Bacaklarım bu şekilde ince nasıl kalınlaştırırım FOTOĞRAF BANA AİT DEĞİLDİR

Cevap
32Cevap
Spor bir ölçüde kalınlaştırır ama çok bir şey bekleme. O durum genetik yapıyla ilgili.
ben çok ince degilim zaten boyum kısa olduğu için bi tık kalınlaşsa yeter diye düşünüyorum
O spor ile mümkün öyleyse.
O ne öyle ya, yana atmış gibi. Pardon ama abla senin yarprağın mı var? Nedir bu durum?
knkcım kocaman bana ait degildir yazmısım biriniz de okumamışsınız
Pardon kanka, şimdi farkedip okudum
Özür.
sıkıntı yok canım
Seninkine benzeyen bu bacakları yiye yiye kalinlaştırabilirsin canım
Cok iyi bence ince bacak ve zayif fizik cok hoş.
Senin boy kg kac
Ne güzel işte, ne diye kalınlaştıracaksın? İleride pişman olursun, bu daha güzel bence
çok ince bi tık kalınlaşsa daha iyi
Tayt giyince daha iyi durur, sen bilirsin yinede
Kilo alman lazım, spor yaparak alırsan daha güzel bacakların olur
Yaşın biraz büyük olsaydı iyiydi Onun haricinde hiçbir sorun yok
Biraz kalinkassa saha iyi olcak
aynen de nasıl
Bacakların kayak iyi görünüyor. Pilates yap⁉️
Peki ben nasil boyle incelte bilirim
böyle incelik güzel degil zargana gibi duruyo niye istiyosunuz tamam orta kilo orta bacak iyi de bu kadar ince olmanın iyi bir yanı yok
Yani var bence
@EşrefVtec memnunum ama zayif olmak daha iyi kendini begenme meselesi yani bu kizda ince sevmiyor tahta gibi doye
zayıf olmak güzel zaten ama çok zayıf olmak kötü bacakların çok ince gözükmesinin nesi iyi çubuk kraker gibi
Giydin uzerine yakisiyor bizde oyle olmuyor gt ayri basen ayri kendini gosteriyor :)
Bacakların harika bırak böyle kalsın. Çok güzel görünüyorlar.
Bacaklar srnin
degil
Yapma kız
Emaneti çekmesen iyidi fjdjd
fotoğraf bana ait degildir diyorum görmüyo musun
Gayet iyi niye kalınlaştırcan
Böyleyse mükemmel bence
Çok rahatlıkla model olabilirsin sen
Güzel bence
Spor
Photoshop...
Ye iç gez
Gerek yok ki bence
bi tık kalınlaşsa iyi ya zargana gibi duruyo böyle
Yok ya o kadar kötü değil ama niye böyle çektin onu da anlamadım tabii
foto bana ait degil diyorum sabır
Haaa bu sen değilsen seni bilemem yorumu yeni gördüm
Kalın baxak çirkin
gayet güzel bunun bi tık kalını da kalın bacak olmaz ztn orta oluyo
Olmuyorsa olmuyor
yalanir jdjdjdjd
daha neler görücez ya
😂😂😂😂
Kilo alarak
kilo almakta zorluk çekiyorum ve aldığım kilo direkt karnıma gidiyo ya bacaktan kas yaparsam da göbekten kilo gitmezse napıcam
Direkt karına gitmez vücudunun her yerine gider, ek olarak bacak egzersizleri de yapman lazım Squat gibi
iste benim öyle degil karnımdan ve yüzümden alıyorum tek kiloyu keske dediğin gibi olsaydı
Sen dediğim egzersizleri yap etkisini görürsün
tamam tesekkür ederim
Kilo al
İnternetten aldığın fotoğrafla burada milleti kandırma ucube
la havle kızım siz iyi misiniz bacak kalınlastırmak için ilk bulduğum fotoğrafı indirip attım fotoğraf bana ait degildir demesem neyse tedavi olun aq
Sen tedavi ol kezo
çok havalısın Şu an knk gözlerin görmüyorsa tekrar oku bak kocaman yazmısım bana ait degildir diye sizde okuma yoksa ben bi şey yapamam bi de laf soktuğunu sanıyo haspam
bacaklar güzel
Bacakların güzel diyecektim
Spor bol Etli yemek
spor
İyi güzel
Oha baya şişikmiş
pintten aldım fotoyu Şu an siz diyince farkettim bu kadar dikkatli mi baktınız kız bacağı sanmıstım 😂
Zaten kız bacağı 😂😂
sanmam
Evettttt
bence güzel
Kilo alarak
Offf çok güzel
Böyle iyiler
Bacak egzersizleri
Takip et anlatayım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Güzel kız merhaba 💖 Fotoğraftaki gibi ince bacakları kalınlaştırmak için üç şeye odaklanman lazım: ağırlık egzersizi, düzenli beslenme, sabır.
Evde bile yapabilirsin: squat, lunge, köprü, merdiven çıkma, tek bacak çömelme gibi hareketler bacak kasını büyütür. Yanında biraz daha protein ağırlıklı beslenirsen (ama abartmadan) kasın dolar, bacağın zamanla şekilli ve dolgunlaşır 🧡✨