Bu arada hizlica sordugum icin ask iliskilerinde kalmis bekliyorum KS hala duzeltmemis sjsjjs
Yüzde oluşan morluklar kaç günde iyileşir?
Bu arada hizlica sordugum icin ask iliskilerinde kalmis bekliyorum KS hala duzeltmemis sjsjjs

Merhabalar. Üzücü bir durum kardeşiniz kac yasinda?
Bu sorununuz için eczanelerden krem alabilirsiniz faydasi olacaktir.
Geçmiş olsun. Acil şifalar. Aklınıza takılan bir konu olursa ulaşabilirsiniz. Sevgilerle 🤗
Gunun sorusu secilen sorular silinebiliyormu acaba?
Resimi silebiliyormuyuz
Türkiye de yillik izin kullanani istenmi atiyorlar? Polise gittinmi? Morluklar icin viks kullan cok fazla olmasin viks ile masaj yap günde 2 defa göz altinda oldugu icin gözlerin yanabilir birazcik dayanacaksin.
Yillik izin iki hafta ve 1 hafta kaldi
Nasıl bir kardeş bu be vicdansız şey yaa buz falan koy ama pek ise yaramaz doktora gozukmende tavsiye var derim krem falan verir belki.
Eczanede morluk icin kremler var onlardn kulllan. gecee ama tamamen iyilesmez bu surede. makyaj filann yaparsin anca
Cevap
20Cevap
Buz koymak için geç. Buz darbeden hemen sonra temas ettirilmesi gerekir oluşacak morluğu ve ağrıyı azaltmak için. şu an yapman gereken taze maydanoz bul ve ezerek macun haline getir moraran bölgeye sür ve 4-5 dakika beklet bu morluğun ortadan kaybolma hızını arttıracaktır. Sonrasında Aloe Vera jeli kullan. Moraran bölgeye masaj yapar gibi cildin jeli eminceye kadar uygula. En kısa zamanda morluklar geçecektir.
Pazartesiye kadar iyileşmezmi demişsin soruyu 50 dakika önce sormuşsun anlamadım ama linki CİMER'e ilettim
Yetkililer seninle iletişime geçerler geçmiş olsun
Gizli üye olarak yorumladım ifade tutanaklarında adım çıkacaktır sayfa linkiyle beraber sana da mobil hattından ulaşır yetkililer. Öyle 18 altında diye birşey olmaz yok meraklanma
Neden boyle birsey yaptinki polise gitsem herkez ogrenecek cimer mi artik her neyse git ifadeni geri al
At kestanesi yağı bulabilirsen onu sür. Çok iyi gelir. Hücre onarim hizini arttiriyor. Bu arada o erkek kardese iki cift lafim iki uc tane de kroşe selamim var.
Cok gecmis olsun srefsizmis hemde ne serefsiz ilk anda buz koysaydiniz iyi olurdu viks varsa evde viksle masaj yapin morluk. ve kararma hizli kaybolur
Buz konmus hali bu
Ozaman viksle masaj uygulayin sabah oglen aksam tekrardan cok gecmis olsun
pazartesiye kadar geçer merak etme. bir kaseye diş macunu, elma sirkesi ve karbonat karıştır ama krem kıvamında olsun. sonra bir buz al eline buzu o hazırladığın karışıma daldır ve mor bölgeye uygula
Olmadi fondotenle kapatırsın
Mecbur oyle yapacaz
O nasıl kardeş iyi misiniz siz ya
Dusmana vurur gibi vurmus buz koy..
Kapatıcı sürerek nötrle
basur kremi kullan hemen toparlar
Basurmu o şey icin degilmi
makyaj yap işinden olma bu işsizlik ortamında
Nasil bir erkek kardes bu ya
Degil iste gavar
Uzuldum
Sol goze bakinca birine kaza sonucu oldu desem inanirlarmi
Kardes ne kazasi diceksin buna jdjdhdjfk
Soru en iyi soru secildi silemiyorum nasil silebilirim
Soruya sag tikla sil secenegine bas, eig ver bari bana
Gecmez birkac haftadan önce mecbur gideceksin işe
Hayir kesinlikle iyileşmez mecbur boyle gideceksin ise
Ben senin yerinde olsam gider hastaneden darp raporu olur o hayvani iceri attiriridim. Ama tabi ulkede adalet yok ki iceri almaz saliverirler hayvanı
18 yasindan kucuk oldugu icin heo salarlar
Pendetonla kapatabilirsin
Şu suratınıza sürdüğünüz şeyle kapatabilirsin
Kapanmiyor demedim iyirenc duruyor fondoten
Alla alla ton rengini tutturamıyor olabilirmisin
Ondan degil morluklari kapatmak icin cok fazla surmem gerekiyor. Fazla suruncede iyirenc duruyor. Birinin yuzunde cok fazla fondoten gormen iyirenc olmus demezmisin
Gözüme hitap etmesine bağlı
Acilen haber dinlemeyi bırakman lazım
Habermi nedenki
bazen 15 gün de bazen 45 gün kadar..
Hirudoid jel alıp kullan hemen gösterecek etkisini
Kötü olmuş geçmiş olsun gözlük tak
Fotoyla oynamışsın ?
Evet burnumu falan karaladim taninmayayim diye
Fotoyu soruyorsan tamamen orjinal ve sag gozum kapkara ama fotoda belli degil
Bunu soruyorsan keske fake soru olsaydi
Etsem ne olacak ülkede adaletmi var herseyi gectim 18 yasindan kucuk diye hicbir sey yapmazlar
15 yasinda ama 180 boy birde spora gidiyor ondan ne kadar buyuk olsamda iste.
Birde bisey sormak istiyorum bu resimde dayak yedigim belli
Sadece sol goze bakinca bir kaza sonucu olusmus desem birine inanirlarmi
Şerefsiz
Boya bu
Synen boya haklisin
Biraz gec iyileşir
Şeref siz ya
Doktora görün
naptın kendıne böyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar