Hanımlar beyler size bir sorum olacak. şu an 96 kiloyum ve kilom beni çok rahatsız ediyor. bu arada boyum 1.64. yaşım 19. ben 6 veya 7 ayda 40 kilo verme gibi bir düşuncem var. su an diyetteyim zaten. spor salonuna gitmiyorum evde kendi sporumu yapiyorum. Aileme sordum sarkma olur mu diye hayır dediler. Sizce sarkma olur mu? Bu sarkmayı nasıl önlerim? ve bu 40 kiloyu kaç ayda vermeliyim? Yanıtlarsanız sevinirim:)
6 veya 7 ayda 40 kilo verebilir miyim?

Öncelikle sarkmayı minimumda tutmak için kolajen, Q10 gibi gıda takviyelerini kullanmak şart diyebilirim. Bunun yanı sıra doğru besinlerin entegre edildiği bir beslenme programı uygulamalı ve muhakkak diyeti spor ile desteklemelisiniz. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa sporu sabah aç karına yapmanız çok daha etkin bir sonuç almanızı sağlayacaktır. Sporun ardından yapılabilen en erken vakitte kahvaltı yapmalı ve kahvaltınızda kaliteli protein kaynaklarına yer vermelisiniz. Örneğin anne sütüne eş değer protein kaynağı yumurta yanında ızgara sebzeler kulağa çok hoş geliyor.
Doymamış yağ asitlerince zengin balık, omega-3 kaynağı çiğ kavrulmamış kuruyemişler, probiyotik kaynağı kefir ve yoğurt, lif kaynağı yulaf ezmesi ihtiva eden bir beslenme programı ile dilediğinizi sonucu alacağınıza eminim. Gün içerisinde yeterince su ve bitki çayı içmeyi de ihmal etmeyiniz.
Hayırlı akşamlar zeynep ablacım
Abla boy 1,79 kilo 52
Kilo almam için yardım eder misin
Dua ederim senin için teşekkür ederim