Bunu nasıl atlatacağım?

Herkese selam.
Ben YKS öğrencisiyim 2. mezun senem'deyim. İlk 2 yıl çalışmayı beceremediğimden dolayı sınavı kazanamadım ve açıkçası çok da emek vermedim. Ama bu yıl o kadar çok emek verdim ki ve kazanamayacağım diye çok korkuyorum sınavıma da şurada 15 gün kaldı. Bugün rüyamda sınav günü arkadaşlarımla görüşüp birbirimize iyi şanslar dilediğimizi gördüm ve herkesin sınav yerlerine doğru ilerlediğini gördüm. Ben sınav yerimin neresi olduğunu bilmiyordum ve okulu aramaya başladım yolun yarısına gelince kimliğimin yanımda olmadığını fark edip aşırı telaşlandım ve ağlayarak eve geri döndüm annemgilden kimliğimi aldım ve beni okula götürmeleri için onlardan yardım istedim. Babamgille okula giderken yanlış bir okula geldiğimizi fark ettik ve geri döndük ve sınav yerini bulduk ama geç kaldığımı gördüm içeri girdim güvenliklere yalvardım bana bağırarak dışarı çıkmamı istediler. O sırada ağlayarak uyandım. Üstümde aşırı derecede stres korku ve hayal kırıklığı vardı güne bu şekilde başladım berbat bir şekilde.
Bunu nasıl atlatacağım?