Sağlıklı bir şekilde kilo almanız için. Normal öğünlerinizin yanında günlük olarak Çikolatalı puding: Bu sayede vücuttaki kan istediği protein ve mineralleri alır. Kilo kaybı yaşayanların günde 3 kez 1 hafta boyunca puding yemesi gerekiyor. B. Peynir: 200 kalori bulunuyor. Yumurta: Günde 2 yumurta kadınların günlük protein ihtiyacının 4 te 1ini, erkeğin ise 5 te birini karşılar. A, D, E ve B vitaminleri içeren yumurtadaki selenyum maddesi, bebeklerde sindirim sorunlarını çözer, yetişkinleri de kansere karşı korur. Dondurma :Günde 2 top vanilyalı dondurma yemek, insan vücudunun günlük protein ihtiyacının yüzde 20sini karşılar. Salam B vitamini, demir, sodyum ve potasyum deposudur. Ekmek yerine mümkünse börek yiyiniz. Susam, yoğun yağ içerir. Fazla tüketimi kilo aldırır. Muz Fıstık ezmesi, Patates, Fasulye, Tereyağı ve zeytinyağı, Üzüm ve İncir. Egzersiz Kilo alma sürecinde yağ alımının engellenmesi ve kas hacminin artırılarak kilo alınması için düzenli olarak egzersiz yapılmalıdır. Düzenli egzersiz ve spor metabolizmayı hızlandırır. Özellikle kardiyo egzersizleri ve aerobik egzersizleri yapılabilir. Ayrıca bisiklet egzersizleri, tempolu yürüyüş, yüzme ve dans gibi egzersizler de yapılabilir.
Metabolizmanızı yavaşlatmak için sürekli olmaksızın hafta içi tüketiniz Hazır gıdalar, cips, gofret, çikolata ve bazı kuruyemişler kalori açısından oldukça zengin besinlerdir. Bir avuç badem yemişim, 1 tane gofret yemişim bunda ne var diye düşünmeyin. Uzun vadede bu tür atıştırmalıkların aşırı kiloya yol açtığını da unutmayalım Süt İçiniz. Büyük bir bardak çikolatalı süt sana yüksek kalori getirecektir. Yalnızca süt değil, milkshakeler de, özellikle meyveli olanları yüksek kalori içerirler. Gün boyu canın çektikçe bunlardan tüketerek hızla kilo alabilirsiniz.
yaktığından fazlasını yemen lazım o yüzden öncelikle az hareket etmelisin ihtiyaç dışında hareket etme dışarı çıkma otur evinde hatta uzan :D bir de her öğünde tıka basa yedikten sonra üstüne 50 gr kaymak 50 gr bal karıştırıp yiyebilirsin veya başka tatlı varsa.. nutella kaşıklayabilirsin. 3 ayda kocaman popo garantili :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
47 kilo olduğuna inanmayan beyler Benim de boyum 161, 60 kiloyum. Kalça ölçüsünün 85 falan olduğunu söylüyor benim belim 88-90 larda geziyor. Ayrıca o pantolon dizlerimde kalır yukarı çıkmaz. Poposu büyük falan değil yani gerçekte görseniz anlarsınız zayıf olduğunu böyle arkadaşlarım var benim de. Aynı bu fizikte olup kilo alamayan. Sana tavsiyem kilo almaya çalışma. İlerde hamilelikte vs zaten alırsın forma girersin. Şimdiden vücudunu bozma derim. Zaten hamilelik sonrası normal kiloya gelirsin. Benim bacaklarımda kalçalarımda çatlaklar var. Selülit görüntüsü de oluşmaya başladı hafiften ve senin yaşlarındayım. Hamile kalınca ne olacağım onu düşünüyorum. Aklın varsa hiç bozma derim. Bilirsin hepimizin annesi evlendiğinde 50 kiloydu.
3
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bir de bu tarz pantolonlar popoyu olduğundan çok daha büyük gösteriyor siz (erkek olduğunuz için) giymediğiniz için bilmezsiniz. Kumaşın çok etkisi var pantolondan pantolona fark eder
Aaahh su an olmak istedigim kilodasin degerini bil. Ben 43 kiloyum boyum 158 4 kilo istiyorum cok mu sey istiyorum. Ama sen fotograftan gordugum kadariyla iyisin, sakin almaya calisma. Ben de bazen cok istiyorum almayi, bazen de amaaan millet ne diyetler yapiyor zayiflamak icin diyorum
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yok ben zaten bugün diyetisyene de gittim bakalım kilo almak istiyorum kararlıyım 😊
Ben de gittim, ne metabolizma hizima bakti ne bir test yapti, dayadi bol ekmekli diyeti, mideni buyutmeye caliscaz dedi, ben zaten bir ogunde bazen babamdna bile fazla yiyorum, ama gun icerisinde disardayken evet yetersiz besleniyorumdur. Ekmekle sadece gobek yapardim o yüzden hic denemedim bile. Eger duzgun ve sağlıkli kilo almak istiyorsan spora da gitmelisin, benim su an pek zamanim yok bunlara o yuzden bir sure dha 43 kilo takilicam🤣sakin yok tatli ye cips ye abur cubur ye, diyenleri dinleme, bunlarla sadece yag yaparsin ve dengesiz kilo alirsin
Hiç 47 kilo gibi değilsin. Hele popoya bakınca temiz 60 kilo diyorsun. Vücudunu şekillendir. Kötü gözüküyor
2
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ufff ne uzattınız be kalcam sadece büyük gercektende 47kiloyum sayfamda dur sana karnım düz halini atayım Hyr yani şu an kendimce gözümde iğne gibiyim keşke olsam 60kilo
Geldiler artık bana yeterr yani sadece kilom bana çok zayıf geldi die demediklerini bırakmadılar yok ilgi çekmek için atmışım öyle bir amacım olsa belden aşağı yukarısıni komple neden kırpim
28 beden ve 47 kilo? Bacım dalga mı geçiyosun sen? M beden 28 e denk gelir🙄 ben 25-26 beden giyiyorum s beden olduğum halde sende 28 çuval gibi olur kimi yiyosun ya 🙄
Çok iyi fiziğin var onu korumaya çalış, kilo alımını da sporla beraber yap hem hatların daha iyi çıkar, günlük aldığın kalori hesabını yap 3 bini geçersen ve sağlıklı karbonhidrat alırsan faydasını görürsün, önce spora başla oradaki hocalarına danış mayı ihmal etme
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
48 di benimde bekarken evlen doğur bide garanti alirsn tatlim 😂😂😂 şu an 69 ben bebek bekliym 🤗
Vicut kitle indiksine göre ywdiğin besin değerlerinin kalorisi senin normalde alman gereken kaloriyi geçmiyordur arttırmalısın pek sağlıklı olmayacak ama aburcuburla kalori takviyesi olur ben de o sekilde almıştım
Bence hic gerek yok cok iyi gorunuyor sırıtmıyor zayifligin ama genede almak istiyorsan duzenli beslenmelisin kilo almak ist fast food ve geceleri yemek yeme onlar kilo degil yag yapar
Saçmalama ne kilo alması ben kilo vermek için uğraşıyorum sen almak için merak etme 10 yıl sonra 30 larına gelince ister istemez kilo alırsın zaten. Şimdiden kilo alma.
spor yapmanı öneririm.. kilo alacaksan da orantılı al.. bide bana kalırsa ihtiyacn yok gayet iyisin.. hamile falan kaldıktan sonra doğum falan derken zaten kilo alacaksın bunu uzun süre atamıcaksın :D bu sana yeter
Anladm ben seni, bende 162.. 46kg (80-60-87) olculerim zayifim ama senin gibi resimlerde iri cikiyor fizigim resimden bakan ideal goruyor ama yuz yuze goren anliyor.. bizim belimiz ince oldugu icin kalcamiz iri duruyor.. Bence sanslisin tadini cikar :)
Hadi yaa sen çok büyüdün de bana abilik mi yapıyorsun doğrudur tipim genelde büyük gösterir ruhen halen çocuk gibiyim lakin küçük gösteriyorsam böyle kalmayı tercih ederim
Fit duruyorsun ama bilemedim. Kendin için iyi olanı bilirsin. Kilo almak için 3 ana öğün ve 4 ara öğün şeklinde karbonhidrat ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim :)) kilo alamayan ben kilo alma tavsiyesi verdim asdasf