Artık uyuyamıyorum bunları düşünmekten ya İstanbul depremi olursa diye zaten yine açıklama yapmışlar gözüme uyku girmiyor psikolojim bozuldu riskli yerde oturuyorum ilçe olarak ve panik atağım oldu resmen özellikle şubattan sonra artık İstanbul depremi geldi diyorlar ben ne yapıcam bilmiyorum yatağa yatıyorum kalbim ağzımda yatak mı sallanıyor benim nabzım mı ayırt edemiyorum ve yatak sallandıkça deprem oluyor sanıyorum
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ben maraşliyim burdaki gibi bir şey olursa buranın iki katı cenaze çıkar İstanbuldan yazıyorum buraya demişti dersiniz ben o depremden sonra binada oturan arkadaşlarimin evine gitmiyorum o kadar ki travma oluştu
Zaten allah korusun olursa türkiye çöker kimse toparlayamaz İstanbul bu ülkenin kalbi
Burayı umursamamişlardi bide İstanbuldaki solcu kesim bize ne küfürler etmişti o edenlerin hepsi ölür inşallah
şu an kendimi okudum bu yazıda aynısını yaşadım yaşıyorum
Off keşke çok ölüm olmadan atlatsak da bu korkuyu yaşamasak
Bende bunun aynisini yaşıyorum hatta panik atak hastası oldum bu yüzden çevremdeki herkes çok sakindi ama ben bina gördükçe kötü oluyordum
Bende öyle yani çok kötü etkiliyor bu durum
Sonumuz nasıl olacak hiç bilmiyorum inşallah Bize zarar vermeyecek şekilde olur demekten başka bir şey yapamıyoruz maalesef fazla düşünmek hasta eder insanı kendini bu konuda çok sıkmamaya çalış aklını dağıt ve sonumuzun böyle olmaması için dua edelim
Zaten gündüz vakti aklıma gelmiyor ama gece yatakta yatınca gözüme uyku girmiyor kalbim ağzımda oluyor gözlerim kararıyor sanki sallanıyormuş gibi hissediyorum fakat sabah olunca sakinleşip uyuyabiliyorum artık kafayı yedim
Yaşadığın herşeyi yaşadım sana belki çok saçma gelebilir belki dini inancına uymaz ama namaz kılmayı dene bence ben bu şekilde en azından ölürsem bir sevabım var diye kendimi teselli ediyorum
Ben namaz kılmayı bilmiyorum ama öğrenmek isterim fakat 5 vakit kılamam büyük ihtimalle ya da bilmiyorum fakat çok günah işledim ve ölmek beni bu yüzden korkutuyor kalbim rahat değil
Bende senin gibiydim ayrıca namaza bir anda başlamana gerek yok önce bir gusül abdesti al bütün günahlarından arındırığını düşünerek sonrası abdest almayı biliyorsan al bilmiyorsan telefondan bakarak al ve o zaman hangi namaz vakti ise telefondan bakarak kılmaya çalış unutabilirsin takılabilirsin ama kısa sürede bence başarırsın hem böylece için biraz daha rahat olur bence
Ay çok teşekkürler gerçekten yarın deniycem belki iyi gelir çünkü beni asıl korkutan şey ölüm olduğunun farkındayım ama deprem cidden çok kötü ya ölsem bile depremden ölmek istemiyorum ne bilim araba çarpsın bir şey olsun ama deprem bilmiyorum
Çünkü çaresiz bir ölüm şekli aslında yaşıyorsun hayattasın ama sesini kimse duymuyor diye ölümü bekliyorsun işte bu çok acı
Bence psikolojik destek almalısın bu utanılacak bir şey değil belki iyi gelebilir ve seni sakinleştirebilir
evinin durumu nasıl? yeni mi eski mi?
sen deprem için kişisel olarak önlemlerini aldın mı?
buradan sonrası için ne kadar endişe edersen et yapacak bir şey yok, bu oladabilir olmayadabilir.
Evim 5 yıllık fakat bilim adamlarının riskli dediği ilçede yaşıyorum yani denize yakın ve olası depremde çok kötü olucak
için rahat etmeyecekse bunun için yapabileceğin şeyler belli.
taşınabilirsin, ama bu çok zor.
o yüzden elinden gelmeyen bir şeyse bu konu üzerine düşünüp kendini çok fazla korkutma derim.
takma kafaya en fazla ölürüz kaderde ne yazıyorsa o milyonlarca insan istanbuldan taşınacak değil ya
Deprem olursa en fazla ölürsün , korkma bu kadar ölümden felan
Olursa olur çok takma kafaya hasta olursun
Varsa kaderde ölüm gelir bize o ölüm...
Depremi yaşadınmı
Yani Şubat depremini söylüyorsan hayır yaşamadım İstanbul'da yaşıyorum ama o günden beri geceleri uyuyamıyorum güneş doğunca uyuyabiliyorum aylardır kalbim ağzımda
Evet çok normal bir durum ama kaçışın olmayan şeylerden korkmak yerine hazır olmak gerekiyor
Olası bir deprem anın da lazım olucak materyalleri temin etmek gerek
Hiçbir önlemim yok tek duam evin yıkılmaması zaten yeni bi bina fakat yeni olmasının bi önemi olmadığı gördük Şubat depreminde 1-2 yıllık binalar bile yıkıldı o yüzden hiçbir şeye güvenemiyorum
Denetim yapilmistir
Korkmayın
O konudaki işleri tutuyor lar
Koyun say
Korkak velet
Şaka mı olayın ciddiyetinin farkında değilsin herhalde