İnsülin direnci, guatr, troid, hormon testleri yaptırmadan kalkıp kendi başına bişeyler yapmaya çabalama! Yaptığın her yanlış sana yol, su, elektrik olarak geri döner. Kilon fazla, diyetisyene gitmene gerek bile yok, git normal bir dahiliye uzmanına önce, o tahlillerinden sonra diyetisyene mi yoksa endokrinolojiye mi yönlendirecek iyi bilir. Güzellik değil sağlığın önemli, sağlıkla kal 😘
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılSakin ol bebeğim stres yapıp 100 olmak istemesin değil mi?
Dikkatli beslenmek ve spor herseyin başı 15 16 yaşlarında 90 kiloyu gördüm ve 53 düştüm.
Yeniden kilo aldım sürekli alıp vermekten çatlakta oluştu tabi ne yapayım şimdi oturup ağlamak mı lazım azim anam azim herseyin başı.31 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler, iyi vermişsin zamanında.
+1 yılKardeşim bu insan tavsiyesiyle olacak şey değil. Bir diyetisyene gitmeni tavsiye ederim. Kilonu da kafana dert etme kilo bu alınır da verilir de
22 Yorumla- +1 yıl
Sağ ol :(
- +1 yıl
Üzme kendini eminim çok sevimli bir yüzün vardır. Biraz kilo verdikten sonra göz kamaştıracağına eminim
En fazla 50 kg olman lazım bence. 41 kg fazlalığın var. Ama kafana takma sakın hiç önemli değil. Sıkı bir diyetle kurtulabilirsin.
15 Yorumla- +1 yıl
Çok sağ ol.
- +1 yıl
Hhahaah niye :D
- +1 yıl
Vayyy. Teşekkürler ve sağ ol tekrardan.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
103Cevap
+1 yılcanim benim tabiki zayifarsin kendi elinde olan bir sey su an evdeyizde sen spor yapmaya ve zayiflamaya odaklan youtubede cok guzel fitnes hocalari var spora bile gitmene gerek yok her sey var youtubeden ordan bak kendine gore olani sec sabahlari kalktiginda 1 cay kasigi elma sirkesini bir bardak ilik suya dok karistir ic (istersen arastirma yapabilirsin bu cok zayiflatiyor) tavuk kirmizi et falan bunlari kaynatip yiyebilirsin sismanlatmaz ekmegi tatlilari sekerli seyleri tamamen hayatindan cikar bu surecte saat 6 dan sonra hic bir sey yememeye dikkat et cok acikirsan sebze ye bol bol yogurt tuket 1 aya zayiflarsin zor bir sey degil kendini hazirlaman ve odaklanman gerek sadece
23 Yorumla- +1 yıl
bende eskiden sismandim 105 ten yemin ederim 65 e dustum bunlari yaparak zayifladim spora gittim hoca bir kac haraket gosteriyordu ama inanki bosa masraf hepsi daha iyileri youtubede var
- +1 yıl
Aa çok teşekkür canısım.
- +1 yıl
rica ederim tatlim :)
Bak şimdi dikkatli dinle beni
-Beslenmene dikkat et yağı zeytinyağ veya Hindistan cevizi yağı kullan ve karbonhidratı azalt ve kaliteli karbonhidrat tüket ve günde en az 2litre en fazla 3 litre su tüket Himalaya tuzu kullan.
-düzenli uyu ve uyan 8 saat uyumalısın en az.
-sabahları bir muz yiyip koşu veya yürüyüş yap ya da ip atla ya da bisiklet sür amaç kardiyo. Sonrasında ağırlık antrenmanı yap ağırlık dediğime bakma eline su şişesi alsanda olur. Şınav mekik (zorlanıyorsan şınavda dizlerinin üzerinde durarak yap) böyle devam et aslında biraz araştırma yapacaksın uzun olur diye detay vermedim yoksa beslenmeni antrenman programına kadar yazardım anlatırdım20 YorumlaSeni kalori hesaplamaya davet ediyorum. En küçük değişiklikten haberin olur. Ki bu hesaplamalar çoğu diyet önerilerinden daha insaflı. Yalnız yanlış yerde yazmışsın bu soruyu moral bırakmazlar insanda.
34 Yorumla- +1 yıl
Öyle oldu.
- +1 yıl
Hahahaha.
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçtiğimiz Eylül ayında 108 kg kadar çıktım boş vaktim yoktu üniversite-ev sürekli git gel zaman kalmıyordu. Kafaya koymuştum zayıflamayı ilk önce karbonhidratları hayatımdan çıkardım ve metabolizmayı hızlandıracak gıdalar kullanmaya başladım aç karına türk kahvesi gibi daha sonra evde dambıl ile eğzersiz kardiyo tekniklerini her gün yapmaya çalıştım bazen alarm kurduğum dahi oluyordu. Şimdi 95 kg düştüm boy 1,85 biraz daha azimle hedef 77-78 o da yeterli olur herhalde
11 Yorumla- +1 yıl
Tebrikler.
+1 yılAyyy millet de sanki hepsi çok zayıflamış gibi 40 a düş falan demiş of ne kadar aptal var bu sitede. İlk önce küçük hedefler koy yemekten mi hareketsizlikten mi yoksa şeker hastalığı gibi bir problem mi var onu anla. Sonra git güzelce diyetisyene o sana ne yapacağını söyler. Buradakiler ne bilecek Allah aşkına diyetisyen vücut kitle endeksine göre sana doğru kiloyu söyleyecektir
20 Yorumla
+1 yılMerhaba Boyuna göre kilon fazla 47 kilo senin için ideal kilo tabi of nasıl gitçek o kilo dediğini duyar gibiyim maalesef ki o zaman da diyet spor üç beyazı hayatından çıkar gibi genel bildiğimiz şeylerden başka çözüm yok canım. 💋🍭
23 Yorumla- +1 yıl
Kaç senede veririm?
- +1 yıl
Tabiki 2-3 haftada verilecek bir kilo değil 47 olman için 44 kilo vermen gerek ilk önce başla düzenli beslen sabahları aç karına ılık suyun içine limon 🍋 sık iç , ekmeyi azalt sebze meyve tüken ve tabiki kisi spor YouTube’dan
Spor videoları aç ve yap her iki haftada tartıl kilo verdikçe daha çok hevese geliyor insan hatta bunlara başlamadan önce fotoğrafını çek önce/sonra yaparsın ne kadar sürer bilmem sonuçta senin vücuduna bağlı bir şey ama ne kadar süreceği önemli değil bir an önce başla tarih at o zaman o bütün kiloları üzerinden attığında 44 kiloyu ne kadar sürede verdiğini bizimle paylaşırsın.🤗 - +1 yıl
Gaza geldim, teşekürler.
Sağlık konusunda 362 cevap paylaştı. Olman gereken kiloyu zaten arkadaşlar yazmış, şekere ve hamur işine elveda de meyve ve sebzeye merhaba de. Aciktikca meyve ye açlıkla kilo vermeye çalışma sana ciddi anlamda ağır gelir diyet yapamazsin.
16 Yorumla- +1 yıl
Hasta mı olurum?
- +1 yıl
Miden şu an geniş açlık hissi psikojini bozabilir kendini zorlarsan, bu yüzden yüksek kilo vermeye çalışanlar trepist yardımı alıyor. Ayrica şuanda bütün organların vücuduna göre çalıştıkları için bu onları çok yoracaktir. Aciktikca meyve yiyerek hem miden dolu olup açlık hissetmicek hemde moraln yerinde olacak. Evde yapılacak hareketler var internette en düşük set ve sürelerle başlayarak alışkanlık haline geldikçe süre ve setleri arttır. Off günleri verip vücudunu dinlendir. İp atlama imkanın varsa kesinlikle yap.
- +1 yıl
Organlarım yorulursa ne olur ki?
- +1 yıl
Günlük aldığı kalori miktari hayvansıysa meyve şekeri az gelmiştir abiye.
+1 yılUlan hiç güleceğim yoktu.
Kilo da çok boy da çok kötü.
1.70-1.75 olsan gene anlardım da
1.54 boyla 94 kilo olmak ne demek?15 Yorumla- +1 yıl
pardon 91'miş.
- +1 yıl
Sana ne? Olamaz mı. Benim mi boyum kısa olsun dedim?
- +1 yıl
Ben mi*
- +1 yıl
Su diyetleri var.
Su iç çok fazla. Çişe gittiğinde sürekli kalori yakarsın
Kalori hesabı programları var.
İçtiğin çayın kalorisine kadar dikkat edeceksin.
Benim babamın firmasındaki iş arkadaşı da 120 kilodan 90lara falan inmişti.
Anca böyle kilo verirsin.
- +1 yıl
Sağ ol.
+1 yılCanım öncelikle paniğe kapılma. Aşamalı giderek alışkanlıklarını ufak ufak değiştirmekle başlarsan ne sen zorlanırsın ne de psikolojik olarak etkilenirsin. İlk zamanlarda akşam yemeğini yavaş yavaş birer saat öne çekerek ilk adımı atabilirsin.
30 Yorumla- Sağlık konusunda 775 cevap paylaştı.
+1 yılO kilonun yarısını vermen lazım. Davulu da geçmişsin sen
23 Yorumla- +1 yıl
Ayıp oluyo.
- +1 yıl
Gercekler canım. Dost acı söyler
Diyetisyene gitmen lazım. Büyük ihtimal sana diyet listesi verecek. Bir de duvarına seksi kaslı bir erkeğin posterini as. Gaza getirir ben de çok işe yaramıştı. Tabi ben Jennifer lawrance aşkımı asmıştım.
10 Yorumla- Sağlık konusunda 657 cevap paylaştı.
+1 yılŞaka olabilir mi bende o boydayım çok fazla değil mi?özür diliyorum sizden ama fazla
12 Yorumla- +1 yıl
Ben zayıfım mı diyorum?
- +1 yıl
Diyorsun demedim bir an önce önlem al
İşin ehli değilim ama ben de o boylardayım, kendimden örnek verecek olursam 50 bana fazla geliyor ama ben takıntılıyım o konuda biraz. Yavaş yavaş profesyonel destekle bence zayıflamaya çalış, buradan çok doğru bilgiler sağlanmayabilir
10 Yorumla45 kiloyu geçmediğin sürece çok iyi olur
ve sakın koşma. Bu kiloda vücudun için iyi değil. Mümkünse havuza git ve yüz. Ayrıca belli bir kiloya düşene kadar bacaklarına yük bindirmeden egzersiz yap.10 Yorumla
+1 yılBen 159 boyumdayım ama 52 kiloyum bu bile fazla geliyor.
14 Yorumla- +1 yıl
Ben sana bunu mu sordum?
- +1 yıl
Üslubuna dikkat et bebeksi
- +1 yıl
Sen kimsin de edicem.
- +1 yıl
Mükkemel fizik üzülme
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde boyum 1.67 bende 88 kilo oldum nasil gidecek hic bilmiyorum evdeki herkes aburcubur tatli borek corek yitor hergun ben buna ragmen nasil verecem...
50 Yorumlala civciv kadarsin sen ne ara o kadar kilo aldin? 😂😂😂uzulme yerim seni spor falan yap diyetisyene git az yemek ye haraketli ol verirsin kilolari😘😘
10 Yorumla
+1 yılCanım zor bir şey değil bir şey söyleyeyim mi? Çok eğlenceli! Ben çok kilo almadım ama kolay kilo veriyorum. Ekmek makarna unutuyorsun. Diyeti bir gün bozdun diye depresyona girip hepten bırakmıyorsun bu normal bir şey. Çeşit çeşit salata yapabilirsin. Yapması zevkli. Her gün yürüyüş yap gez. Otobüs kullanma. Yürüyerek git. Vs vs
10 Yorumla
+1 yılkendine hedef koy mesela Nisan ayı için 4kg. vericem de ve çabala
her ay 4 kg versen en az. oo yaza fit olursun ama mutlaka sporu ekle yoksa sarkarsın10 Yorumla50 kilo olman lazım... beslenme uzmanından yardım almalısın. Buralarda savma sapan yorumlarla üzme kendini.
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbak ne yaparsan yap iradeli bir şekilde yemeyi durdurmadığın sürece hiçbir şey değişmez. düzenli spor da yapsan.çünkü o kilolar yiyerek alınıyor. ha hiçbir şey için de geç değil yeter ki gerçekten iste
10 YorumlaAcil spor salonuna yazıl düzenli bol spor yap beslenmene dikkat et azimli olduğun sürece yapamayacağın hiçbir şey yok
10 Yorumla
+1 yılYemeği minumuma indirip bol bol spor yapacaksın ama uzun bir döneme ya 1 ayda 50 kilo olmayı bekleme 6 ay gibi bir sürede 50-60 kilo olabilirsin azimli ol yeterki.
10 Yorumla
+1 yıl😱😱😱😱 ben 174 91 ken baya fazlam vardı zayıflamak için uğraşıyom.
Bence kesinlikle diyetisyene git ve spor hocasıyla çalış.10 Yorumla
+1 yılEski sevgilim senin kilona yakındı çok seviyordum onu ahhh gençliğim 😀
20 YorumlaCanim benim hic uzulme. Azimli ol ve hedefe odaklan. Inan hersey kafada bitiyor. Ve sakin kendine olan güvenini kaybetme
10 YorumlaSağlıklı alışkanlıklar edineceksin ufaktan da evde biraz spor yaparsan hallolur
20 Yorumla
+1 yıl60 70 e inmen gerek galiba ideal için en azından ve sağlığın için fazla kilo zararlı vucut için yemek alışkanlığını değiştirerek ve Şu an evde kaldığımız için spor hareketleri uygulayarak duzenli
10 Yorumlafiziğine bağlı, nerden kilo alıyorsun ona göre ver ama kafadan bir 30 gitmesi lazım bana kalırsa. mesela ben de 1.55im göğüs ve basenden aldığım için istediğim kadar alsam da bana birşey olmuyor ama senin nerden aldığın çok önemli onun için
10 Yorumla
+1 yılDiyetisyene gidebilirsin 49- 50 kilo olman gerekiyor boyuna göre
10 Yorumla
+1 yılDiyetisyen ve spor salonu paklar bu saatten sonra seni kuzum
10 Yorumla
+1 yılKendine sağlıklı beslenme programı hazırla ve ona sadık kal
Her gün mutlaka egzersiz yap10 Yorumla
+1 yılAkın saatçi videoları izle 30 günde 5 kilo verebilirsin ama az yemen gerekir
10 YorumlaMaşallah benimle ayni kilodasin, senjn 45 falan olman lazim
20 Yorumla
+1 yılSeninki baya fazlaymış ama şu zamanda herkes kilo alacak herhalde
10 Yorumla
+1 yılKondisyon Bisikleti al hergün sabit tempoda yarım saat sür 2. Hafta 1 saate çıkar ,3 . hafta 2 saate çıkar 45 dk yürüyüş yap
10 Yorumla
+1 yılSadece azim et verirsin bnde 82 kilodan 58e düştüm 5 ayda verdim sağlıklı beslenerek bol hareket ederek oldu sende yapabilirsin bunu.
10 Yorumla
+1 yılBiraz çok olmuş. Sebze meyve yoğurt ye sadece bir hafta boyunca yürüyüş yap.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kilon ile barışık ol stres yapma spor yap ve yediğine içtiğine dikkat et kilo verirsin ama stres yapma
20 Yorumla
+1 yılDiyetisyene git bende gittim ve 33 kilo verdim insanlar 4 sene boşa mı okuyor 😀
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKlasik Türk kızı reis 1.50 1.60 boy 70 -90 kg arası uzulecek birşey yok kral
10 Yorumla
+1 yılYemeğin salcalisi kadının kalcalisi demişler bence boş ver sal gitsin 😊
10 Yorumla
+1 yılBende 90 kilo ama 87 kg görünüyorum tartı bir 90 birde 87 görünüyor🐰
22 Yorumla- +1 yıl
Kendinle kıyaslama, senin için de fazla olsa da aynı rakam kadın ve erkekte ayni etki olmaz...
- +1 yıl
@Hayatgercek Doğru söylüyorsun🐰🐰
Yedıklerını yazmaya basla
Sonra farkedeceksın nerelerde düşünmeden atıstırdıgını
Ana oğünlerin kalsın araları cıkart
Su ıc10 Yorumla
+1 yılBol bol egzersiz yap az ye öz ye bol su iç ümitsiz olma cabala
10 Yorumla
+1 yıl5 10 kilo fazla var bence o kadar mühim değil ekmeği kes
10 YorumlaMaşallah. Yalnız zor değil. Spor ve diyette halledilir.
10 Yorumla2 tane insan mı yedin kardeş
110 Yorumla- +1 yıl
Evet insan yedim, mesela senim gibi çöpleri yemem.
- +1 yıl
Hadi be.
- +1 yıl
Bihter şart mı, Behlül olabilir mi?
- +1 yıl
Neden kilo aldım omg...
- +1 yıl
Kes beh.
+1 yılYerken bize soruyonuz mu?
22 Yorumla- +1 yıl
Ne boş konuştun
- +1 yıl
Boş konuşan sensin :D
Bende 98 olmuşun karantina bitsin verirsin takma kafana
10 YorumlaOha knk ne yaptın sen 50 kg frlan olman gerek
14 Yorumla- +1 yıl
Uf yedim yedim şiştim.
- +1 yıl
Sanki herkes zayıf
Gizli Üye(25-29)+1 yılBüyük ihtimalle uzun süredir ve genetiktir diye düşünüyorum. Doktor kontrolünde verebilirsin anca.. geçmiş olsun 🌸
11 Yorumla- +1 yıl
Bir bayanın en ideal boyu 1.65 kilo 50 dır doğru mu
+1 yılTakma kafana
Spor yap bol su iç ve psikolojini güçlü tut10 Yorumla
+1 yılBen kilolulari tercih ediyom zayıflarım millete hava atmak müthiş olur
10 Yorumla
+1 yılkarantinada hepimiz öyle olduk ve olmaya devam ediyoruz. merak etme
10 Yorumla
+1 yıl100 e tamam la. mutlu ol
22 Yorumla- +1 yıl
Boş konuşuyosun.
- +1 yıl