Sağlık Bu yarayı nasıl geçirebilirim? Teamoos Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Bu ilk hali idiBu da son hali , kantaron yağı sürüyorum günde kaç kere sürmem lazım iz kalmaması için Güncellemeler+1 yıl Ben ponza taşı ile peeling amacı ile sürttüm bu şekilde oluştu Bu yarayı nasıl geçirebilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
MuRDocK38 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl iç bacak mı burası ne kadar çok sürttün taşı ya. kantoron yağı ile nemli tutmaya çalış güneş görmesin ve sürtünme yaşatma o bölgeye 1 2 Yorumla Teamoos +1 yıl Gazlı bezle sardım olur mu öyle Yorumla MuRDocK38 +1 yıl yani olur sanırım şimdiye dek kararma kahverengileşme olmuştur zaten. ufaktan kabuk tarzı bir durum oluşabilir bu sürede yağ krem vs orasını nemli tut ve sürtünmeyi engelle Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Sürtünmeye bağlı berelenmiş çabuk toparlar bulabilirsen aynısefa kremi kullanabilirsin 1 5 Yorumla Teamoos +1 yıl Vardı evde teşekkür ederim Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Birşey değil geçmiş olsun 🙏 Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Nasılsın düzeldi mi biraz daha Yorumla Teamoos +1 yıl Şimdi daha iyi en azından açık yara yok rahatım teşekkürler Yorumla Tendenönceruh +1 yıl Sevindim geçmiş olsun🙏 Yorumla
Mennane Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Havayla ne kadar az temas ederse o kadar hızlı iyileşir 1 4 Yorumla Teamoos +1 yıl Kesin bilgi mı peki Yorumla Teamoos +1 yıl Çünkü biri diyor sar biri diyor sarma Yorumla Mennane +1 yıl Kantaron yağı, yağ tabakası oluşturarak sarılmış kadar koruyor. Evde aloe vera varsa dalı kesip sürebilirsin. Yaralara iyi geliyor. Yorumla Teamoos +1 yıl Teşekkürler Yorumla
lliwsonja Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl kantaronu gece sürmen lazım. gün ışığına maruz kalırsa leke kalır. her gece yapabilirsin 1 0 Yorumla
Fedal Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl 2. fotoğraftaki yaraya benzer bir şey bende de olmuştu ancak geçti 1 haftaya filan 1 0 Yorumla
Catsiaaamo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Sağlık konusunda 323 cevap paylaştı. Kankam duvara falan sürtmüşsün üzülme hiç geçiyor 1 5 Yorumla Teamoos +1 yıl İzi kalmıyor değil mi Yorumla Catsiaaamo +1 yıl Yok bee geçiyor hepsi ama krem sür yinede nemlendirici. Yorumla Teamoos +1 yıl Ben ponza taşı ile sürttüm ama Yorumla Catsiaaamo +1 yıl Kim dedi peki böyle yap diye Yorumla Teamoos +1 yıl İnternette bir şey okudum onun için yaptım Yorumla
xbirsiyahhikayesi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 80% +1 yıl Ne yarası bu egzama falan mı 1 1 Yorumla Teamoos +1 yıl Ponza taşı ile sürttüm Yorumla
Atkncn Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 79% +1 yıl Kantaron yağı ama kırmızısı olması lazım 1 4 Yorumla Teamoos +1 yıl Var brndre sadece onu kullanmam yeterli olur mu peki? Yorumla Atkncn +1 yıl Geçirir neleri geçiriyo değişik bir olay o Yorumla Teamoos +1 yıl Doğru babama yatak yarası için kullanmıştık teşekkür ediyorum Yorumla Atkncn +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
çikolatalımilkseykk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl geçmiş olsun ne yarası ki bu 1 1 Yorumla Teamoos +1 yıl Teşekkür ederim ben ponza taşı ile sürttüm de Yorumla
fiyakalıböcek Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 65% +1 yıl Ne yarası 1 2 Yorumla Teamoos +1 yıl Ben ponza taşı ile sürttüm Yorumla fiyakalıböcek +1 yıl Güya zarar vermeler oksijenli su ya da tentürot kullan biraz zaman alır Yorumla
kartalvad Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Egzama ise geçmez bildiğim kadari ile 1 2 Yorumla Teamoos +1 yıl Yok egzama değil bildiğin ponza taşı ile sürttüm Yorumla kartalvad +1 yıl Bilmiyorum tam yanlış bilgi vermeyim Yorumla
Cicikus1 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Ne zaman dir boyle 1 2 Yorumla Teamoos +1 yıl 2 gündür böyle Yorumla Cicikus1 +1 yıl Daha dur yeni olmuş sabret geçer zeytinyağı da dene Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Sağlık konusunda 1,3b cevap paylaştı. emilme veya bir darbe izine benziyor o. 0 0 Yorumla
escobqr59 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Ne yarası bu 1 7 Yorumla Teamoos +1 yıl Ponza tası ile sürttüm Yorumla escobqr59 +1 yıl Nerde oturuyorsun domuzyagı en etkılı Yorumla Teamoos +1 yıl Var domuz yağı kremim ama çok yakıyor Yorumla escobqr59 +1 yıl Orjınal yagmı karişimmi yakmaz normalde gulum nerde oturuyor yardımcı olım Yorumla Teamoos +1 yıl Konya'da layık ben bir abim yaptırmıştı yağı ama çok yaktı yarayı sulandırdı Yorumla escobqr59 +1 yıl Yollım istersen gecmiş olsun kuzum Yorumla Teamoos +1 yıl Teşekkür ediyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
iç bacak mı burası ne kadar çok sürttün taşı ya. kantoron yağı ile nemli tutmaya çalış güneş görmesin ve sürtünme yaşatma o bölgeye
Gazlı bezle sardım olur mu öyle
yani olur sanırım şimdiye dek kararma kahverengileşme olmuştur zaten. ufaktan kabuk tarzı bir durum oluşabilir bu sürede yağ krem vs orasını nemli tut ve sürtünmeyi engelle
Sürtünmeye bağlı berelenmiş çabuk toparlar bulabilirsen aynısefa kremi kullanabilirsin
Vardı evde teşekkür ederim
Birşey değil geçmiş olsun 🙏
Nasılsın düzeldi mi biraz daha
Şimdi daha iyi en azından açık yara yok rahatım teşekkürler
Sevindim geçmiş olsun🙏
Havayla ne kadar az temas ederse o kadar hızlı iyileşir
Kesin bilgi mı peki
Çünkü biri diyor sar biri diyor sarma
Kantaron yağı, yağ tabakası oluşturarak sarılmış kadar koruyor. Evde aloe vera varsa dalı kesip sürebilirsin. Yaralara iyi geliyor.
Teşekkürler
kantaronu gece sürmen lazım. gün ışığına maruz kalırsa leke kalır. her gece yapabilirsin
2. fotoğraftaki yaraya benzer bir şey bende de olmuştu ancak geçti 1 haftaya filan
Kankam duvara falan sürtmüşsün üzülme hiç geçiyor
İzi kalmıyor değil mi
Yok bee geçiyor hepsi ama krem sür yinede nemlendirici.
Ben ponza taşı ile sürttüm ama
Kim dedi peki böyle yap diye
İnternette bir şey okudum onun için yaptım
Ne yarası bu egzama falan mı
Ponza taşı ile sürttüm
Kantaron yağı ama kırmızısı olması lazım
Var brndre sadece onu kullanmam yeterli olur mu peki?
Geçirir neleri geçiriyo değişik bir olay o
Doğru babama yatak yarası için kullanmıştık teşekkür ediyorum
Geçmiş olsun
geçmiş olsun ne yarası ki bu
Teşekkür ederim ben ponza taşı ile sürttüm de
Kantoron bir kaç güne geçirir
Ne yarası
Ben ponza taşı ile sürttüm
Güya zarar vermeler oksijenli su ya da tentürot kullan biraz zaman alır
Egzama ise geçmez bildiğim kadari ile
Yok egzama değil bildiğin ponza taşı ile sürttüm
Bilmiyorum tam yanlış bilgi vermeyim