Selam kankiler. Kedim çok kilolu abi böyle kedi mi olur. Yattığı yerden kalkamıyor. Utanmasa bizimle beraber pilav üstü-kuru fasülye yiyecek. Bu kediyi nazıl zayıflatırım. :/
Garfield olmuş bu daha da tatlılaşmış. Doblosu olan enişte gibi yayılmış koltuğa midesindeki bütün gıdalarla birlikte onu yiyebilirim bayağı sevimli bir kedi. Suyuna mamasına yağ yakıcı (karnitin) karıştır çubuk kraker gibi olur. Biraz fare falan koştursun yoksa obeziteden mefta.
Bir kere benim kitabımda o kedi değildir. Çucuktur. Çocuk değil dikkat! İkincisi ya bu aşırı dadlı bir şey olmuş. Karışmayın şu çucuğa, bir dediğini iki etmeyin demek isterdim tabii ama kendi sağlığı için pek de yararlı olmaz. Yağ yakıcı şart.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizimki de hergün böyle tencere başında😂😂😂 patlıcak artık göbişi yemekten
Ev yemeğine alıştırmamak ve veterinerin önerdiği ölçüden fazla mama vermemek gerekiyor ama doğal ortamından kopartılmadan beslenen kedilerde böyle olmuyor. Yatmaya alışınca böyle oluyor ve evdeyse pineklemesi kaçınılmaz.
Naptınız bunu amerikada fast food restoranından mı aldınız nedir. Bu hayvanda her türlü hastalık vardır. Bir veterinere gösterin test yapsınlar. Kedi değil bu bildiğin puma olmuş
En İyi Cevaplar