6 veya 7 ayda 40 kilo verebilir miyim?

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ayda 3kg verirsen ve gerçekten kaliteli beslenirsen sarkma olmaz fakat hızlı kilo verdiğinde vucut kendini toparlamak için vakit bulamaz spor salonuna gidip ağırlık çalışmalısın sarkma olmasın istiyorsan
1 yılda 35 kilo verdim. Spora gittiğim halde sarkma oldu. Ancak şöyle birşey var sarkma olması kişinin vücut tipine cilt tipine bağlıdır. Benim yaptığım hata ; spor salonunda koşarken geniş giysiler ile spor yapmam oldu. Sütyen dahi giymiyordum kaşıntı yapıyor diye. Benim ailemdeki cilt tipi yumuşak ve kuru sarkmaya meyilli. Yapman gereken sıkı taytlar ve sıkı yarım atletler giymelisin ve mutlaka hit kardiyo sonrasında kas çalışmalısın.
Teşekkür ederim. benim be benim ailemin de derileri çok yumuşak. o yüzden korkuyorum işte. ve bu 40 kiloyu 6 7 veya 8 ayda vermem gerekli
Merak etme o halde vereceksin. Ancak kendinle barışmalısın sarkık olacaksa da o ağır yaşamlardaki insanlar gibi olmayacak. Sadece ufak bir kırışıklık olabilir cıvık şekilde o da bacak aralarında kalça altlarında. Eğer çok rahatsız olacaksan en ideal kilona düştükten sonra yani o sarkan deri tabakasının altındaki yağları da erittikten sonra ufak bir operasyonla fazla deriyi aldırabilirsin. İlk olarak odaklanman gereken şey o kiloları vermen! :)
Yardımcı olabilirim konu hakkında ama düzenli bir diyete geçmen gerekir
Verirsin ulas bana yotubede birini soylicem onun kurunu yap garanti veriyir
ben 3 ayda 12 kilo verdim kasmadan arada ayda 1 2 kere pizza yemiştim bir kaç dilim fazla kısıtlamıyodum kendimi evde kardiyo ağırlıklı spor yapıyordum yani sen biraz daha kısıtlayarak sporunu aksatmadan yaparsan bence 7 ayda 30 35 kilo verebilirsin
Youtube kanalımı takip et 2 hafta sonra 42 günde 115 ten 81 e nasıl düştüğümü yayınlıcam.
Tamamdır hemen abone olup bildirimleri açıyorum. ve videonuzu heyecan ile bekliyorum😊
2 hafta sonra bitiyor diyetim ve paylaşımda her şeyi anlatıyor olucam
Ya vallaha bilmiyorum göbeğim baya fazla 5 6 aylık hamile göbeği gibi o göbeğin dümdüz olması gerek yaa. sarkma olur diye ondan korkuyorum işte
40 kilo 7 ayda çok fazla olur, 20 kilo versen bile çok iyi bence
Canım zaten 94 kilodan 70 kiloya düşsen bile çok fazla gözle görülür bir fark olur, zayıflamış olursun yani mutlaka, illa ki 54 kilo olunca zayıf sayılmıyorsun yani, çok düşünme bunu
Çok geç denk geldim buna ama YouTube'de SEZİN KARAMEŞE var son videosunu izle zaten farkı falan da gösteriyor. Umarım görürsün. 🤗🤗
Kendine dokunduğunda yumuşaksan sarkarsın sıkıysan sarkmazsın. Ayda en fazla 5 kilo boyuna göre ideal olan. 6 ay 30 kilo yani.
Görüşün için çok teşekkür ederim zaten yürüyüş yapiyorum evde de spor yapiyorum. malum virüs yüzünden spor salonuna gidemiyorum. evdeki spor falan da squat mekik falan
Yürüyüş vücudu çalışır hale getirir günde 4500 adım + 20 dk kardiyo veya pilates müthiş olursun
Galiba öyle 2 3 ay sonra da spor salonuna gideceğim cünki kendi sporumla zayiflayamazsam
Bemcede ama virüsün azalmasını bekliyorum konya gibi bir yerde korkuyorum o yüzden
2 ayda 25 verdim sende 6 ayda 40 rahat verirsin
Bence çok 1 senede vermelisij
Fazla değil ne kadar uzun sürede yavaş yavaş verirsen o zaman kalıcı olacak ve yerine kas koymalısın eridikçe kas çalışmayı ihmal etmemelisin ki diri şekilde zayıflayasın. Ben 35 kiloyu verdim son 2 ayda hiç birşey yiyememeye başladım 49 a düştüm sonra bağışıklık sistemim düştü zona çıkardım yüzümde vitamin iğneleri ve bol yemek yedirdiler 10 kilosunu geri aldırdılar arkadaşım
illaki sarkma olur ama o kadar kötü durmaz
Imknsz bn 1 yilda 15 kilo verxm
Spora yüklenirsen verirsin.
canım bol bol terle hahahytt :=))
Öyle yapiyorum zaten şu an spor salonuna gitmiyorum corona yüzünden korkuyorum. ama yürüyüş yapıyorum evde mekik squat falan yapıyorum
ZOR BİRAZ
7 ayda çok zor
Öncelikle sarkmayı minimumda tutmak için kolajen, Q10 gibi gıda takviyelerini kullanmak şart diyebilirim. Bunun yanı sıra doğru besinlerin entegre edildiği bir beslenme programı uygulamalı ve muhakkak diyeti spor ile desteklemelisiniz. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa sporu sabah aç karına yapmanız çok daha etkin bir sonuç almanızı sağlayacaktır. Sporun ardından yapılabilen en erken vakitte kahvaltı yapmalı ve kahvaltınızda kaliteli protein kaynaklarına yer vermelisiniz. Örneğin anne sütüne eş değer protein kaynağı yumurta yanında ızgara sebzeler kulağa çok hoş geliyor.
Doymamış yağ asitlerince zengin balık, omega-3 kaynağı çiğ kavrulmamış kuruyemişler, probiyotik kaynağı kefir ve yoğurt, lif kaynağı yulaf ezmesi ihtiva eden bir beslenme programı ile dilediğinizi sonucu alacağınıza eminim. Gün içerisinde yeterince su ve bitki çayı içmeyi de ihmal etmeyiniz.
Hayırlı akşamlar zeynep ablacım
Abla boy 1,79 kilo 52
Kilo almam için yardım eder misin
Dua ederim senin için teşekkür ederim