Postürümü Nasıl Koruyabilirim? ↗
Postürünüzü Düzeltmeniz İçin Fizyoterapistten Egzersiz Önerileri. ↗
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
En çok dikkat ettiğim konulardan biridir. Dik duruşa çok önem veriyorum. Böylece hem öz güvenimi yansıtıyorum, hem de sırt ağrısı çekmiyorum.
Çevremdeki kişileri de bu konuda uyarıyorum. Özellikle uzun süre bilgisayar ve telefon kullanımı bu soruna sebep oluyor. Dikkat etmek lazım 🌺
Hocam ben değil ama hanımın omiriliginde orta kısımlarda kemik hafif dışa kayık çok sorun yaşıyor
İncelemek isterdim eşiniz için mutlaka detaylı bir inceleme ve tanısının konulması için, ftr hekimine başvurmanızı öneririm.
Hocam ben yurtdisindayim. Oturduğum yere 60 km uzağa bir kaç ayda bir bir uzman geliyor özelden tedavi ediyor fakat adam sanki bulunmaz hint kumaşı 150 euro para alıyor. Resmen suistimal ediyor. Bende izin vermiyorum. Benim hanımda da biraz tembellik yapıyor başka doktora gitmiyor 3 seneden beri her gün masaj yapmaktan gına geldi bana da
Ciddiye alınması gereken bir problem aksi halde bel fıtığı oluşabilir. Buda cerrahi işlemler gerektirir. Fizik tedavi ile çözülecekken bu kadar eşinizin yıpranmasına izin vermeyin.
Hocam zaten l4 l5 de var kendisinde ama dedim ya tembel kendisi ben soykeyincede hir gür çıkıyor valla kendi bilir ben elimden geleni yaptım gerisi kendisine kalmış
Çok düşüncelisiniz tebrik ederim. Kendi çekecek ama yanında size de çektirecek :) Hayat tarzını oturuşundan uyuma pozisyonuna, kendisine özel egzersiz verilmeli, egzersizi hayat tarzı haline getirmeli bu konuda bilinçlenmeli makaleler yazılar okumalı. Kolaylıklar diliyorum :)
Okumasına okuyor ama icraat yok hocam. Eyvallah hocam Allah razı olsun
Ben de 2 sene sonra fizyoterapistim senin yerini kapacam gral
Değerli meslektaş adayım bekliyoruz seni. Kaslı fizyoterapistlere ihtiyacımız var :)
Cevap
6Cevap
Aaa geçenler de uyarmıştı bir kaç kişi, dik dur diye. Yürürken bile 1. Resimde ki gibi görünüyormuşum. Peki bu duruş bozukluğunun kalıcı yöntemleri neler?
Cevabı benim bencemde sorunun altına güncellenecektir çok yakında takipte kalın :)
Teşekkür ederim, esenlikler.☺️
Deveye sormuşlar neren eğri deve demiş nerem doğru ki?
Şimdiki gençlerin de bu hesap
Çok şükür düzgün doktor bey, siz de hoş geldiniz sitemize :)
Ama bu aralar sırt ağrım var bende sürekli kütletiyorum kendimi birazcık ileri itip. bir zarari var mıdır M
Hoş bulduk :) Kendiniz kütletmeyin benim kütletmem daha uygun :) Bu konuda manuel terapi eğitimleri aldık. Tanınız konulduktan sonra fizyoterapistinize danışmanızı öneririm.
Dik bende duramıyorum her zaman, bu alışkınlık oldu bende
Cok degil boynumda sueekli tele kitaba egilmekten kemiklesme vae ama distan belli olmuyor
Postürün olup olmaması sorun değil hayat yıktı bizi be
Tamamen dik durduğumu sanmam ama ondan öncelik sorunlarım var. Düzleşme gibi fıtık gibi 🤪
Boyum uzun olduğu için ister istemez duruş bozukluğu oluyor
Çok düzgün yürüyüşüme duruşuma iltifat alıyorum her zaman :D
Benim sırt ağrım oluyor yatarken düz yatamıyorum skolyoz filmi çektirdim postür bozukluğu çıktı pilates önerdi henüz gitmedim sağ omzum aşağıda çıktı 17 yaşında motor kazası geçirmiştim onunla ilgili olabilir dedi
Eskiden dik duran biri değildim sonrasında agri olmaya başladı bende bir uzmandan yardım aldım ve nasıl durmam gerektiğini öğrendim
bir kac sene öncesine kadar düzgün durmuyordum skolyoz um var. Fizik tedavi aldim yaklaşık 6 ay ve zorluğunu ve diger insanlardaki etkilerini görünce baya korktum artik dikkat ediyorum
Ergenlik çağımdan kalan hafif bir kamburluğum var.
Ders çalışırken en rahat o şekilde çalışıyordum çünkü.
Benimde öyle onun dışında buynumu tam hareket ettiremiyorum sürekli görenler boynun mu tutuldu senin neden diyo küçüklükten beri böyle sıkıldım bahaneler bulmaktan
Fizyoterapist olmak için kaç sene okudunuz? İki mi dört mü?
4 yıl
Skolyozum olduğu için düzgün değil plates ve yogayla mümkün olduğunca düzeltmeye çalışıyorum.
Bırak bu işleri. Destekli sütyen toplayıcı külot lens postiş çıt-çıt. Hiç dürüst kadın kalmadı. Hep sen ve senin gibiler yüzünden. Kadınlarımızı ne hale getirdiniz
Bende de vardı dik duruş korsesi taktım ama yine de böyle duruyorum ya
Hayir. Ama cok kotu de degil. Yani dikkat çekecek kadar bukuk degil.
duzgun degil ve obez sinirinda kilom var ders calisirken de cok kambur duruyorum bunun icin gunluk egzersiz mi yapilmali?
Duzgun degil cok. Ama dikkat cekmiyecek durumda.
Dimdikim memeler arşa bakıyor yürürken
Ben her zaman dik yürümeye dikkat ediyorum.
Değil tabikide belim çok ağrıyor zaten
En çok dikkat ettiğim şeydir
Cok bozuk deģil ama rahatsiz olmuyor da degilim doģrusu. Nasìl duzeltebilirim?
Aga benimde öyle ya kambur duruyorum
Benim hiçbişim doğru değil ki duruşum doğru olsun
Before durumundayim. Masa basi is 😐
Dik durumdayım :)
Boyum uzun ister istemez kambur duruyorum
Hayır hiç değil herkes bana dik dur diooo😮
Duzgun çünkü platin var hahaha
Son soruma bakar misiniz
Olabilir :)
Bozuk sanırım
Evet düzgün
Ben de yok sanırsam