Beni aldatan eski sevgilimi özlüyorum 2 senedir unutamıyorum niye böyle oluyor anlamıyorum da barışmamam gerek farkındayım, hâlâ bişeyler hissettiğim için beni kınayanlar olucak belki ama elimde değil gerçektende.
Açıkçası öncelikle ilişkinin bittiğini tekrar olmayacağına kendine kabul ettirmen gerekiyor onu çok düşünmemeye çalış sevdiğin şeyleri yap yalnız kalmaktan çekin insan yalnız kaldıkça düşüncelere dalıyor çünkü zaman içinde geçip gidecek emin ol çünkü bende aynı şeyleri yaşadım geçmişte geçiyor.
Çok gençsin. Belki de ilk sevgilin. Onu unutmak için kafanı dağıtman lazım. 2 yıl çok uzun bir süre. Meşguliyetin olması lazım, arkadaşların ile vakit geçirmelisin. Dışarıya çıkmalısın.
Canım, böyle hissetmen çok doğal, çünkü duygular mantık dinlemez. 💔 Yaşadıklarının sende iz bırakması, geçmişin etkisiyle şekilleniyor. Eski sevgilini özlersin çünkü alıştığın duygusal bağ seni bırakmıyor, ama bu durum onu geri çağırman gerektiği anlamına gelmez. Kendine zaman tanı, hislerini kabul et, ama geçmişe saplanıp kalma. 🌸 Kendini güçlü hissedeceğin şeylere odaklan, sevdiğin hobilerle ilgilen, her geçen gün daha da iyi hissedeceksin. 🌈 Unutma, bu süreç zamanla kolaylaşacak.
yok ya dolu değilim 2 yıldan fazla oluyor ayrılalı zaten aksine "iyi ki" diyorum ya evlendikten sonra bunlar olsaydı o zaman katil bile olabilirdim şükrediyorum aslında ayrıca o kız da bipolardı zaten kendisinden de oldukça soğumuştum kavgalardan dolayı işte bundan dolayı filan velhasıl bir kere yapan bir daha yapar
Aman Allah korumuş. Ben aslında uzak durmaya çalışıyorum ama tam unuttum diyorum kendini hatırlatıyor, kafamı karıştırıyor, karşılaşınca içim bi hoş oluyor. Bazı insanlar bunu anlayamıyor, farkındayım çok gurursuzca bişi ama elimden bişi de gelmiyor.
aldatıldın ama senin onu görünce miden bulanmalı ayrıldığın için şükretmelisin ne yakışıklı ne karakter sahibi delikanlılar çıkar karşına daha o karaktersizi unut yaşadıklarından ders çıkar onunla olursan yine aynı şeyi yaşaman çok büyük olası
Aktiviteler spor meditasyon ve kendine unutacaginla ondan daha iyi birisini bulacaginla ilgili söz vermek doğru kişiyi beklemek yani arkadaşlarınla takıl konus
Estağfurullah kınamadım yaşadığın durum bu yani, bana yanlış yapanların hayatımda yeri yok ben değerliyim güzel şeyleri hak ediyorum diye olumlama yapabilirsin
Kendinle mi çelişiyon sen az önce 2 sene sonra dedin şimdi 2 senedir diyon okuman yazman yoksa ilk önce okumayı yazmayı öğren ondan sonra okuduğunu anla belki o zaman insanlarla iletişime geçebilirsin
Seni tesellimi edeyim yani bu dünyada hiç bir şey senin değildir yanındadır ben senin uslubunda değilim ben 27 yaşında Kendi 9 yıllık eşimi toprağa verdim yani benim düşüncem bu kimsenin peşinden kosmam kalmak isteyen kalır neleri kaybettik giden yoluna baksin