Merhaba biliyorum şimdi siz de çok zayıfsın fiziğin kötü falan diyeceksiniz fakat ben de fiziğimi düzeltmek istiyorum ve aranızda bana yardımcı olabilecek spor hocası, personal trainer veya bilgili biri vs vardır diye sormak istiyorum. Kendimi bildim bileli bacaklarım çok ayrık. Başlarda zayıflıktan diyordum ama şu an tam ideal kilomda olmama rağmen yine de bacaklarım çok ayrık. 170 boyum 55 kilom. Bacaklarımın tamamen birleşmesini istemiyorum bana göre tamamen bitişik bacak da hoş değil ancak bacak arası mesafem biraz daha kapansın istiyorum. İnsanlar sürekli benimle dalga geçiyor, çirkinsin çarpık bacaklısın vs diyorlar. Liseden beri sürekli dalga geçildi fiziğimle. Gerçekten o kadar hakarete maruz kaldım ki inanmayacaksınız ama şu an aşırı özgüvensizim ve psikolojik tedavi görüyorum, yakında antidepresana da başlayacağım. Spora gidecek özel hocayla çalışacak maddi durumum ne yazık ki yok. Evde bacaklarımı nasıl kalınlaştırabilirim, o boşluğu nasıl azaltabilirim nolur bilen varsa bana söylesin. 55 kiloyum en fazla 2-3 kilo almak isterim daha fazla kilo istemiyorum çünkü boyum 170 ve en ideal kilom 55-58 arası.
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelllll
Bacaklarımı nasıl kalınlaştırabilirim herkes eleştiriyor bacaklarımı?
Bence hiç kötü gözükmüyor. Bu kadar taktıysanda doktora git. Ama sakin antidepresan kullanma. Lütfen kullanma çok büyük zararları var hem fiziken hem ruhen hem maddi olarak. Bağımlı olacaksın. Kendinle barışık ol. O dalga geçenlerin çoğu belkide seni kıskanıyor. Salla gitsin. İt ürür kervan yürür.
3
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Zararı yokmuş aksine aldığım terapi daha çok işe yararmış daha umursamaz olurmuşum zihnimi açarmış psikoloğum baya ısrar etti psikiyatriste yönlendirdi
İyi o zaman psikolog öyle diyorsa başka söyleyecek birşey yok. İyi bir psikologtur inşallah. Sen bence başka bir psikoloğa daha git. Umarım iyi olursun :)
Üzülme ama birsey dicem bence hicbirsey yapmadan önce ortopediye göster bir sıkıntı var gibi doktor birsey yok derse diğer soylenenleri uygularsın. Umarım gecer
senin şu an ki bu bacaklarına sahip olabilmek için her gün deli gibi spor yapıyorum bence kıymetini bil. Benimkiler senin bacaklarından kat kat daha ince...