Eşim kilo konusunda fazla ısrarcı, ne yapmalı?

2 ay olcak dogum yapali haliyle kilolar pat diye gitmiyor daha dikkat etmeye basladik ikimizde hamur işi çikolata kizartma cekirdek aburcubur tatli bunlari bir anda hayatimzdan cikarmaya basladikta ben emziriyorum sürekli tatli bisi istiyor canim bazende enerjim düşmüş hissedyrm açlık hissi oluşunca hemen su içiyorum bu ne kadar sağlıklı acaba ya esim alışacaksın diyoda nasıl olcak boyle
Güncellemeler
+1 yıl
Diyet icin 6. ayı beklicez şu etapta fazla abartmicaz dedikte resmen bana diyet uyguluyor ona buna yasak kalori hesabi yapiyorum herseyde makarna pilav dahi yiyemiyorum artk sebze yemeklerine odaklan surekli onlarla beslenelim hafta 2 kez et balik tüketiriz diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Ilk cocugumda 6. ayda başlamıştım oda kilo almıştı benle birlikte basladi simdi yine aldi lakin benim kilom daha cok gozune batyr bende ne kadar saglik desende görüntü istiyon sen dedim o vakit bende kasli fit bir vücut istiyorum dedim tamam 6 kilo fazlam var verdikten sonra kas yaparız dedi banada 7 ay surede 50 kiloya dusersin diyor 71 m şu an kafayi yedirtcek bana😔
Eşim kilo konusunda fazla ısrarcı, ne yapmalı?