Çok zayıfım ve yıllardır kilo alamıyorum ve artık psikolojim kötü etkilenip iştahım iyice kapanmaya başladı. ciddi tavsiyeleriniz?

Merhaba. 19 yaşındayım. boy 169 civarı. Kilom 50. Çocukluktan beri zayıf bir yapım var. Mutluydum ancak yaş ilerleyince iş falan yapmaya başlayınca beden önemli olmaya başladı. Ellerim bileklerim vücudum çok zayıf ve ince gözüküyor. Doktora gittim ve hiçbir hormonal veya hastalık vs sorunum yok. Detaylı tahlil de yaptırdım. Neyse, diyetsiyene gittim ve normal diyet çıkarttı. Uygulayabildim mi? hayır. Ablam uzman diyetisyen. O yazdı yine uygulayamadım. Sanırım erteleme hastalığım ve iradesizliğim var. Ama normalde böyle bir insan değilim. Yaptığım işi anlatmayayım ama daha bu yaşta firmalara iş yapıyorum ve güzel para da kazanıyorum. İradeli ve güçlü başarılı olarak tanımlarım kendimi. Neyse, son 3 yılda ciddi uğraşlar verdim. yatmadan önce cicibebeler, kahvaltıda bol yağlı yiyecekler vs. Arkadaşlar şu 3 yılda denediklerimi yazsam 3k karakter sınırını çoktan geçer. Ben size sonucu söyleyeyim. O kadar uğraş sonucu şunu anladım. Benim iştahım yok. Yemeğe başlasam 2-3 gün sonra ya da maksimum 1 hafta sonra bırakıyorum salıyorum. Çevremdeki çoğu insan morali bozulunca ya da hayatlarında kötü bir şeyler olunca ya da stresli olunca tabiri caizse hayvan gibi yemek yiyorlar. Ben de ise tam tersi. Su bile içesim gelmez. Midem yokmuş gibi hissederim. 52 kiloydum normalde. Geçtiğimiz aylarda ciddi stresli olaylar yaşadım ve iştahım zaten yoktu iyice yiyemedim. 52 den 50 ye düştüm 2-3 ayda. Neyse çok uzattım ve son sonuca geldim. Arkadaşlar. Lütfen. Normal şeyler söylemeyin. Şunu yap dene dana gibi olursun vs demeyin. İştahım yok. Azıcık moralim bozuk olsun yemek yemek istemiyorum. artık burama kadar geldi gerçekten. Ailemden aldığım baskıyı anlatamam. Yani size ciddiyeti şöyle anlatayım. Sırf bu yüzden evden kaçmayı düşünüyorum. Arkadaşımın evi var gider onda kalırım param da var açta açıkta kalmam. Ama böyle bir şey yapmak da istemiyorum. Sizden tek isteğim, iştahımı nasıl açarım. Nasıl hayvan gibi yemek yerim. Bunun bir hapı yok mu abi gerçekten bıktım. Ghrelin hormonu açlık hormonuymuş bunu ekstradan alamıyor muyuz? hapla veya bir şeyle iştah açılmıyor mu. Yıl olmuş 2020 tıp teknoloji ilerlemiş gerçekten iştahımı açabilecek bir yol yok mu? Olsaydı Dİyetisyenler söylerdi sanırım ama gerçekten biraz bu tarz sitelerde kaliteli insanların yorumlarına ihtiyacım var. Eğer buraya kadar okuduysanız size çok teşekkür ederim. Var olun. Sorularınız varsa sorun, ben cevaplarım

Not: Kilo almak istediğim zaman alıyorum ama uğraş kadar alıyorum. Mesela 51 kiloyken 52.5 a kadar çıkmıştım ama işte sonra bıraktım.
Not2: çok aç bile olsam karnı guruldar ve acı çekersiniz ya hani o bile umrumda olmuyor moralim bozukken. ama bu moral bozukluk ve stres dediklerim bahane değil gerçekten kötü ve yaşıma göre ağır şeyler ama sonuç olarak bir insan yemek yemeli yani.
Güncellemeler
+1 yıl
Not3: Psikolojik bir sorun bile olsa bununla ilgili bir hap biliyor musunuz? Gerçekten artık kesin çözüm istiyorum. BIKTIM
Çok zayıfım ve yıllardır kilo alamıyorum ve artık psikolojim kötü etkilenip iştahım iyice kapanmaya başladı. ciddi tavsiyeleriniz?