bana göre 10 kilo fazlalığım var 2ayda veermek istiyorum. Nesfit 14 gün programı nasıl uygulanıyor?
Cevabın nedir?
+1 yılNesfit celogs falan hikaye bunlar. Gün boyu sadece bunlardan yiyerek o da belirli ölçü hasta olur la insan Allah niye yaratmış bu türlü türlü yiyecekleri insan için. Öyle camış gibi yerseniz tabi zayıflayamazsınız kararında yiceniz nesfite falan gerek kalmıcak. Kendimi bir an canan karatay sandım 😜😀
01 Yorumla
Gizli Soran+1 yılYaşama
En İyi Cevaplar
+1 yılBen yaptim hiçbir faydasi yok. Tok da tutmuyor tatli niyetine gibi aynı daha cok istahim açıldı:D süt siskinlik yapinca bir süre bisey yiyemez oluyosun o kadar
08 Yorumla- +1 yıl
Memnunsan birakma kuzum ama aklında bulunsun
Cavdar veya kepek ekmegiyle normal beslenmeni yapip şekeri un u hayatindan cikarirsan cok rahat kilo verirsin zaten bide bol su - +1 yıl
ya ben bir ara hastalandım 2 ay mide ağrım vardı 10 günde 15 kilo verdim ozmanlar fazla kilo takıntım yoktu ama istiyerek verdim bir kilo değildi canım sonra ben hastaneden çıktıktan ileştikten sonra kilo takıntım başladı kilomu korumaya çalıştkça daha kilo aldım şimdi 76 kiloya ulaştım ve hemen acıkıyorum yemek yiyim yarım saat sonra acıkıyorum hiç yemek yemesem umrumda olmuyo ama mesela bir diyete başladımya canım fazladan bişey yiyorum sonra diyorumki dur bugün değil yarın başlarım ogün tıka basa yiyorum yarın yine aynısı oluyo busefer çok kararlıyım ama inşallah bırakmıcam bunu bundan sonrada başka bir diyete başlicam direk bu 21 günlük bir diyet miş zaten
- +1 yıl
Çok geçmiş olsun canım benim çok zor bisey iştahında açık heralde bende öyle oluyorum bazen.. onu dene sen sonra fazla sıkma kendini un şeker ekmek senin düşmanın aklında olsun. Senin herseye ihtiyacın var yağ a bile ayarinda tabi onlari da tavuktan balıktan alirsin zaten şeker ihtiyacınıda sebze meyve karşılar
- +1 yıl
Miden dinlenir süt sindirimini kolaylar için de temizlenir yapabilirsen iyi tabi diyetin.. :D arada yogurtta yee :)
- +1 yıl
Çok harika olur. Metobolizman hızlanır daha çok verirsin.
+1 yılOlmak isstedin kiloyu aklına yerleştir ve kilo vereceğine inan kendine güven ve her yemek istedin şeyde olmak istedin kilo aklına gelsin yoksa su içsen kilo yaptını düşünür kilo vermez alırsın daha 2 ayda 30 kilo verdim
32 Yorumlainsan arkadaşına anlatır dimi nasıl verdiğini :)
:) neye çok geliyorsunuz üstüme
www.marketkapinizda.com/.../...-ezmesi-600x600.jpg
bunu ye ona verceğin paraya yazık00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
43Cevap
+1 yılKardeşcan :D bende kilo almak istiyorum ama şunu söyleyeyim örnek günde spor yapıyormusun hani 1 saat vb harcadığın kaloriyi hesapla. sen olumlu düünüyorsan dediğimi yap. harcadığın kaloriden daha az kalori al vücuduna gencvefit.com ve youtube.com/user/GencVeFit Bu linklere bak.yardımcı olur hemde azda osla kas yaparsın :d bu aradaa sitedeki eyrden eslenmeye bakcaksın.
02 YorumlaKArdeş tamada öyle çıkılmazki gene verdiği myerlerden bak orda k,ilo verme vb antrönerlerimden.
+1 yılbi cacığa yaramıyor inan ki. üstelik daha da acıktırıyor. içinde şeker ve envai çeşit katkı maddesi barındıran bir şey seni ne kadar zayıflatabilir ki...
00 YorumlaZayıflatmaz ama kahvaltı için öğün olarak kullanılabilir diyet yaparken. Ben sevmedim hiç yiyemiyorum.
00 YorumlaEğer sadece nesfiti yersen evet işe yarar fakat onu yemedende boğazını tutarsan yine yeterli olacaktır :)
05 Yorumla- +1 yıl
2 litre normalde alınması gereken sıvı kaybını önlüyor. Eğer daha fazla faydasını görmek istiyorsan 2.5 litre içmeyi dene fakat onun üstüne çıkma sonradan yarardan çok zararı olur :). Akşam nesfit yeme derim. Normal yemeğini ye ama çok az bir şekilde olsun tadımlık kadar üstüne 1 elmada yersen tamamdır. Bu dediğimi uyumadan 2.5-3 saat öncesinde yersen etkisini görmeye başlarsın :)
+1 yılKarın doyuruypr reklamda da açıkca belirtiyor zaten sporla birlikte etkili olur ha ondan yemiş ve spor yapmışım ha yumurta yemiş yapmışım aynı
00 YorumlaSağlık konusunda 783 cevap paylaştı. O tip diyet yiyeceklerin de yağ oranını düşürüp şeker oranını artırıyorlar size de buyrun diyet ürünü yiyin kilo verin derler ama tam aksi kilo aldırır.
00 YorumlaOnun yerine yulaf ezmesi dene. Arkadaşım onunla zayıfladı.
00 Yorumlasadece yemesi zevkli ben hiçbi etkisini görmedim tek başına bir işe yaramaz spor ve düzenli beslenme şart tahıllar en son çözüm
00 Yorumlaonların içinde ne derlerse desinler şeker var. Beslenme düzenini değiştir, spor yap
00 YorumlaKasesine göre değişir... Şahsen ben kaseyi büyük severim :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılsporla desteklersen işe yarayacaktır. Sabahları yarım saat koşmalısın.
00 Yorumlalight süt ile iç bir de günde 3 tane bıldırcın yumurtası açıkmazsın akşama kadar artı dinç olursun
00 YorumlaBen sırf kahvaltıya üşendiğim için nesfit yiyorum kahvaltıda valla ama hayvan gibi yemek yiyorum kilo verdiğim söylenemez sanırsam.
00 Yorumla
+1 yılİçeriğine bakın 100 gramda 60-70 gram karbomhidrat yani şeker. bir kasede 50 gram tüketseniz 30-35 gr şeker tüketirsiniz. soruyorum size her gün 30-35 gr şeker tüketir misiniz? 1 ayda 1 kilo şeker?
01 Yorumla- +1 yıl
Bu boyutu var bide süper tespit
+1 yılSeni bilemem şeker ama ben istesemde 50 yi geçemiyorum nedenini bilmiyorum ama birazda metobolizmayla alakalı her yerin yağla kaplıysa zor verirsin 4-5 kilo
00 Yorumla
+1 yılYok zayıflattığı falan yalan tamamen onun yerine yulaf ezmesi al nesfitte şeker çok
01 Yorumla- +1 yıl
Ben 3 gjbdur kullaniyorum 1 kilo verdim krndi adina konusursan sevinirim:)
sen denedin mi bugün bende başladım da sen fayda gördün mü ?
00 YorumlaNesfit zayiflatmaz. Sadece kilo alanı azaltır. Dünya üzerinde zayıflatan bir besin falan yok. Zayıflatan tek şey spordur ve metabolizmanın hızıdır.
00 Yorumla
+1 yılHayır zayıflatmıyor formda tutuyor yani oldugun kiloda durmanı saglıyor
00 Yorumla
+1 yılZatıflaman zor fıstığım. Adam gibi diyetini yap otur aşağıya.
00 Yorumlakullanıyorum sabahları zayıflamak için değil öylesine seviyorum tadını
00 Yorumla
+1 yılGünde 1 öğün ye, bütün gün otur yine kilo almassın.
00 Yorumla
+1 yılzayıflıyamıcaksın + üstüne kilo alıcaksın. tatildede öküz gibi gözüküceksin. hahahahahahaha
10 Yorumlavalla ben bir ara denedim ama 14 gün yiyemedim o meredi :D
02 Yorumla
Gizli Sorantadı guzel ama :D
kız kardesim kullanıyor gayette iyi tavsiye ederim size
00 YorumlaSağlık konusunda 747 cevap paylaştı. Ne olduğunu bilmiyoruz eğer buraya açıklasaydın yorum yapabilirdim
00 Yorumla
+1 yılülker special k ye o daha sağlıklı ve douyucu ben günde 2 kere yiyerek 1 ayda 7 kg verdim
06 Yorumla- +1 yıl
ben sabah ve akşam yedim yanında 2 siyah zeytin ve haşlama yumurta ile lor peyniri yedim öğlen protein ağırlıklı beslendim gece yeşil çay içtim. ve spor yaptım
- +1 yıl
ekmek yememelisin ekmeğin 1 lokması bile kilo yapar. peynir ise sadece yağsız lor yemelisin. yoğurt ve yeşilliği ise öğlen ye
+1 yılbiz bir ara arkadaşlan bimde satılanlardan almıştık 2 gün dayanabildik :))
01 Yorumla
Gizli Soranbimden alırsan yıyemezsın :)
+1 yılSadece nesfit zayıflatmaz onun yanında diyet ve spor yapacaksın ee zaten bunları yapınca da kilo verirsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlar kilo aldırır içeriğinde şeker var. Çok karbonhidratlı.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞu millet kilo vermek ister bende almak gibisinden konusan insanlar obez olur inşallah :)
00 YorumlaEtinin Yulaf ezmesi Lifilif deneyin hem daha uygun fiyatı
00 Yorumla
+1 yılNesfit değil de Kelloggs kullandım 2-3 hafta. O sıra yediklerime de dikkat ettiğimden farkı gördüm.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar yediğine bağlı. 450 grlık paketi 1 lt sütle yersen 1 ayda 10 kg almayı bile garantilersin.
00 Yorumlaçok spor yap yürüyüşler çok merdiven çık :D
az yemek yeyin ya ne çok yemek yiyonuzz :D00 YorumlaO tamamen reklam ürüünü tercih etmeyin.
meyveli sütlü müsli öneriyorum.00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılLifilaf al daha iyi. içine kuru üzüm karıştır ye doyurucu.
00 Yorumla Nesfit yiyeceğini, geç de spor yap.
Bu ne biçim zihniyet lan ?
Kaldır o kıçı azıcık.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBn yaptim :) gercekten faydasini görüyorsun bn ama 4kilo verebildim
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl10gün yaptim
Sabahlari istedigmi yedim :)
Öglen ise nesle nesfit yedim ve tok olmadisam eger ozm yanina bir elma yedim yesil cay günde 2kere ictim ve aksamda sade corba ictim. Günde 3litre su istim bukadar :)
Evet ama adabiyla yersen
00 Yorumla
+1 yılHiç bir faydası yok kullanma
00 YorumlaKarışık meyvelisini yiyordum
00 Yorumlagünde 1 paket yersen olur o iş :D
02 Yorumla
+1 yılben uyguladım ve 2 kilo aldım bırak bence :)
05 Yorumla
Gizli Sorannasıl aldın ?
onu ben de bilmiyorum :) ama nesfiti bıraktıktan sonra kendi kafama göre yaptığım bir diyetle 2-3 beden inceldim doğal yolla kilo vermek hem daha kolay hem daha sağlıklı
Gizli Soranneler yaptın mesela
yediğim her şeyi yarıya indirdim her öğün iki dilim ekmek yerken bire düşürdüm mesela. başta zor gelir ama sonra alışırsın şimdi yarım dilime düşürmeye başladım
Gizli Soranhım tesekkurler bende bıraz arastırma yapıyorum
- Sağlık konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır zayıflatmıyor. :):
00 Yorumla
+1 yılyapma fazlasıyla geri alıyosun o kiloları sonra
07 Yorumla- +1 yıl
kaç aydır diyet arıyosun
- +1 yıl
hmm bende 6 aydır falan arıyorum bulamadım hala
- +1 yıl
:) faydasını görürsün umarım
+1 yılsporsuz diyet sarkmaya sebeb olur spor şart.
00 Yorumla
+1 yılöyle şeyler işe yarar heralde
00 Yorumlanesquik yerim, boş boş
00 YorumlaTadı cok guzel zayflanmaz kilo bile alınır.
03 Yorumlamilet kilo vermek ister bende almak poff .s.s
02 Yorumlainş. canım yha .s.s
+1 yılKahvaltıdan önce iyi oluyor :)
11 Yorumlaaynen ahahah
Gizli Üye(36-45)+1 yılSüt mideyi şişirmekten başka bir işe yaramıyor.
00 YorumlaSpor yaparsan belki ama sanmam
00 Yorumlabunun yerine az yemeyi dene :)
02 Yorumla
Gizli Soran+1 yılNe kadar biliyormusun
O diyet için değil atıştırmalık aslın da :)
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNesfitsiz zayıflıyorum mıssına.
00 Yorumla bende yaptım onu ama hiç faydasını görmedim
00 Yorumla
+1 yılyeme içme koş spor yap ver kilo
00 Yorumla
+1 yılbence kilon ideal vermeye uğraşma
00 Yorumla- Devamını Gör (14)
Devamını Gör(59)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi