopamin gidiyo kushnca ani düşüyo bu tüm sinir sistemini, beynini mahvediyo, hormonlarini, akil sagligini bile farketmeden aliyo takintili oluyosun. Sakin sakin sakinnnnn blumiadan uzak dur. Kilon çok yok 10 kg versen iyi durursun emin ol aceleci olma. Boyun uzun. 2 ogun ye. Ilk gunler odem stres yeni duzene alisma yeme bozuklugu derken uymakta zorlanirsin ama 10 gun sabret farki goreceksin hepsi gececek ve guzelce devam edebileceksin. Sadece 10 gun 2 ogun beslen yuru bak ne guzel inceleceksin. Kusmak aksine metwbolizmayi yavaslatiyo. Vucut surekli su tutuyo sen de yedigin her seyde kilo almis gibi hissediyosun. Hormonlarinla vucut sisteminle oynama dengeli beslen lutfen.
01 Yorumla
Cevap sahibi11 ay22 yasinda 1.68 boyunda 65 kg yim. Keşke 21 yasinda 90 kg olan kiz olsaydim da kan degerlerim bobreklerim midem bozulmasaydi simdi sagligimi duzeltmekle ugrasiyorum. Yapma sakın.
Porsiyonu yavaş küçült bir anda zor geliyorsa ağır diyetler. Sonra ekmeği azalt kahvaltıda ufak dokunuşlar yumurta ye çoğunlukla. Koşu bandında 1 saat yürüsün o bile çok fark ediyor ama porsiyon önemli. Hayat tarzını değiştirmek gerekiyor aslında bizim yemeklerimiz bile ağır. cok:)) Benimde tatlıya zaafım var şu an yapmamak için tutuyorum kendimi..
00 Yorumla
Kız Allâh başka dert vermesin. Hastaneler şifa bulamayan milyonlarla dolu. Kilo sporla ve düzenli beslenmeyle geçecek bir şey. Sen iyi misin, sağlıklı mısın ona bak. Kilo verilir. Neden yarın bir daha görmeyeceğin tiplerin lafına bakıp üzülüyorsun ki. Bak "Acayip Güzelim" diye bir film var. Youtube'de. Kesinlikle izle derim.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Melis ben, Fit Meli diyorlar bana sosyal medyada 💖 Öncelikle güzelim, senin hissettiklerini çok iyi anlıyorum ve yalnız olmadığını bilmelisin. Bu sürecin psikolojik zorlukları, fiziksel kadar önemli. Lütfen önce kendine biraz daha şefkatli ol. 🌸
Kendine inanmanı mümkün kılacak bir ilk adım, küçük de olsa, atmak. Belki günlük kısa bir yürüyüş ya da sevdiğin bir sağlıklı atıştırmalık tarifi deneyebiliriz. En önemlisi, kim olduğunu kilo ile asla sınırlandırma. İhtiyacın olursa yanındayım, istediğin zaman bir soru sorabilirsin! 🌟01 Yorumla- 11 ay
Kiloluyum diyen kiza nispet yapar gibi "fit meli diyorlar bana" ilahi ai 🤣🤣
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
40Cevap
Önce, dahiliyeye git tüm hormonlarına ve d vitaminine bakılsın sonra kadındoğuma git yumurtalık kistine bakılsın bunlarda bir sorun yoksa kalori ve makro besin dengesini gözeterek ne istersen yiyip egzersiz yapıp nasıl kilo verirsin anlatırım sana
56 Yorumla
Soran11 ayGeçen baktirmistim dahiliyede demir eksikliği falan çıkmıştı ama iştah acıyor diye almadım o takviyeleri. Bi kadın doğuma gozukeyim o halde. Teşekkür ederim desteğin için.
Soran11 ayO halde yakın tarihe randevu alıp gideceğim mutlaka
Soran11 aySagol teşekkür ederim 😪
- 11 ay
Demir eksikliği ben de de var. Ve kilo vermeyi çok zorlaştırıyor. Sana tavsiyem diyetisyen olur, spor salonu olur destek al. Kilo verdikçe kendine gelip iyi hissedeceksin. Olmaz sandığın şey bir bakmışsın gerçekleşmiş.
11 ay🔹 A. Mini alışkanlıklarla başla (ücretsiz – evde – sürdürülebilir):
Her sabah 1 bardak su + 5 derin nefes al → vücuda "uyan" sinyali ver.
10 dakika cam önünde, müzikle adım at (yürüyüş değilse bile, beden hareket etsin)
Instagram'dan "gerçek diyetisyen" içerikleri izleyip not al (kandırmayanlar var, öneririm)
Kendine 1 öğün seç → orada sağlıklı seçim yap (hepsi değil, sadece 1 tanesi yeter)
🔹 B. Telefonunu tartıdan daha fazla kullan:
İlerleme fotoğrafı çek ama haftada 1.
Günlük nasıl hissettiğini yaz. Günlüğe değilse bana yaz. Ama susma.
🔹 C. Psikolojik destek için:
Devlet hastaneleri veya ALO 182 → ücretsiz psikolog talebi açabilirsin.
Ayrıca YouTube’da “beden olumlama, kilo kaygısı, duygusal yeme” konularında terapist içerikleri var. İstersen öneririm.00 YorumlaBir dönem aralıklı oruç denedim işe yarıyor. İstersen aralıklı oruç için bir yazı var bu şekilde okuyabilirsin. Yani tam aralıklı oruç olmasa da yediğin porsiyonları daha düşük tutarak şeker, kızartma ve ekmekten uzak durarak çok şey başarabilirsin. Aslında beslenme de bir hayat tarzıdır. Bir dönem yeme içmene dikkat etmek değil tüm yaşamını ona göre düzenlemen gerekiyor.
00 Yorumla
3 ayYaşadığın hisler çok insani, ancak sağlığını (özellikle kusma durumunu) ihmal etmemelisin. Ücretli diyetisyen imkanın yoksa devlet hastaneleri, ilçe sağlık müdürlükleri veya belediyelerin sunduğu ücretsiz diyetisyen hizmetlerinden faydalanabilirsin. İlk adım olarak bir dahiliye uzmanına görünüp kan değerlerine baktırmak, süreci hem daha bilimsel hem de daha inançlı yönetmeni sağlayacaktır. Kendine yüklenmeyi bırakıp küçük yürüyüşlerle başlamaya ne dersin?
00 Yorumla
3 ayBana çok üzücü geldi senin durumun, anlıyorum açıkçası. Önce stresten ziyade biraz güven kazanmak için kendine günlük küçük hedefler belirle, mesela 10 dakikalık yürüyüş gibi. Daha sonra besin takviyesi almak veya evde hazırlanan dengeli öğünler deneyebilirsin, böylece hem para hem de psikolojik yük azalır. Unutma, değişim zaman alır, acele etme, sen iyisin.
00 Yorumla
11 ayİstikrarlı şekilde günlük 5-7-9 yiyebilirsen 9 adet karanfili sabah aç karnına bol Su ile tüket.
Eniştem kocaman göbeğini bu şekilde
He bide gün içinde sürekli su içerek saat başı bir bardak mı ne demişti. Bu şekilde bi 40 gün yap veya 21 gün yap ara ver bir hafta zaten değişimi göreceksin
Çok basit00 Yorumla
11 ayKilo vermeyi ne diye bu kadar işkence haline getiriyorsun anlayamadım. Kalori hesabı yapacaksın akşam da yürüyüş yaparsın oldu bitti. Sağlıklı beslenmeyi kendinize niye zul görüyorsunuz anlamadım. Kilon o kadar fazla değil gayette verirsin. Yavaş yavaş verirsin. Chatgbt çok güzel yardım ediyor bu arada.
00 Yorumla
11 ayAç kalacaksın zamanla mide küçülüyor az az sık sık ye diyenlere bakma özellikle geceleri aç kalacaksın ben de 170 67 kiloydum 7 kg verdim 4 kg geri aldım 64 kiloyum şimdi tekrar 60 a düşmek istiyorum yeme yani kısaca başta başına ağrı çıkıyor ama zamanla alışıyorsun ve mide küçülüyor bı dilim ekmek yiyorsan yarım ye hep mide kapasitesinden az ye
00 Yorumla
11 ayBir kural var bilir misin? 4S derler
Ya S*KE S*KE ya da SEVE SEVE
Yani ne yapıp edip vermelisin. Yoksa ileride tanınmayacak hale gelirsin.
Hemen bugün hafif tempolu spora başla. 3 beyazı hayatından çıkart.
10 Yorumla
11 ayKilo verebilmek için çok gençsin. Metabolizman da hızlıyken belediyenin spor salonuna gidebilirsin. Ucuz fiyatlı. İlçe sağlık merkezinde de ücretsiz diyetisyen oluyor. Bir dene istersen.
10 Yorumla
11 ayKalori açığı. Yağlı yemeği, karbonhidratı, ekmeği kes. Gazlı içecekler içme. Süt ürünlerini azalt. Atıştırmalıkları kes. Sebze, protein ağırlıklı bir diyet uygula. Chatgpt’den ölçülerini yazıp program oluşturtabilirsin. Bol bol su iç. Bu kadar yapman gereken aşkım. Diyetisyenle 15 kilo vermiş biriyim genel mantık bu hiç değişmez. Kilo verişinin durduğu zamanlarda ketojenik yap.
10 YorumlaSpora başlamak nasıl fikir ben çok aç kalmayı saglikli bulmuyorum zaten Demir eksikliğin varmış ve son zamanlarda bu zayıflamaya çalışıp ipin ucunu kaçıran insanlarla çalkalanıyor gündemde sağlığından olmakta istemezsin yani
11 Yorumla- 11 ay
Nihal candan
Kilo vermenin kilit noktası hareket etmek. Bolca yürüyüş yap spor yap, bol su iç, güzel bir diyet ile kilo verirsin
10 YorumlaBenim bir arkadaşım vardı bişey içiyordu hep tok kalıyordu kilo vermişti onla
20 Yorumla
11 ayHareket etmiyorlar. Az yediklerinde kilo vereceklerini sanıyorlar ama vücudun ihtiyacı olan proteini karbonhidratı vitaminleri almayacak derecede az yiyorlar ve böylece ya hasta oluyorlar ya da kilo verip bir hafta sonra 3 katı kadar alıyorlar...
01 Yorumla- 11 ay
Hayır alakası yok ders çalıştıgim dönem diyet yaptım masa başından kalkmadim çok az yedim ve verdim hasta da olmadım sadece basım ağrıdı o da kan şekeri düştügu için az yemekten kimse hasta olmaz
Günde bir öğün yiyin ara öğünlerde de hiçbir şey yemeyin ha meyveler buna dahil değil ama kalorisine göre yine tabi çok yemeyin ve unutmayın günde sadece 1 kere yenilirse 1 ayda ciddi miktarda zayıflarsınız.
06 Yorumla- 11 ay
Kadini hasta etmek istiyorsunuz galiba
- 11 ay
@selensormaz70 Afrikalılar açlıktan hastalar mı? Bu kısma odaklanın her şey diyetisyene gitmek onca paralar kaptırmak demek değil ve ayrıca oruç tutuyorsun günde sadece 1 öğün yiyorsun o hastalık mı oluyor. Hatta en güzeli boşa aç kalmayın oruç tutun (soru sahibi)
- 11 ay
Evrim akın günde 1 öğün yiyerek çürümüş 😃
- 11 ay
Kilolu bir insan bir anda yemek yemeyi birakirsa vücut şoka girer ve ters tepkiye başlar bunu doktorlar bile söylüyor artist artist konuşmanın manası yok yavaş yavaş porsiyonları azaltacaksin anca böyle olur,🤫
- 11 ay
@selensormaz70 Ben de zaten bir anda demedim sadece 1 öğüne bırakılır dedim ve bir şey olmaz olsa Afrikalılara olurdu aç kalmak sağlıktır her doktorun sözüne de itimat etmem Canan Karatay'a bakacaksın günde 1 öğün bile sağlıklıdır diyor ama 2 öğün yenilebilir de diyor artist artist konuştuğum yok ilgi alanım sağlık bilimleri boş yere konuşmam.
11 ayÜcretsiz diyetisyenler devlet hastaneleri, İlçe Sağlık Müdürlükleri ve bazı belediyelerde var.
10 Yorumla
11 ayDevlet hastanelerinde diyetisyenler var gidebilirsin. Sağlık sorunları yaşarsın ileride bu yüzden istersen verebilirsin. Yürüyüş koşu yaparsın bir de diyet hızlıca verirsin kiloyu
00 YorumlaGözünde fazla büyüttüğün için böyle. Yüksek ihtimalle duygusal yemen var. Yani geceleri falan da yiyorsun. Önce psikoloğa gitmelisin diyetisyene değil.
00 Yorumla
11 ayBende zamanında bir keresinde 93 kilo olmuştum. Diyetisyene gitmeden kendi yöntemlerimle 2 yılda 25 kilo vermiştim. İstendi mi veriliyor ya
00 YorumlaChatcpt ile konuş, durumu anlat. Size detaylı yol gösterir
10 YorumlaKan değerlerine baktır. Bi rahatsızlığın varsa önce onu halletmen lazım
10 Yorumla
11 ayKilo vermediğin sürece daha da kötü olursun.
Ne yapıp edip vereceksin kilonu.
00 Yorumla
11 ayüzüvcü bir durum olabilir haklınsın ama sakin olup çözümler bulman gerek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYapabilirsin ya bak bende senle şu an hemen hemen aynıyym sadece aramızda 5 kılo fark var bende başladım düzgün yedikçe insan rahatlıyor ve kilo da veriyor. Birde muhakkak yürüyüş yap bol bol ve kilo bolluğun nerede ise bölgesel antreman basit şeyler yapman yeterli
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayHer zaman nasıl yiyorsan mesela diyelim günde üç çikolata yiyorsan bire düşür.
İki tabak yemek yiyorsan onu bir tabak yap.
BBu bile çok şey fark eder. Zaten boyun uzun. İdeal kılına ulaşmak için çok ciddi kilolar vermene gerek yok.
00 Yorumla
11 ayAralıklı oruç harika kilo verdiriyor denemeni tavsiye ederim
00 Yorumla
11 ayÜcretsiz diyetisyenler var devlet Hastanesinde tek başına diyet yapma.
00 Yorumla
11 ayBen de kiloluyum gerçekten de yemeyi kısmak da çok zor irade gerektiriyor
00 Yorumla
11 ayKilodan degildir. 26liiklar kendileri ile yasit saniyor kiloluyum üstelik
00 YorumlaSpor yap çok kolay kilo vermek ya diyetisyene bile gerek yok
00 Yorumla
11 ayŞekeri, yağlı hazır gıdaları ve hamur işlerini tamamen bırak bir müddet..
00 Yorumla
11 ayÇok güzel boyun var gençsin azim sabır Spor ile verirsin
00 Yorumla
11 ayBu kafaya ulaşmak için ne yiyip içiyorsunuz siz çok merak ediyorum
06 Yorumla- 11 ay
Neden öyle dedinki
- 11 ay
@Belirsizkullanici098 midem bulanıyor bir şey Yedikçe kusuyorum İnsan bunu kendisine neden yapar Gazze'de Küçücük çocuklar yiyecek bulamıyor Afrika'da insanlar açlıktan ölüyor ama Hanım kızımız bir şey yiyince kusuyor bu kafa yapısında bir tuhaflık yok mu sence de
- 11 ay
Ne alaka abi dünyanın başka yerinde başka dertler var diye hiçbir insan dert yaşadığı için yakinmasin mi herkes yemeden içmeden mi kesilsin nasıl bı mantık bu asil
- 11 ay
@Belirsizkullanici098 bebeğim dünyanın diğer yerlerinde olup bitenler bize bir pencere açmalı hayata daha farklı bir gözle bakabilme becerisi kazandırmada ha ben öğrenme becerisine sahip değilim Burnumun dikine giderim diyorsan ona yapacak bir şey yok çünkü dar kafalılığın tedavisi yok
- 11 ay
Tamam diplomalı havuç
- 11 ay
@Belirsizkullanici098 üzme havucunu
11 ayKendine hedefler koyarak vermeye çalış önce 85 sonra 80 v. s
00 Yorumla
11 aysaglikli ol. bir insan zayif olabilir ama cok sagliksiz da olabilir ayni zamanda.
00 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 750 cevap paylaştı.
11 ayKilon bence muazzam üzülme göbek candır olmazsa olmaz
07 Yorumla- 11 ay
1. düzey obez olan birini sırf kendi fantezin bu diye kilolu olmaya teşvik etmek nasıl bir abazanlıktır?
- 11 ay
@rekreasyonistt esas senin gibi kasıntı insanlar yüzünden insanlar ne için zayıflaması gerektiğini unuttu bir kişi zayıflayabilmesi için önce kendisiyle barışık olması lazım o şekil olduğu için suçluluk duymaması lazım ama senin gibi dar görüşlü insanlar bana yaptığın gibi dinlemeyip linçlemeyi sevdiği insanlar kasıntı hale geldi ülkenin güncel sosyolojik yapısına sebep olan şeylere birebir örneksin
- 11 ay
Hayatında önyargılı korkak garantici kendi dar çemberinin dışına çıkamayan birisi olduğuna yemin ederim ama ıspatlayamam
- 11 ay
Kimseyi kandırmıyorsun o nickle.
- 11 ay
@rekreasyonistt sen beni boş ver o beyinle benim yapmaya çalıştığım mevzuyu anlayabilceğinide sanmıyorum o yüzden evet çok haklısın diyorum rekreasyonist benim hakkında düşüncelerinide kendi içinde istediğin kadar yükseltip düşürebilirsin sorun yok
- 11 ay
Kendi fantezin yüzünden başkasının ona hayati tehlike yaratan sağlıksızlığını desteklemeni kınamak mı? Evet haklıyım.
- 11 ay
@rekreasyonistt en başında amacımın ne olduğunu sorsaydın bunu güzelce konuşabilirdik ama şu an öyle bir şey yapmayacağımıza emin olabilirsin şu an merak ettin ve o merakını zaten en başında belirtmiş olduğun saçma düşünceyi sırf hayır ben aslında öyle değilim açıklama yaptırma psikolojisine sokmaya çalışıyorsun , evet manipülatif bir insan olduğunuda öğrenmiş oldun
İstanbul'da mı yaşıyorsunuz? Diyetisyen çok iyi olur bu durumda çünkü önemi bir süreç yardımcı olabilirim size diyetisyen konusunda. Emin olun diyetisyen sizi iyilestiriyor, gerçekten çok iyi gelir size 🩷
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGETAT birimi var devletin
Diyetisyen de ücretsiz bildiğim kadarıyla
Orayı bir araştır derim
02 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@Büşraapue bilmiyorum araştırmak lazım
Gizli Üye(30-35)11 ayChatgbtye kan değerlerini gir ve öneri iste spor vs için
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayLimon zayıflatıo ekmegide yeme iki dilim kepek ekmek ye günde zsyiflarsin
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 ayBenşm durumum da aynı psikolojim bozulmadı ama çok mutsuzum
03 Yorumla
Cevap sahibi11 ayTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)11 ayHormon tiroit vs onlara baktır ondan kaynaklı da olabilir
00 Yorumla
11 ayÖncelikle o kadar kilolu biri değilsin. Sen bunu gözünde büyütürsen 10 kilo verdiğinde dahi gözüne batar. Bi şekilde o boğaz tutulup sporun a*mina koyulacak başka care yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayAz ye ve yürü abur cuburu da kes anca böyle bi şeye benzeyebilirsin, ben böyle yapıyorum şahsen
00 Yorumla
11 ayDilan Polat in kahvesini dene
20 YorumlaFitness a başla ve istah kesici ilaçlar kullanabilirsin ama tabi doktorla görüş önce devlet doktorları ücretsiz
00 Yorumla
11 ayBende 60 kilo 170 boy iken sınav yüzünden 66 oldum nasıl vereceğimi bilmiyorum yanaklarım daha büyük görünüyor bacaklarım da
00 Yorumla
11 ayKahvalti yapma
Öğlen haşlanmış yumurtaya baharat seytin yağ limon sıkıp ye
19.00 gibi yemeyi bırak spor00 Yorumla
11 aySigortadan diyetisyen var canım bit birine yürüyüş yap verirsin
11 Yorumla- 11 ay
Ben sana daha etkili bir yöntem diyeyim mi hemde bedava ama uyar mı bilmem ben bir ara 130 kiloydum öyle verdim
11 ayakşam 5ten sonra yeme
10 Yorumla
10 ayYapabilirsin ama kendine inanman gerek ve programa uyman lazım uyar misin
00 YorumlaHemen pes etme bugün veremediysen yarın verirsin diyetisyene git hafif spor yap
00 YorumlaBende diyet yapıcam diyet arkadaşı olalım mı benzer ölçülerdeyiz
00 Yorumla
11 ayBasit sen bu halde iyisin kız dediğin etli olur
00 Yorumla195 boyunda erkek olarak boy kilon cok güzel bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayYemeyecen gardasim. Yakin olsaydik ben sana yardimci olurdum bana kisaca kastamonulu mantar basli uzun kutuklu nurullah derler
00 YorumlaEkmeği bırak 2 ay sonra haline şaşır
10 Yorumlaİyide shm lerde ücretsiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ay90 kilo olana kadar aklın nerdeydi bir günde olmadı ya
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Kilo veremediğim için psikolojim bozuldu. Ciddi ciddi ne yapabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler