Arkadaşlar benim boyum 163 kilom 45 aşırı olmasada zayıfım ve göğüslerim haliyle küçük kilo alınca daha iyi ama sorunum alamıyorum moralim düşük olduğunda ki genelde öyle miğdem bulanıyo hiçbirşey yiyemiyorm 10 kilo alsam nasıl olur nasıl alırım doktorada gidecek faktim yok.
Cevabın nedir?
+1 yılCanım benimde kilo alamama sorunum var. Türlü yöntem denedim olmuyor olmuyor. Ama bir yöntem hariç fakat oda düzenli kilo aldırmasa da baya fark yaratıyor. Çok zayıfladığımı hissettiğim zaman, haftasonumu komple feda edip bu yöntemi uygulayıp 2-3 kilo alıyorum.
Sprakten veya prakten şurubunu alıyorum. Şurup uyku etkisi yaptığından hafta içi katiyen kullanmıyor hafta sonu cuma gününden başlıyorum içmeye, acayip derece de çok yedirtiyor ve haftasonum full uyumakla geçiyor. Tabi sürekli yeyince ister istemez miden açıldığından, pazartesi o ilacı bırakmış olmana rağmen hala iştahlı bir şekilde yemeye devam ediyorsun. Bende yaklaşık bir hafta iştah açıklığı kalıyor sonra rutinime dönüyorum. Ve yine zayıfladığım ana kadar gündelik şekilde yaşıyorum.
Dip not: İlacı çok sık kullanınca iştah arttıcı özelliği devam etmiyor. O yüzden 1-2 hafta da bir kullanmalısın. İlaç eczanalarda 3 lira filandı00 Yorumla
En İyi Cevaplar
sen beni anlatmışssın.. bende 1.65 ve 46 kiloyum. aslında göğüs büyüklüğü pek kiloyla ilgili birsey değil o biraz genetiğe bağlı :) morel düşük olunca bazı insanlar yemek yemez miğdesi bulanır bizler miğdesinden etkilenen insanlarız kimisi tam tersi yemek yer kimisi kırar döker vs. benimde yemek yerken yemek arasında miğde bulantısı sorunum vardı yedırtmıyordu bana. bu yasadığımız psikolojik olaylardan etkilendiğimiz için oluyor herhangi bir vitaminsizlik vs değil ilaç kullandım faydası olmadı cunku. sen daima morelini yüksek tut ve hareket halinde ol biryere uzanıp kalma uğraş birseylerle spor yap bak mesela o kadar faydası olucak ki bu soruna... şimdiden kolay gelsin.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt malesef miğde bulantısı oluyo moral düşük olunca yapcak bişey yok sanırım ilaç denicem artık iştah için sağol
Soran+1 yılİnşallah teşekkürler
- Sağlık konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşlık biraz ayıp olmuş :)) Ya kızılaya kan ver, sodayı bol iç, bol et yemeği ye, arada muz ye, sorun değilse arada bira iç daha vardır taktiklerde aklıma gelmiyor. ACE PLUS Selenyum diye bir hap var çok güzel kilo aldırıyor hemde bağışıklığı güçlendiriyor, cidlide güzelleştiriyor. Alerji hapı at arada sırada onlarda aldırır yani antihistaminik Zyrtec, avil falan.
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun :) hepsini kullansam
- +1 yıl
kulan ya bir şey olmaz bende çok zayıftım baya kilo aldım tecrübeleri var hepsinin :)
Soran+1 yılHepsine ömür yetmez ama denicem bir kısmını:)
alma
iyiymiş böyle07 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür
Soran+1 yıl;) bişeydiğil
Soran+1 yılTm şımarma ;)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
38Cevap
öğünleri sıklaştırıp gece yatmadan önce muhakkak atıştırırsan ve herşeyden önemlisi çok enerji harcamamaya çalışırsan daha çok oturup gideceğn yere koşturmak yerine yavaş yavaş gidersen alabilirsin.Tabi bunlar sağlıklıysan herhangi bir rahatsızlığın yoksa geçerli.Önemli bir sınava hazırlanıyodm 6 aydr evde oturup çalıştığım için bu dediklerimi yaparak 12 kilo aldım ki yıllardr aynı kilodaydm hiç alamazdm. multivitamin de alabilirsin ama çok abartmadan sadece bir kutu onun da faydası olur.Tabi hepsinden önce bir doktora gidip bir rahatsızlığın olmadığından emin olmanı öneririm
00 Yorumla
+1 yılkilo alarak göğüslerini büyütürsen sarkar :) hep söylerim, hiç göğüsün olmaması sarkık göğüsten iyidir :))) bence öyle :))) ben 1.59um kilom 42 göğüslerim 80 beden internetten araştırdım sürekli mıncıklarsam büyüklermiş :) ve duşta soğuk sudan birden sıcak suya geçmek kan akışını hızlandırdığı için büyürmüş :))) bir senedir yapıyorum geçen sene 75 bedendi göğüslerim 80 oldu şimdi ve dik :))
03 Yorumla
Soran+1 yılİyiymiş sağol :)))
- +1 yıl
benim göğüslerim büyüdü ama ondan dolayı mı bilmiyorum :)) arada yapıyorum ben :))
Bence de kilo alsan daha iyi olur, benim bir tanıdığımın böyle bir sorunum vardı ve diyetisyene gitmişti kilo almak için diyetisyen ona 2 saat aralıklarla düzenli bir şeyler yemesi gerektiğini sanılanın aksine tatlı yemenin bu tip kişilerde kilo aldırmadığını önemli olanın düzenli olarak yemek yemenin olduğunu söylemişti
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın sağol
+1 yıl10 kilo iyi gelir sana evet ama stres yaparsan alamazsın. özelliklede göğüslerini kafana takmamalısın. takan bir çon arkadaşım var ve sen yok desende bilinçaltına yerleşen bir konu. psikolojiyi kötü etkiliyor. alamamanın en büyk nedeni budur...
02 Yorumla
Soran+1 yılOnla bir alakası yok ama doğru strest ten alamıyorm
- +1 yıl
peki o zaman.
bol çerezzzzzzzzz :) veya gögüslerinle ilgilenilmesi lazımmm :) malum kullanılan organlar gelişir demiş Darwin :D okşa bol bol veya okşatttt :D
036 Yorumla
Soran+1 yılHaha göğüs okadar sorun değil ozaman
Soran+1 yıl:) Sağol
Soran+1 yıl:) Sağol kardeşim herzaman beklerim
Soran+1 yılBen hazır değilim buna :)
Soran+1 yılKorktum :)
Soran+1 yılDimi ne olcakki azcık uf olur :)
Soran+1 yıl:)) bak zeki çocuk
Soran+1 yılHadi hadi klavye çapkını :) çok duyduk
Soran+1 yılEğitime ihtiyacım yok şekerim sağol:))
Soran+1 yılBelli oluyor zaten :))
Soran+1 yılGit yap napıyosan beni bırak nolur :))
Soran+1 yılTöbeee:)
Soran+1 yılAy nesin böyle:))
Soran+1 yılAllahım sana geliyorum :)
Soran+1 yılManyaksın sen:)
Soran+1 yılUyumalısın :)
Soran+1 yılHahaa günaydın:)
7 kilo alıp 52 olsan yeter.
Bol bol tavuk ve makarna ye, ayrıca abartmadan yürüyüş de yap ki aldığın kilolar yağ olarak değil, kas olarak artsın.01 Yorumla
Soran+1 yılHım denicem ;)
+1 yılYaşın gereği biyolojik olarak düşük kiloya sahip olman normal bişi, dikkat edersen senin yaşındaki birçok kişi öyleydi zamanında... Kilo içinse bebe bisküvisini önerebilirim...
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt sütle bebe bisküvisi diyolar kilo için
- +1 yıl
3 günde 1 kilo almıştım desem ;)
Soran+1 yılAy deme öyle fena oldum:)
+1 yılkilo alabilirsin belki de ama kilo alınca göğüslerinin büyüyeceğini zannetmiyorum. göğüsler aynı kalır. hatta vücudun büyüyünce göğüslerin daha küçük görünür.
025 Yorumla
Soran+1 yıl:) yok daha önce aldım ordan biliyorum
- +1 yıl
büyüdü mü göğüsler de o zaman
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
ilginç
Soran+1 yılNeresi ilginç insanlık hali :) oluyo öyle
- +1 yıl
ilginç tabi kilo alınca büyüyen verince kçülen bir göğüs :)) o zaman senin sutyen ölçüleri de birbiribi tutmuyodur kuzum :)
Soran+1 yılsütyen sevmem diyomuşum :) sağol eşsiz yorumların için
- +1 yıl
:)) sevmiyor olabilirsin yani çoğu kız sevmiyor zaten.
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
:)) neyse
Soran+1 yılİyi bakim :)
- +1 yıl
yeter artık mı demek istiyosun :))) sustum tamam
Soran+1 yılYok be sabaha kadar konuşabilirsin
- +1 yıl
:) sabah olmuş
Soran+1 yıl:)))
- +1 yıl
naber :)
Soran+1 yılIyi senden:)
- +1 yıl
yorgun :)
Soran+1 yılBende:)
- +1 yıl
akşam olsa da uyusak modundayım
Soran+1 yılBende:))
- +1 yıl
:)) deli
Soran+1 yılKaçık :)
- +1 yıl
:)) yeah
Soran+1 yıl:))))
bence kilo almana gerek yok.ama göğüs takıntın varsa orasını bilemem.göüslerinde çok küçük değilse sorun etme bence.takma kafana
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok değil ama biraz alim ya ben böyle sevemedim kilomu
+1 yılSpor yap hap falan boşver iştahın açılır doğal yollardan istediğin fiziğe kavuşursun
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki Sağol
protein tozu iç (süt ile) 10 günde yusyuvarlak olursun
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ya o kadar olmiyim de faydası olur inşallah
- +1 yıl
protein tozununda faydası olmazsa git doktor'a görün. GNC firmasını öneririm. gnc diye arama yap sitesini görürsün. alırken nasıl kullanılması gerektiğini sor çünkü suyun bile fazlası zarar :) ama amacın ya da hedefin ne olursa olsun kesin kilo alırsın alamazsan bir sağlık problemin vardır doktora görün derim. protein tozu genelde vücut geliştiriciler kullanıyor çok fena iştahını açar haberin olsun :)
Soran+1 yılHadi bakim olur inşallah :)
- +1 yıl
inşallah :) ama göğüslerin için yapacaksan büyümesine uğraşma zamanı gelince o kendiğinden büyür ;) sonra nasıl küçülttürecem diye düşünürsün o zamanda kilo versen de faydası olmaz ameliyat operasyon gerekiyor. bence büyütmeye uğraşma illa büyük istiyorum dersen, erkek arkadaşından yardım al o seve seve büyütür :)
Soran+1 yılYok o kadarda küçük değil bakacaz artık :)
+1 yılSen zayıf değilsin ki normalsin niye kilo alacaksın?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır zayıfım gerçekten vücüt kitleendeksime baktırdım 10 kilo almalıymışım
Bench Press yaparak göğüs bölgende değişim sağlayabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne ki
+1 yılbende alamıyordum. spora başlayınca almaya başladım. eğer sağlık sorunun yoksa kilo alma. zayıf kızlar her zaman tercihimdir :)
05 Yorumla
Soran+1 yılSporla daha çok zayıflanır ama. teşk:)
- +1 yıl
kesinlikle kilo kaybetmezsin. düzenli sporunu yapınca senin gibi zayıf insanlar kalıcı olarak kilo alırlar. muhtemelen spor seni acıktıracağı için yemek yemen de düzene girecektir. kilo verme durumu şişmanlar için
Soran+1 yılYemekten önce yapsam iyi olur bence:) sağol
- +1 yıl
spor salonuna yazılman daha iyi olur. hem orada seni daha iyi yönlendirirler. estağfurullah (-:
Soran+1 yılO kadar vaktim yok malesef rica:)
45 kiloya aşırı zayıf degilimmi diyorsun :D yaşadıgına şükür et
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok moral verdin sağol :) boyum 163 kurtarıyo biraz
+1 yılŞu başlığı değiştir ya her seferinde yanlış anlıyorum :D
03 Yorumla
Soran+1 yılİşimiz bu kardeş dikkat çekiyo işte napim:)
- +1 yıl
töbe töbe :D :D :D
+1 yılYatmaya yakın sürekli yemek ye alırsın kilo.. Göğüslerin için artık küçük sevenlerle birlikte olcan ;))
033 Yorumla
Soran+1 yıl:) beni seven böyle sevgin hıh
- +1 yıl
Tamam işte bende onu diyorum madem küçük.. seni bu halinle seven kişiyle birlikte ol.. Ne haldesin bilmiyorum ama ;)))
Soran+1 yılO kadar fahim değiliz ;) yani
- +1 yıl
Bilemem görmedim..;) kişiye göre deişir vahim misin deilmisin
Soran+1 yılDeğilim;)
- +1 yıl
Kesin vahim durumdasın çok üsteledin ;)) hahaaa
Soran+1 yıl;) sen öyle san
- +1 yıl
tamam ;)) görmeden bişey demiyorum ama belkide çok çok iyisindir ;)
Soran+1 yılBelkide ;)
- +1 yıl
bir görseydik belki gerçekçi yorumlar yapardık ;)
Soran+1 yılRüyanda görürsün belki;)
- +1 yıl
Rüyamda gördüklerim çok ii yani korkmuyo aynaya bakmaktan ;)) kendin beğenmiyosun benm rüyamda ne işin var.. Allah korusun Kabus görmeyeli uzun zaman oldu ;))
Soran+1 yılBöyle kabusa can kurban bee;)
- +1 yıl
Dudağı uçukluyomuş rüyasında seni görenin ;)) hahaa
Soran+1 yılÇok gıcıksın;)
- +1 yıl
Senin yüzünden böyle oldum;))
Soran+1 yılBen bişey yapmadım;)
- +1 yıl
Daha napcan rüyanda gör dedin ;)) reel yaşıyorum ben herşeyi ;))
Soran+1 yılİyi yaşamaya devam et ;)
- +1 yıl
Tamam ama bir tavsiye sana göğüslerini büyütcen die fazla yiyip balina gibi olma kendininde kabusu olma ;)) aynaya baktıkca dudakların uçuklar sonra... İşin yoksa bide senin uçuklarını geçirmeye uğraş ;))
Soran+1 yılAmacım kilo almak göğüslerimi büyütmek değil uçukta sorundeğil zaten;)
- +1 yıl
Doğru Bayağı uçuksun sen zaten problem olmaz.. Almaya çalıştığın kilo deilse, riskli fazla zorlama bence;)) hahaa
Soran+1 yılDerdin ne senin benle anlamadım ama neyse...
- +1 yıl
Kendi sorununu anlamamışsın benimkileri anlaman zor zaten ;)
Soran+1 yılTm sus lütfen
- +1 yıl
Neden seviyen mi belli olmaya başladı.. Neyse arkadaşım hadi sende işine bak.. Kendimden utandım hayaletle tartışıyorum ;)
Soran+1 yıl:) Boooşsun kes uzatma.
- +1 yıl
Kendi haline güldüğünden söylicek bişeyde bulamıyosun.. Ayrıca boş olan sensin küçük, içi boş, fısss ;))
Soran+1 yılHahaha ucube
- +1 yıl
Zeka seviyen iice çıkıyor ortaya ;)) bu arada sen karakter olarakta bayağı zayıfsın sadece fiziksel deil.. Senin kafanda güzel galiba bir git başımdan varoşşş..
Soran+1 yılÇok zoruna gitti galiba sözlerim neyse baya taktın çünkü neyse üzülme atlatırsın artık yazmazsan sevinirim buda son olsun hadi eyvallah...
- +1 yıl
Hayır yarım aklında cevap verebildiğini zannediyonya sana üzülüyorum git biraz kelime dağarcığını geliştir... Bu arada gercekten seni mutlu edebildiysem ne mutlu ;)) hadi Allah'a emanet ;)
Soran+1 yılSende
+1 yılbazı tavsiyeler olmus ama bunlar sağlıklı örnek uyumadan önce yenilen yemek ben b12 yemiştim troitler hızlıymıs
14 Yorumla- +1 yıl
Bnde b12 kulanmaya başladım geçen haftta ettkisini gösteriyomu?
- +1 yıl
gözle görülür bişey görmedim ya da ben tartılmam pek aldım gibi ama cok az biri burada bana etkisi olsudu demişti bana 5 tane vermişti haftada bir di peki senin nasıl?
- +1 yıl
ben günde bir tane içiyom haptan ama daha gözle görülür bişey olmadı yani
- +1 yıl
ben iğne yedim ama göbeğe gidiyo gibi geldi 5 iğne 5 hafta
Alipda napican alirsanda orantili al ama 163 e 45 ii
01 Yorumla
Soran+1 yılBiraz alsam iyi olur peki teşkr
Nutella ye göğüslerine ve kalçana iyi gelir at gibi olamasan da midilli olursun yeter ;)
054 Yorumla
Soran+1 yıl:) ilginç
Soran+1 yılSonra tipim kaymasın;)
Soran+1 yılŞeker komasına sokacan benide hadi hayırlısı ;)
Soran+1 yıl:) kalçam küçük değil zaten teşk öneriler için
- +1 yıl
o zaman göbek ve kalça egzersizleri yap göğüs egzersizi yapma bu sefer göğüslerine iyi gelir ya her şey egzersizde bitiyor ama nutella göğüslere ve kalçalara iyi geldiği için söylüyorum.kalça egzersizi ve karın egzersizi yap göğüslerin istediğin ölçülere ulaşır merak etme :D
Soran+1 yılOf çok sıkıntı Sağol:D
Soran+1 yıl:))) o yol için değildi de neyse öyle olsun
Soran+1 yılNe alaka ya fiziğin orantısı önemli:)
Soran+1 yılYiyemiyorum sorun orda zaten :)
- +1 yıl
O zaman şöyle yapcan şalgam suyu var ya onun acılı olanında al bir tane (acı iştah açar) bak sonra nasıl yiyorsun ama nutellayı unutma bak o şart yoksa göğüsler olduğu yerde kalır bide yatarken nutella ye onu daha önce hiç bir kız arkadaşımın ustunde denememiştim belki daha iyi olur :)
Soran+1 yılNe nutellaymış be:)
- +1 yıl
Kızım o kızlar için bir ilaç ilaç hiç bir kız arakdaşın yemiyomu ondan demekki bu sırrı senden kıskanıyolar yemen lazım sadece yemek yersen pek faydalı olmaz şimdi cips falan ye dıycem onlarda yüzde sivilce yapar en temizi nutella göğüslere bire bir eski kız arkadaşımın ustunde denedım bunu ya işe yaradı sendede yarıycak ha tut ki yaramadı ama sanmıyorum sen bana gel ilacın bende :D
Soran+1 yılTövbee:)
- +1 yıl
bak ben şu anda senin iyiliğini düşünüyorum başkası olsa pis cevaplar falan yazar sana gerçeği söylüyorum ama sen pek takacaksın gibi değil yiyemiyorum diyosun yemek yiyemeyen insan kendini zorlasa da bir sınırı vardır bunun almaz midesi artık ama çikolataya yönelirsen bu durum değişir tamam nutella olmasın sarelle olsun al yanına bir kavanoz canın sıkıldıkça at ağzına bir kaşık yatarken falan ye yemek olayında biraz sıkıntı yaşarsın :)
Soran+1 yılNutella iştah kapatır zayıflarım sonra :)
- +1 yıl
:D kım uyduruyo bunları ya :D Bak bizim bir almancı komşu var bizim yan komşunun kızına her gittiğinde bir koli alman çukulatası getiriyordu bildiğin milka.Kız da aynı senin dertten yanıyodu ama onun bide kalça sorunu vardı onada dedim nutella ye diye dinlemedi en sonunda almancının cukulatalarını yemeye bir başladı kızın kalça nazar değmesin yani bakmaktan kendimi alamıyorum öyle diyim göğsleri falan çok iyi hatta arkadaşlık teklif ettim kabul ederse yaşadım benden mutlusu yok :D
Soran+1 yılHahaha :) söz yicem
Soran+1 yılHadi hayırlısı:)
Soran+1 yılTakip ettim bak işte:)
Soran+1 yılTc mide vereyim :)
Soran+1 yılTakipciler kısmına bak :) daha ne diyen çatla meraktan ozamn
Soran+1 yılXpr düşük atamam
Soran+1 yılOlmaz :D
Soran+1 yılYapacak hiçbirşey yok :)
Soran+1 yılGösteremem :)
Soran+1 yılEttimya işte
Soran+1 yılTakip ettim bak bir
Soran+1 yılHıı
Soran+1 yılValla öyle
Soran+1 yılPeki bn uyuyorum ii geceler
Siz bir ilksiniz nasıl kilo alırım diyerek.
Çok uyuyarak fastfood tüketerek kilo alabilirsiniz.024 Yorumla
Soran+1 yılFastfood yağ yapar vıcık vıcık
Soran+1 yılYağlanmaktan ölünür bu fikre:)
Soran+1 yılEn iyisi fikrini sakla fazlada paylaşma kimseyle mazallah
Soran+1 yılO senin şakacılığın
Soran+1 yılSevgiler
Soran+1 yılOnu bilmiyomda kafa yaptı kesin :)
Soran+1 yılRica madam :)
Soran+1 yılİsmin bir önemi yok kalbin güzel olsun ne alakaysa :)
Soran+1 yılBen atamam kine :)
Soran+1 yılYeniyim yala atamıyom
Soran+1 yıl:) belki bir mucize olur madam
+1 yılbeyaz ekmek ye beyaz şekeri bol tüket pc başından kalkma :D
07 Yorumla
Soran+1 yılDepresyonada gireyim bari :)
- +1 yıl
şu an kapısındasın zaten :D bol bol cips yemeyi de ihmal etme bak onu unutmuşum :D
Soran+1 yılSağol zararlı önerilerin için kardeşim ;)
- +1 yıl
rica ederim :D ama sen 10 değil 7 kilo falan al o yeter göğüsleri de dert etme çocuk olunca büyür onlar da :D
Soran+1 yıl7 de iyi bence ben rica ederim :D
- +1 yıl
7 çok iyi bence ;) neyse uzatmayayım görüşürüz gizli dost ;)
- Sağlık konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5 kg alsanda yeter. Sevdiğin yiyeceklerden sınırsız tüket.
01 Yorumla
Soran+1 yıl5 yeterse işim kolay olur
belirli saatlerde beslen hergün ve azda olsa spor. kaslarının yırtılması gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürlr
Ayni sorun bendede var protein agırlıklı beslen sürekli ye ben böyle yapıyorum ama sağlıklı beslen
01 Yorumla
Soran+1 yılHımm Sağol
bende öyleydim aynı sen ama şimdi 58 59 kiloya çıktım bende şaştım kaldım
07 Yorumla
Soran+1 yılBende şaşırsam ii olur
Soran+1 yılEvt severim
- +1 yıl
sana tavsiyem çokta zayıf değilsin hayatla barışık yaşa kilolu olmaz iyi değil ben 58-59 oldum ama 50-53 kilo olduğum hatta 48-49 olduğum günleri arıyorum o zamanlar daha iyiydim tatlı ye özellikle baklava yatmadan önce birşeyler atıştır mutlaka alırsın ama kafana takma hayatı oluruna bırak
Soran+1 yılO kadarda zayıf değilim zaten aslında ama ben sevmiyorum bu kiloyu tm bakacam artık yiyecez
Soran+1 yılEvet daha iyi
Sülpir diye hap var aç karna ondan içmeyi dene ben onu kullandım 65 den 75 e 2 haftada çıktım
014 Yorumla
Soran+1 yılNerden alıcam peki
Soran+1 yılTam aradığım etki ozaman teşkr
Soran+1 yılEczaneye sorarım söyle bari
Soran+1 yılXpr düşük yazamam teşekkür yinede
Soran+1 yılÇıkamam:(
Soran+1 yılKullanmiyim bari sonra fazla alırım:)
Soran+1 yılTm sağol
+1 yılbiraz sitrese sok kendini en azından göğüslerini kurtar derim
148 Yorumla
Soran+1 yılZaten sitresten yiyemiyorum ki
- +1 yıl
doktora git o zaman
Soran+1 yılÇok iyi fikir
- +1 yıl
senin için elden gelen bu ekmek arası pilaw ye derim sen şimdi çin yemeği severim dersin
Soran+1 yılÇok kötü espiriydi yinede sağol meksika seviyom ben
- +1 yıl
sen benim yorumumu eleştirene kadar kendine çare bul derim sana burdan diyecek başka laf yok çünkü umutsuz vaka
Soran+1 yılHadi ordan ben 5 kilo alsam sorun olmaz senin için beyin nakli zor
- +1 yıl
bendeki beyinle sen yaşayamazsınki daha 3 ün 5 in peşine düştün buna çare bulamıyon :)
Soran+1 yılEvt o haklısın beyinsiz yaşayamam
- +1 yıl
beyin olsa burada kilo aramazdın ama koca bulabilirsin en azından o sana kilo aldırır :)
Soran+1 yılKocaya ihtiyacım yok beyinsiz arkadaşım ama sen beyin işini bir düşün
- +1 yıl
valla düşüncek bişey yok he beyinsiz demek seni mutlu etçekse de düşene bide ben vurmak istemem :)
Soran+1 yılBeyinsizliğini yüzüne vurmak mutlu etmiyo tam aksine acıyorum sana:)
- +1 yıl
sen nerde büyüdün nasıl bir kültür aldın bilmiyom ama acıma derim bu lafın devamını getiremem daha çok kilo verirsin
Soran+1 yıl:) komik çocuk seni hadi evine git
- +1 yıl
güzelim akşam akşam arantın ne bilmiyom ama senin çenene fazla vuruyo bu iyi bişey değil sağlık açısından sonra yine başlarsın nasıl kilo alırım die he çocuk dedinde elinde büyümek isterdim sen beni büyütrdün ben seni geliştirirdim.)
Soran+1 yılEvlat olsan sevilmezsin ne büyütmesi ayrıca ben senin güzelin değilim buda 2 hıh git yat şimdi
- +1 yıl
31 olsanda sen çekilmezsin
Soran+1 yıl* dicem olmayan sikime yazık varoş
- +1 yıl
kendine paraylamı çaktırıyon diblo falan kullan belki tatmin eder kızım kızım zaten yeterince düşüksün düşük yapmadan uza git :)
Soran+1 yılAy ucuz basit laflar sen daha iyi çaktırırsın eminim
- +1 yıl
ah be kızım zaten kilo derdin var bence bokun çıkmadan uza git anladık rezil bişeysin ama bu kadar uzatmak nedir ya yok mu eline alıpta oynuyacağın bişey belki yorulursunda uyursun
Soran+1 yıl:) hadi kime si ktirisen * git
- +1 yıl
milletin eline almaya korktuğunu sen direk ağzına alıyon kızım sıçtığın bok daha evin kanalizasyonuna ulaşmadı sen hala laf cambazlığı yapıyon yok mu seni susturcak biri
Soran+1 yılYa soktur git ozaman mk salaaağ
- +1 yıl
tam girdiği bana kalanı sana uza yetr bu konu bu kadar kilon basmıyo
Soran+1 yılVaroşşş
- +1 yıl
yeeellloooozzzzz
Soran+1 yılSerseriiiiiiii
- +1 yıl
kendini beyenmiş şimarık hep yüksekteyim diyon ama nedense çıkamadın zirveye kaldın ayaklarımın altında :)
Soran+1 yılAyağına tükirimm be öf
- +1 yıl
manyakmısın kızım senin o pis ağzından mikrop falan geçer off düşünemiyom bunu zaten bir mikropsun... bu kadar laf sana 15 kilo vermiştir şimdi sen 10 kiloyu atmanın yollarını danış anca dengelersin kendini
Soran+1 yılBeyin jimnastiğisin yemin ederim
- +1 yıl
sende sitres topumsun seni anca sektiririm başka bişeye yaramazsın
Soran+1 yılSende direk (top) umsun anladın sen ;)
- +1 yıl
ee sende toplarım olcak anladın :)
Soran+1 yılÇirkinleşme çirkin insan:)
- +1 yıl
toplarım hassastır öyle deme :) hassas olan bişeyim daha var :)
Soran+1 yılBeynin mi :)
- +1 yıl
kalın kısa gerdirir uzun ince erdirir :) bak yüzün gülmeye başlıyo :)
Soran+1 yılMal insan faşist :)
- +1 yıl
eşşek dürtmek istemiyom ama sen zorla tırmala beni kaşı beni diyon sevdirme kendini bana :)
Soran+1 yılSensin essek :)
- +1 yıl
sertlerden hoşlanıyosan söle direk zirveye çık yukardan kartal bakışıyla bak sonra mutluluğu içinde hisset ama senin daha ne bok olduğun belli değil hadi sen inceden uza artık senle bu kadar zaman yeter boş bişeysın zaten çıtı pıtısın soksam kemiğin batar hadi eywallah
Soran+1 yılTerbiyesiz
- +1 yıl
kızım sana insan gibi konuştum olmadı sen naptın haddini aştın sen bir kızsın nasıl konuşulcağını bilmen lazımken sınırı aştın kız olduğunu hatırla derim
Soran+1 yılTm arkadaşım peki by.
- +1 yıl
bak bunu başta söleseydin uzamazdı hadi bb.)
Uyumadan önce yemege yüklenirseniz bence alırsınız ama uyumadan.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvt öyle yapıyorum bakacaz artık
One ya oyle kizmi olur daya kola ekmegi alirsn kilo
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyomuş işte abartma o kadarda değil
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşın kaç eğer göğüslerinin büyümesini istiyosan başka yollar var elleyerek büyütebilsin
033 Yorumla
Soran+1 yılKilo almak amaç aslında göğüslerde büyüse iyi olur
Cevap sahibi+1 yılYaşını ve vücut ölçülerini yazar mısın
Soran+1 yıl19 ölçmedim kalçalarım büyük biraz
Cevap sahibi+1 yılölçebilir misin ya da resmin i koyabilir misin
Soran+1 yılHaha de get :)
Cevap sahibi+1 yılHadi bekliyorum
Soran+1 yılPis sapık :)
Cevap sahibi+1 yıluğraştırma yollayacaksan yolla rehber yapıcaktım sana
Soran+1 yılBide atarlanıyo :)
Cevap sahibi+1 yıloyun için zmanım yok yardımcı olmaya çalışıyorum
Soran+1 yılNe olunu la sağol yardımın için
Cevap sahibi+1 yılcümleyi düzgün yazar mısın
Soran+1 yıl:) ne oyunu dicektim
Cevap sahibi+1 yıltamam seni uğraştırmıyom yazmıyom bir daha özür dilerim oldu mu?
Soran+1 yılBişey demedik niye özür diliyosun
Cevap sahibi+1 yılyardımcı olmaya çalışıyorum burada tamam biraz abazalık var ama temel amaç yardımcı olmak:(
Soran+1 yılBiraz:) teşekkür yardım için
Cevap sahibi+1 yılen azından fotoğrafı alsam
Soran+1 yılBence sus
Cevap sahibi+1 yıl:((((((küs değiliz demi
Soran+1 yılYok değiliz:)
Cevap sahibi+1 yılo zman sorun neeeeeeeeeeeeeeee?:((((
Soran+1 yılNe barıyon laaan sorun falan yok
Cevap sahibi+1 yılsakin:) bağıran sakince resmini yolla
Soran+1 yıl:) hadiya başka bir isteğin
Cevap sahibi+1 yılşimdilik yok gönderip çekilebilirsin hadi lütfeeen:((
Soran+1 yılGönderip çekmek ne ya :) çekip gönder dicektin heralde olmaz tatlım malesef
Cevap sahibi+1 yılhadi lütfen en azından ölçülerini söyle:(( resmi gönderip huzurumdan çekilebilirsin o anlamda
Soran+1 yılÖlçmedim
Cevap sahibi+1 yıllüften ölçüp söyler misin lütfen:(
Soran+1 yılHahaa manyak mısın
Cevap sahibi+1 yılbiraz abazayız dedik ya :) hadi bekliyorum lütfen gönder
Soran+1 yılBaya bir abazasın :) uf sıktın git
Balık yağı hapı kullanmayı dene. İşe yarayabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılTm sağol
ya salla ne yapacaksın kiloyu :D
05 Yorumla
Soran+1 yılZayıf sevmiyorum ben azcık alim :)
Soran+1 yılBoyun belki kısadır kurtarıyodur kiloda :)
Soran+1 yılBen 163 zayıfsın al biraz :)
1 hafta benimle takıl, 15 kilo garanti.
17 Yorumla
Soran+1 yıl10kilo yeter sağol
Soran+1 yılOlur:)
Soran+1 yılTatlı ekmek diğerlerini yiyemiyorum çok :)
Soran+1 yılİnşallah
acılı şalgamsuyu dene yemeklerde yediriyo yemek.
03 Yorumla
Soran+1 yılHım peki acı iştah acar doğru olabilir sağol
Soran+1 yılPeki teşekkür
acur bucur ye hemen alırsın sonra hamur şeyleri ye
00 Yorumla
+1 yılGece gec saatlerde ye yatmadan bisaat once falan
00 Yorumlaabur cubur çikolata ye :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur :)
+1 yılSpor ve karbonhidrat tozu kullan
01 Yorumla
Soran+1 yılSağol
+1 yılyemek ye yat işte alla alla :D
01 Yorumla
Soran+1 yılYe demesi kolay gelde sen ye dicem yersin sende neyse sağol :)
Sağlık konusunda 864 cevap paylaştı. Şeytan soru başlığında gizli
05 Yorumla
Soran+1 yılHeye sende bu yoldasın kardeş:)
Soran+1 yılŞeytann
Soran+1 yılYok bu kiloyla zor kilo alim görcen sen
anlamadım ki gögüslerinimi büyütmek istiyorsun?
05 Yorumla
Soran+1 yılYok be ondan değil zayıfım ve zayıflık halsizlik yapıyo büyüse iyi olur dedim sadece
Soran+1 yılPeki anladım
- +1 yıl
Nasıl büyütmüyor ya :D bildiğin büyüyorlar işte...
+1 yılgece yemek ye aklima ilk bu geldi
00 Yorumlaalırsın alır dert etme :D
011 Yorumla
Soran+1 yılÇok pozitifsin kolay değil:)
Soran+1 yılSanki kendi alacak kilo ben alacam :)
Soran+1 yılSağol:D
Soran+1 yılxpr düşük atamam:)
Soran+1 yılOlmaz :D
Soru nasıl alabilirim olmasa iyiymiş de
01 Yorumla
Soran+1 yılHaha dikkat çekiyo
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl10 fazla olur gibime geldi.
03 Yorumla
Soran+1 yılYok anca kurtarır
Cevap sahibi+1 yılabur cubur yiyerek almada spor yaparak al bari
tabi önemli olan senin aynada kendini nasıl hissettiğin mutlu oluyorsan sorun yok değilsen mutlu olana kadar gidersin zaten bir anda 10 kilo alamazsın yavaş yavaş yeterili geldiği anda bırakırsın kilo almayı kolay gelsin
Soran+1 yılSağol öneriler için
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim boyum 185 kilom 54
09 Yorumla
Soran+1 yılÇok zayıfsın sen ozaman
Cevap sahibi+1 yılvücuda gitcem.
Soran+1 yılKolay gelsin sanada ozman
Cevap sahibi+1 yılsağol duydiş
Soran+1 yılRica duydiş:)
Cevap sahibi+1 yılduydişmessem duydişmem
Soran+1 yılDuydişmezsen duydişme
Cevap sahibi+1 yılsendemi tufan sendemii.
Soran+1 yılİyimisin sen.
en iyi yavaş kilo almak :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılalma, alırsan en fazla 5 kilo al
034 Yorumla
Soran+1 yılAlim çok sıska böyle
Cevap sahibi+1 yıl10 kilo çok olur. vücut hatların nasıl?
Soran+1 yılKalçam büyük belim içce bacaklar normal işte
Cevap sahibi+1 yıle güzel işte, tam idealsin. bence senin tek derdin memelerin?
Soran+1 yılYa deme öyle o kadarda değil :(
Cevap sahibi+1 yılbence öyle ama küçük meme en güzelidir ve benim tercihimdir :)
Soran+1 yılBendensin ;)
Cevap sahibi+1 yılama sen büyütmek istiyorsun :)
Soran+1 yılBüyümezse mecbur :) sevecez
Cevap sahibi+1 yılprofilinde foton var mı? giyinnkken sorun yok, çıplakken de sorun olmaz ben olsam :)
Soran+1 yıl:) yok
Cevap sahibi+1 yılmerak ettim seni :)
Soran+1 yılFazla merak iyi değil kalbin durabilir:)
Cevap sahibi+1 yılbak sen? çok iddialısın? :) olsa olsa daha hızlı atar, durmaz :)
Soran+1 yılİyi atmaya devam :)
Cevap sahibi+1 yılsen de at bakayım :)
Soran+1 yılOlur:) nasıl atcaksam artık
Cevap sahibi+1 yılprofile tıkla, mesaj yollaya bas ve merhaba yazıp at :)
Soran+1 yıl:)) şansına küs mesaj atamıyorum
Cevap sahibi+1 yılneden?
Soran+1 yılYeniyim çünkü mesaj atmıyom
Cevap sahibi+1 yıleskimezsin korkma :)
Cevap sahibi+1 yılhadi bakalım? :)
Soran+1 yılBakacaz:)
Cevap sahibi+1 yılacele olsun :P
Cevap sahibi+1 yılhayır mı?
Soran+1 yılGizliden yazmışsın mesaj at diyon deliii:)
Cevap sahibi+1 yılatmıyacaksın ama :(
Soran+1 yıl:) sende gizliden yazmışsın nasıl atim kafanmı güzel
Cevap sahibi+1 yılaçsam atacak mısın?
Soran+1 yıl:) açacan yani atamam xpr düşük :(
Cevap sahibi+1 yılo zaman takip et beni ben atarım :)
Trabzon ekmeği ye
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği