Herkese selam.
Ben YKS öğrencisiyim 2. mezun senem'deyim. İlk 2 yıl çalışmayı beceremediğimden dolayı sınavı kazanamadım ve açıkçası çok da emek vermedim. Ama bu yıl o kadar çok emek verdim ki ve kazanamayacağım diye çok korkuyorum sınavıma da şurada 15 gün kaldı. Bugün rüyamda sınav günü arkadaşlarımla görüşüp birbirimize iyi şanslar dilediğimizi gördüm ve herkesin sınav yerlerine doğru ilerlediğini gördüm. Ben sınav yerimin neresi olduğunu bilmiyordum ve okulu aramaya başladım yolun yarısına gelince kimliğimin yanımda olmadığını fark edip aşırı telaşlandım ve ağlayarak eve geri döndüm annemgilden kimliğimi aldım ve beni okula götürmeleri için onlardan yardım istedim. Babamgille okula giderken yanlış bir okula geldiğimizi fark ettik ve geri döndük ve sınav yerini bulduk ama geç kaldığımı gördüm içeri girdim güvenliklere yalvardım bana bağırarak dışarı çıkmamı istediler. O sırada ağlayarak uyandım. Üstümde aşırı derecede stres korku ve hayal kırıklığı vardı güne bu şekilde başladım berbat bir şekilde.
Ben YKS öğrencisiyim 2. mezun senem'deyim. İlk 2 yıl çalışmayı beceremediğimden dolayı sınavı kazanamadım ve açıkçası çok da emek vermedim. Ama bu yıl o kadar çok emek verdim ki ve kazanamayacağım diye çok korkuyorum sınavıma da şurada 15 gün kaldı. Bugün rüyamda sınav günü arkadaşlarımla görüşüp birbirimize iyi şanslar dilediğimizi gördüm ve herkesin sınav yerlerine doğru ilerlediğini gördüm. Ben sınav yerimin neresi olduğunu bilmiyordum ve okulu aramaya başladım yolun yarısına gelince kimliğimin yanımda olmadığını fark edip aşırı telaşlandım ve ağlayarak eve geri döndüm annemgilden kimliğimi aldım ve beni okula götürmeleri için onlardan yardım istedim. Babamgille okula giderken yanlış bir okula geldiğimizi fark ettik ve geri döndük ve sınav yerini bulduk ama geç kaldığımı gördüm içeri girdim güvenliklere yalvardım bana bağırarak dışarı çıkmamı istediler. O sırada ağlayarak uyandım. Üstümde aşırı derecede stres korku ve hayal kırıklığı vardı güne bu şekilde başladım berbat bir şekilde.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bitecek. oncelikle bunu bil.
kurtulacaksin. oyle bak. iki sene mezuna kaldim simdi memnunum olduğum yerden. liseli olmakla , mezun olmakla cok fark var uni ogrencisi bu olmanin. ozgurum , rahatim.
Rüyalar tersine çıkar derler merak etme her şey çok güzel olacak hepimiz için
İnşallah 🤲🫶🏻
Sakin olll dünyasın sonundeğil. Kazanacaksın
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim :) hangi bölümü istiyorsun
Normalde eşit ağırlıktan giriyordum ama matematiği yapamadığım için sözele döndüm. Normalde öğretmenlik istiyordum ama branşımı belirleyememiştim. sözel ile branşımı belirlemiş oldum. Okul öncesi istiyorum
Bi kadın için çok güzel bir bölüm bence, mantıklı davranmışsın neyi iyi yapıyorsan ona yönelmen daha iyi olmuş.
Hedeflediğin bir şehir vs var mı
Hedeflediğim bir şehir yok. Bölümün gelirse yeterli. Teşekkür ederim
Güney şehirlerden başla bence muğla, İzmir veya antalya 4-5 yıl az değil. Hayatının en güzel yılları olucsk kesinlikle
Haklısınız. Şu sınavı kazanayım da bunları düşüneceğim zamanlarda gelir elbet. Bu gönderime yorum atan bir tane mahlukat ile uğraşıyorum o da gizli kullanıcı. Ben köylüymüşüm öyle söylüyor. O yüzden mesajınıza birazcık geç cevap verdim
Uğraşma canım kaldır gitsin hem ben de genelde annemgil falan diyorum ki normal bence
Kendisi buram buram ırkçı kokuyor bana bu şekilde tepki gösterdiğine bakma kendisi de büyük ihtimalle aynı şeyleri kullanıyor. Benim etrafımdaki herkes annemgil ya da babamgil gibi kelimeleri kullanıyor şahsen ilk bunda duyuyorum böyle bir şeyi.
Zaman kaybetmeye değmez ya kızın takıldığı şeyr bak. Ben antalyada yaşıyorum bizim burada da sıkça kullanılıyor bu tür terimler büyük ihtimalle seni sinir etmek için yapıyor. Sabah sabah tersinden kalkmış :)))
Aynen aynen bu arada başardı da beni aşırı sinir etti zaten o yüzden uğraştım. Abi ne alaka değil mi köylü olmakla ayrıca ben köylü olsam ne olmasam ne benim anneannem babaannem dedelerim köylü onun değil mi sanki? Köylü olunca ne oluyor yani? İyi ki de böyleyim biliyor musun iyi ki. Onlar bana insanlığın ne olduğunu öğrettiler. Bu ne öğrenmiş hiçbir şey boş teneke gibi anca ses çıkartıyor. Neymiş de tenekeden peynirimi çıkartacakmışım yiyecekmişim 😁😁 acaba onlar peyniri nerelerinden çıkartıp yiyorlar. Yedikleri peynirler neyden yapılıyor? Şu anda bilmem ama ineklerden sağılan sütlerle yapılıyor. O kadar canım ki dayanılmaz yani. Hem köydeki yapılan peynirler daha organik daha sağlıklı.
Şu anda bilmem ama dememin sebebi genelde süt tozu kullanılıyor ya fabrikalarda. Benim büyüklerim peyniri köyde ineklerden sağılan sütle yapıyorlar.
Ne güzel yazmışsın :) evet biz de köylüyüz ve dediğin gibi daha sağlıklı daha doğal ve bunda gocunacak hiçbir şey yok. Ayrıca kendisi bu kadar detaylı bildiğine göre o da köylü muhtemelen:)
Nerelisin bu arada
Sivas
babamgil annemgil ne ya nerenin köyündensin))
Komik mi? Ayrıca Sen kendini ne zannediyorsun? Bunun köyle ne alakası var? Babamgil annemgil yazdıysam köylü mü oluyorum?
evet)) kb ama köylü kızı gibisin
Köylü kızı olsam ne olmasam ne? İç Anadolu'da yaşıyorum. En azından benim karakterim düzgün. insanları konuşma şeklinden ya da dış görünüşünden yargılamıyorum. Sende de zeka geriliği olduğu kesin ırkçısın ayrıca. Senin gibileri bu dünyada yaşamamalı.
ahahahahah ırkçılığın ne olduğunu bilmeden yks girecek. ayrıca zeka geriliği yaşayan sensin canım 2kere yks girip bi bk beceremeyip 3. ye çalışıyorsun.
Zeka sınavla mı belirleniyor? Senin şu anda yaptığın tam olarak ırkçılığa giriyor. Niye senin anan baban nerede yaşamış zamanında villalarda mı doğup büyümüşler onların köyü yok muymuş ya da nenenin mesela? Sınavıma geçen sene aile durumumuzun maddi durumdan sıkıntılı bir dönemde olduğu için çalışamadım işe girmek zorunda kaldım. Ondan önceki sene de liseye gidiyordum. Ve pek bilinçli değildim sınava çalışmakla ilgili. Irkçılığa gelince insanların konuşma tarzına bakarak köylü ya da şehirli şeklinde bir sınıflandırma yapıyorsun. Bunu emeviler zamanında Müslüman olup Arap olmayan insanlara yapıyorlardı.
ırkçılık demek ırk ayrımı demek önce bunu bir öğreteyim)) bahanelerini de sunmaya kalkma hem çalışıp hem okul kazanan çok kişi biliyorum. ve aynen bahsettiğin gibi 7 göbek istanbulluyuz.
En azından benim annem babam bana saygı nedir Onu öğrettiler. İnsanlara karşı ayrım yapmamayı öğrettiler. İnsanları küçümsememeyi öğrettiler. Bakıyorum da seninkiler sana pek bir şey öğretememişler. Başta insan olmayı öğretememişler. Belki denemişlerdir ama sen becerememişsindir. Ee ne yaparsın işte. Demek ki Allah da anneni babanı seninle sınıyor. Çok üzüldüm Allah kimsenin başına vermesin. Şu an bir kere daha kendimle gurur duydum. Anneme babama şükrettim.
ya keees. babangil annengile dua et
İşine gelmedi değil mi? Zaten yeterince konuştum ben. Sana daha fazla vakit ayıramam zaman kaybısın çünkü. Ben onlara her gün zaten dua ediyorum ama sana da çok dua edeceğim. İnşallah bu karakter ile hayatına devam etmezsin. İnşallah düzelirsin çünkü Çok vahim bir durum bu. Çok geçmiş olsun
otur sınavına çalış köy gülü
Sen de otur insanlık nedir onu öğren Mahlukat.
hadi ablam ineklerini sağ
Boş tenekeden başka hiçbir şey değilsin sen. Anca İstanbullu olduğunla övün. Etrafta bomboş bir şekilde gez.
hadi ablam tenekeden peynir çıkarıp ye