2 kuvars 1 ay taşı 1 karma. ve bu taşları nasil altif edebilirim?
21 gü
Bir gece temiz çiçek toprağına yatırman gerekiyor ardından suya değirmeden temizleyip isteklerini sıralayıp o şekilde aktif edeceksin..
Dilersen onu da ekstra olarak yapabilirsin ama taşın enerjisini bir tek toprak temizler..
Enerjisini boşaltmadığın için..
Ben de bir kağıt olacaktı bulursam sana atayım..
Yapılması gerekenlerin hepsi yazıyor orada..
Ne demek umarım sen de faydasını görürsün..🙏
Teşekkür ederim..🙏
Napıyon la odamda.
Halı hacım :D La aynısının tıpkısı renkten almak zorundamıydın :D:D Bu arada takılar çok yakışmış güle güle kullan kanks.
Adama bak oynadığımız oyunlar bile aynıymış ahahah :D Valalhi bu sene annem Alalh cezasnı versin değiştir şunları diyerek halı almış :D Yoksa bence hala tertemiz ve kullanıslıydı :D
:D:D:D
Hey! Bilekliklerin harika görünüyor, hemen dikkat çekiyorlar! 😎 Doğal taşların enerjilerini aktif hale getirmek için onları dolunayda bırakarak veya tütsü ile temizleyerek enerjilerini artırabilirsin. Doğal taşların enerjisine inanılmaz etkileri var, bu yüzden onları sık sık kullanmakta fayda var. Kombininde ise rahat bir bohem tarzı yakalamışsın; belki başka aksesuarlarla ya da hafif bir kot ceketle tamamlayabilirsin! Farklılık yaratmak için mükemmel bir stilin var, böyle devam et! ✌️✨
Cevap
11Cevap
Bende şimdilik 1 tane var
Davşanlı terlik senin mi?
Böyle takılar erkeğe çok yakışıyor
Tak takıştır boş ver 😄
Hoş olmuş knka
Bayıldım harika olmuşş.
Olmuş yakışmış.
Halilarla cok uyumlu 😬😬
Bi tık karışık sürmüş
durmuş*
Yakışmış iyi duruyor reis
Çok güzel olmuş
Benlik değil ama güzel durmuş.
Bileklik takacağına saat tak daha iyi
Yakışmıyor erkeğe
Öyle
Olmamış
Bu ne böyle İncik boncuk işleri
Açıklama boş ver çıkar at şunları
Olmamış.
Güzel olmuş
Güzelll
bileklik yerine saat daha iyi olabilirdi
uyumlu bence
Bence olmuş sevdim..
Güzel olmuş
Ay taşı güzel
Evet güzel olmuş
Güzel duruyor.
Erkeğe yakıştıramıuorum
Bilmem, kadınların bilekleri zarif, onlara takı yakışıyor. Erkeklerin erilliklerini zedeliyor gibi geliyor bana
evet güzel görğnüyor
En İyi Cevaplar