Merhaba.1,80 boyunda 105 kiloyum. Göğüs 110 cm Bel 104 cm kol ise 38 cm.
Soracağım şu ki benim 1 numaralı hedefim kas kaybetmeden kilo vermek, fitness yapmaya başladım sizce dukan diyeti (yüksek protein düşük carb) ile aynı anda fitness yapılır mı?
Günde 230 gram protein olacak ve karbonhidrat neredeyse hiç olmayacak karbonhidratsız kas yapılır mı?
Soracağım şu ki benim 1 numaralı hedefim kas kaybetmeden kilo vermek, fitness yapmaya başladım sizce dukan diyeti (yüksek protein düşük carb) ile aynı anda fitness yapılır mı?
Günde 230 gram protein olacak ve karbonhidrat neredeyse hiç olmayacak karbonhidratsız kas yapılır mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Olmaz bilader olmaz. O kadar protein seni s. ker atar.
Ne böbrek kalır ne karaciğer.
Dukan diyeti 2012’den beri dünyada rafa kaldırıldı
Düzenli fitness yapan 105 kg biri için 230 gram protein çok da abarti gelmedi bana yeterli su içersek
230 gram mı? Dostum fitness ile protein arasında bilimsel bir bağlantı kurabilir misin?
Şöyle söyleyeyim fitness yaptıkça kas hücrelerini yırtıp tekrar onarırsın sürekli, bu süreçte hücredeki çekirdek sayısı artar, ve kas hücrelerindeki çekirdek sayısı arttıkça da kaslara daha fazla protein sentezleyebilir hale gelirsin, benim bildiğim bu
Çok yanlış bir bilgi maalesef. Protein tozu satıcıları tarafından uydurulmuş bir kaç dolandırma cümlesi. Proteinin fazlası yağ olarak depolanır. Bu yağlar da kas yırtıklarına konur. Şişme bu şekilde oluyor.
Hatta fitness’ı doğru yapmazsan vücudun sarkma sebebi yırtıklar ve aşırı protein tüketimi 😉
tavsiye etmem, diyetisyene danışınız.
Diyetisyene danışsam sabah peynir kutusu büyüklüğünde peynir yaninda 150 gram et 8. ara öğünde yeşil elma gibi değişik uyulmasi zor rastgele bir diyet verecek
Olabilir
Olur bence
Fitness ile olur.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!