Benim bacaklarımın bilek kısmı hep böyle oysa hep jiletle alıyorum ama kıl kökleri hep böyle belli oluyor Bayık dimi bunlar ve şu sivilcelerde geçmiyor bi kaç haftadır çözüm önerileriniz var mı şimdiden özür dilerim fotoğraflar için
Merhaba Jiletle almaya devam ettiğiniz sürece bu görüntü oluşacaktır. Kendinize eve sir veya ağda alın. Bacaklarınızdaki tüyler bir anda çıkmayacaktır. Sir veya ağdayla çıkan tüylerinizi her gün alın. Birde epilasyon sonrası cildinizi nemlendirin. Ben etkili yöntem olarak bebek yağını görüyorum. Her duştan sonra bebek yağı kullanıyorum. Bu sayede daha nemli görüntüye kavuştuğumu düşünüyorum. Birde sizin için at kılı fırçası önerebilirim. Kuru bir şekilde masaj yaparak bacaklarınızdaki batıklardan bu şekilde kurtulmanız mümkün.
jilet kullanma hiç bende bir aralar jilet vuruyordum aynı böyle oluyordu bilek kısımlarım jileti bıraktım ağda kullandım hep düzeldi internette batık kızarık kremleri felan var onları bir araştır
Fotoğraflar için özür dilemene hiç gerek yok jiletle temizliğini yapiyorsan bu çok normal. Alabiliyorsan eğer kesinlikle ve kesinlikle at kılı fırçasıyla kese yapmanı öneririm neredeyse kesin çözüm daha uygun fiyatlı birşeyler istiyorsan eğer trendyolda lifli bal kabağı sabunu almanı öneririm
Bizim sınıftada vardı böyle bi kız bilek giyerdi hep ama ordanda görünürdü hep böyleydi bacakları ama son sınıfa doğru şort giymeye basladı pürüzsüz bacakları olmuştu nasıl yaptı bilemiyorum tabi 😂
bak onun bitkisi var onu al sonra sıfır alan traş makınelerı al ben özel bölgelerime kullanıyorum bacağada olur sanırım o bitkiyi ortadan ıkıye böl ıçındekı sıvıyı bir kaba al onu vcuduna sür güzeleştirir