Taytim yakışmış mı?

Bence yakışmış. Yakışmayan diyenler çıkacaktır. Bilmeden görüş yapıyorlar. Üstten bir açıyla çektiğin için tam olarak iyi görünmemiş olabilir. Ben özellikle paça kısmını çok beğendim. Ayakkabı giydiğinde daha güzel duracaktır eminim. Üsttekinin rengine de ayrıca bayıldım. Zaten halter yaka her şeyi çok severim. Yatay tam uymuş.
Teşekkür ederim 🌸
Görüş
52Görüş
Ahh ama şu güzelim giyimde sütyen giymeseydin ne güzel görünürdü :) göğüslerinin doğal duruşunu çok merak ediyorum. Tayta gelince de bu modeli sana yakıştıramadım , vücudunu beğeniyorum özellikle bacaklarını ve dudaklarını ama bu tayt seni olduğundan daha kilolu göstermiş. Başka bir model tercih etmelisin bence. Yoksa popon ve baldırların bence gayet kıvamında :) ama işte ne giydiğin önemli işte nasıl bir model giydiğin.
Sen öyle çok fazla merak etme
yakışşmamış - bacaklarını kalın göstermiş - paça detayı olmamış... ve daha da önemlisi sana 1 beden büyük tayt almışsın...
Daha bir beden küçük alırsam yırtılırdı o 😂
bence yakışmamış. sanırım üst bölgen daha güzel. oraya odaklan:)
güzel durmuş , modeli farklı bi hava katmış fakat paçalarından dolayı spor yapılmaz bence , koşu felan sıkıntı olur
Yukarıdan bakınca yakışmamış, ama başka yönden bakınca bir şey diyemem, sen beğendiysen kesin yakışmıştır.
Paça kısmı daha doğrusu bilek kısmı bozmuş modeli güzel bir tık daha uzun boylu olsaydın yakışırdı
Değişik özgün bir tayt ilk defa gördüm bu tarz. Sporda da giyilir. Keşke arka çekim de koysaydın.
tayt ve içindeki güzel de fotoğraf daha başarılı çekilebilirdi ;-)
Çift renk daha güzel olurdu özellikle spor için diz üstü
Sevemedim aşırı kalın göstermiş renginden ötürü ve paça kisimlari güzel değil yakışmamış kısacası
Sporda bu ufak comel de yirtilir. fantezi yapacakssn bir sey demem
Bir yere giderken deri ceketle falan kombinlenebilir spor için uygun değil tabikiii paçaları da çok uzun yüksek tabanlı bari giy ayakkabını
Bence olmamış jokey gibi olmuşun😆
Jokey ney?
At yarışı operatörü
pantolon gibi Bu nasıl tayt reis
Pantolon muş, pardon🤭
paçaları neden oyle?=
Modası öyle
takılıp düşmeyesinde.
o nasıl tayt ya pantolon gibi yakışmamış
Pantolon olarak ta giyilebilir
esnek o zaman
Yakışmamış bence kot daha iyi olur
Kot sevmem
Doğrudur tayt güzel durmamış
Peki
Arkadan da görmek lazım o belli eder spordamı giyilir
Harikasın sen daha çok şey söylerim ama yazılmıyor ki.
Beğenmedim ve kilo vermelisin.
En İyi Görüşler