AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Konuş durumunun sağlığı açısından kötü olduğunu anlat
Bunu güzelce anlatmalısın ki bu arada eşiniz obez kısmına giriyor ve sağlık açısından tehlikeli
Evet biliyorum ama kırılabilir Alınabilir artık bu haliyle onu sevmediğimi düşünebilir
Yani alınacak ne var zaten 140 kilo ilerde daha büyük bir problemler olabilir 😅 insan sevdiğinin sağlığını düşünür böyle bakmalısın olaya
Üzülsün istemiyorum onu çok sevdiğimi sağlığı için söylediğimi umarım anlar
mide tüp ameliyatı olsun zayıflamaya yardımcı oluyor spor yapsın yemesin diyet yapsın ilk önce aklında bitirsin
aklına geldikçe çokmfevan eder yemeye ikizlere yoldaymıl yazım olucak kendine hiçmi düşünmüyor bende kilolıydum aşırı ama naptım yemedim iradeli korudum 90 kiloydum şu an 73 indim halende veriyorum
Psikolojik aslında biraz tutsa kendini bitecek
beni kimse beğenmez diye hep uzaklaştım hiç kız arkadaşımda olmadı hiçte evlenmedim ama nefsime yenilmedim mide amelşyatı olamam zaten 100 ün üzerinde olman gerekir ama ben sporla diyetle başardım 65 e inmem gerekiyor en ideal kilom o sakın yemesşn ben tvde tlc diye bir kanal izliyorum ağır yaşamlar diye bir program var Amerikalıları anlatıyor Dr genel cerrah obezite ceraahşsi adam şişmanları zayıflatmak için uğraşıyor onu izliyorum yediği yiyecekleri görsen miden bulanır amerikalıar işte ben onu izleyerek motive oluyorum yemiyorum
tamamem psikolojik zaten
beyninden yeme işini çıkaracak
ama böyle devam ederse Allah korusun kötüye gider dikkat etsin
umarım anlar kendini uyaranları ve ve bırakır yemeği bebiş geliyormuş yakın zamanda onları düşünsğn seni düşündün Allah yardımcın olsun
Sağolun. Elimden geleni yapıcam sağlığına kavuşması için
inş
Bence onunla açık konuşmalısın bak gorunusten degil sagligindan endise ediyorum lutfen kendine bak bende elimden geleni yaparım vs de
Ona destek olucam elimden ne geliyorsa yapıcam eşimi kaybetmek istemiyorum
Bak ağıryasamlari izle insanlar neler başarıyor bu hayatta her sey inanmakla baslar.140 kilo az bile eger dogru duzgun beslenir sporunu yaparsa cidden cok degisicegine eminim
Doğumdan sonra birlikte başlıyoruz
Benim arkadaşım da 130 kiloydu 6 ayda eridi kız diyet ve sporla, eşin de yeter ki istesin
Kilo ver şero de bak bakalım nasıl 80 kiloya düşecek
Sağlığı için zayıflaması gerektiğini söyleyebilirsin açıkça bunda üzülecek karşı tarafı kıracak birşey yok bence
Doğumdan sonra ona destek olmak için diyet yapıcam
İşerken çükünü görebiliyor musun diye sor.. Zayıflar
yemesin o kiloya gelmiş daha kırmamaktan bahsediyoraun cocuklarımız icin zayıfla de
Boyu uzun değilse kilo vermesi için destek ol. Aşırı kilo kalp ve damar hastalıkları başta olmak üzere birçok hastalığa davetiye çıkarır.
1.87 boyu
Bunun farkında oldugunu sanıyorum sizin kilonuz kaç afedersiniz ama
hamile kalmadan önce 57 şimdi 70 kiloyum
Birlikte egzersizler yaparak yürüyüş yaparak yemek porsiyonlarını azaltarak bunu hal edebilirsiniz ya da midenin yarısını aldırabilir. Aşırı kiloya rağmen cocuk normal koşullarda olması şaşırttı
Doğumdan sonra ona destek olucam
Beslenme alışkanlığını elden geçirmeli, sende sevginle destekleyebilirsin. Bazı insanlar istesede bu süreç uzun sürebiliyor. Kilo almasında ki sebepleri anlamak ona göre beslenme ve spor ile hal etmek gerek. Allah yardımcın olsun
İş yerinde dışardan yiyor o korkutuyor beni
Bunları aşmak zorunda
Evet aşıcak
Size kolay gelsin
Diyeti yatak odanıza yansıt durumu anlat ilkin de senin beni çocuklamızı erkenden yalnız bırakmanı istemiyoruz de
Valla bana millet şişmanlamışsın deyip durdu 108 kilodan 90 kiloya düştüm gece çalışma işim olmazsa slim fitte olurum ama şans işte
Önce hırs lazım 110 kilo tanıdığım vardı diyetisyen sporla şu an harika görünüyor
Söyle sağlıklı beslenelim senin için endişeleniyorum de
Doğumdan sonra ona destek olmak için diyet yapıcam
Oha adam 3 katım. Bir an önce diyetisyene gitmeli. Obezite çok zararlı.
Evet maalesef ama biraz kırılmasından korkuyorum
Kırılsın bir şey olmaz. Kendi sağlığı için bu.
Kırılsın istemiyorum
senin sağlığından endişe ediyorum kilo vermem lazım bu kadar basit söylenecekler
Alınabilir artık bu haliyle onu sevmediğimi düşünebilir
Ne alınacak Adam zaten alabildiği kadar almış 140 kilo olmuş😀
Üzülebilir eşim beni sevmiyor diye
Yok ne alakası var ya onu sevdiğin için söylüyorsun bunu tatlı bir dille söyle
Konuşacağım bakalım
Bu her türlü sıkıntı yani konuşmalısın Hem onun sağlığı için hem de evlilik sağlığı için
Konuşucam kırmak istemiyorum onu
Spora başlamasına teşvik et açık açık konuş burda arkasından konusma
Kendin spora basla, sana daha güzel gözükmek istiyorum de , anlar herhalde oda düşünür
Tedavi için ikna edin
Bir de ameliyat tehlikeli deyip atmışsınız o seçeneği. Böyle tehlikeli değil mi? Uzman görüş alın.
İlk diyetisyene başvurmak daha doğru gibi olmazsa ameliyat
Aileniz ve bebişler adına çok sevindim eşinizin olumlu adımı için. 😊👏👏👏
Teşekkür ederiz :) bende mutluyum :)
Zayiflamasini soyle. Sagligi icin cocuklarin icin
Söyleyeceğim
kilo vermesini söyle. evlediğinde kaç kiloydu acep
110 kilo filandı
ne denir ki artık LTC kanılında ağır yaşamları izlet ibret alsın oradan.
Zayıfla biraz de kilo aldiracak yemekler yapma
Olabildiğince sağlıklı yemekler yapıyorum ama işteyken dışardan yiyor
Bence karşına al konuş açıkla sebebini 140 kilo baya fazla diyetisyene falan gitmesi icin ikna etmeye çalış kalbini kırmadan
Doğumdan önce konuşucam doğumdan sonra ona destek olup onunla beraber diyet yapıcam
birlikte yapmanız teşvik eder belki onu da
Belki
Düşündükleri normal şekilde söyle. Doğum sonrasında motive ederek beraber spor yapabilirsiniz.
Evet Doğumdan sonra birlikte devam edicez
Farkinda degil mi alinmasini bosver direkt soyle
Farkında ama onu artık sevmediğimi bu halinden rahatsız olduğumu düşünsün istemiyorum sağlığından endişeliyim
Eşin yürüyen her seyi yiyiyor galiba
Çok kibarsınız
Doğruya dogru insan zorlasa bu kadar almaz çocukların olacak esin yemeyi hala düşünüyorsa seni düşünmediği çocukları zaten hic dusunmedigi cok belli
Eşimi bu durum zaten rahatsız ediyor ama bağımlılık gibi bir şey bu. Bunun için onunla konuşucam. Onun çok iyi bir baba olduğunu biliyorum.
Çok iyi bir baba bağımlılığını degil seni düşünür
Rahatsız olan biri 20 kilo birden almaz ayrıca keser diyet yapar yani bir sonuç koyar ortaya aldıkça almaz
Bir dönem verdi ama geri aldı maalesef. Bizim için sağlığına kavuşacağını biliyorum biraz destek olmak gerekiyor
Destek verdigin halde böyle adam üstelik çocuğu yolda hemde ikiz daha ne olsun sen söyle herhalde hala yemeye devam ediyordur.
Zayıflamanın bu kadar kolay olduğunu mu düşünüyorsunuz? Eşimi savunmuyorum bu durumdan dolayı ama onu bize değer vermemekle bu kadar kesin bir ithamla yargılayamam
Yıllardır spor yapan biriyimdir, zayıflamak evet kolay bir şey tek gereksinimleri istemek ve öğrenmektir gayretle çabayla aldığı destek ile zayıflamak daima kolaydır ama sizin eşiniz yürüyen her seyi yeme gayretinde hayir tamam ben yanlis düşünüyorsam bugün ya da dun ne yedi yapti bir düşünün ona göre konuşalım
Onunla diyet yapıcam ona destek olduğumda daha kolay üstesinden gelecek
Sen dediğimi dogru kıldığına göre, bir sey diyemiyorum
Valla kırılıyorsada kırılsın azcık dikkati olsun
Mutluluğunuz daim olsun inş
allah yardimcin olsun
Bence izah et anlayışla karşılar umarım
Bir diyetisyene goturebikirsin
Dr Nowzaradan ile görüş
Acilen diyete başlamalı
Tatlı dille konuş sağlığın için kilo ver Felan
Destek ol spor yapıp versin.
Geçin karşısına konuşun.
Lifli gıdalar tüketsin. zayıflar
Allah kurtarsin kanka
Sen. kac kilosun
57
Offfff çok üzüldüm boşanmayı dene katlanmk zorunda değilsin
Hayır tabi ki seviyorum kocamı
Diyetisyene gitmeye ikna et
Diyetisyene yol görünmüş
Beraber spor vs yapalım diyebilirsin
Altta kalınca belin kırılır be o ne oyle
Sen doğurduktan sonra verir ya ikizler olsa
eşinle senin yaşın kaç
Ben 26 eşim 30
eşin benle yaşıt yani kaç yıllık evlisiniz bilmiyorum ama iradesi varsa kilo vermek istiyorsa yardımcı ol eğer hiç takmıyorsa engel olamassın kuzenimde öyle aynısı ben spor yapıyorum flan hep bana diyor yengem şikayet ediyor yerken zor nefes alıyor ama yiyor
Belli bir yerden sonra psikolojik olarak durduramıyorlar
evet psikolojiyle alakalı sağlık zor yani yaş ilerledikçe kalpten gitme durumu dhaa fazla ve kilo her türlü hastalığın habercisidir rica etsem yazarmısın bana gizliliği açsam
Kusura bakmayın
sorun değil
Acaba bir hastalık mı yoksa normal kilo mu
Hastalığı yok diye biliyorum daha önce ailesi bu konuda çok uğraşmış acaba hasta mı diye
Onu bir şekilde konuş ve ikna et zayıflaması için bal ilerisi büyük hastalıklara yol açabilir allah göstermesin.
Biliyorum konuşucam artık bir şekilde
Konuş bak ikiz bebekler de geliyormuş madem rabbim bir çırpıda kurtulmayı nasip eter inşallah
Teşekkürler
Çok kilosu seni ezer ya 😁
Zorla diyet yaptır :)
Doktora gidin, uzmana danışın.
Soylesende birşey fark etmez devam eder
nasıl çakısınonuz?
Bende onu merak ettim valls
Valla
Sorulcak soru mu bu simdi
merak ettik
Oldu olcak pozisyon yazsinlar😑
Pozisyon deilde o kiloyla nasıl yapıyorlar merak ettik