Bekarlıkta insan kendisine daha fazla zaman ayırabiliyor, evlenince bu ayrılan zaman ya kısalıyor ya da tamamen ortadan kalkıyor diye düşünüyorum. Evlenip de kendine has düzen oluşturan evliler de vardır mutlaka ama sayıları nedense çok az, gördüğüm kadarıyla böyle. Siz ne düşünüyorsunuz? Evliler mi yoksa bekarlar mı daha sağlıklı?Thor
evliliği ve bekarlıgı tatmış bir insan olarak konusuyorum şimdi kimse demesin sen severek evlenmedin köpek gibi sevdik öyle evlendik ona ragmen konusuyorum bekar ruh hali piskolojik ve fizyolojik anlamda evli ruh halinden kat ve kat üstündür yapılan araştırmalar evli erkekler boşandıktan sonra testesteron oranlarında birden aniden bir yükselme oluyor bu bendede oldu yüksek testo daha iyi piskoloji daha fazla d vitamini daha iyi bir ruh hali daha çok özgüven demektir evli adamlarda bu oran düşük olur hııı bekarlıkmı güzel evlilikmi güzel desen evlilik daha güzel fakat evli olunca karşı taraf sana saygı duymalı mesela ben hayatta şeker yemem eşin seni düşünmeyerekten hergün baklava börek yapmamalı karşılıklı saygı olmalı evlilik zor kafa yapıları uyuşmalı cinsel anlamdasa uyuşmalılar insanlar piskolojik anlamdada birbirini tamamlamalılar uzun hikaye evlilik güzel ama bekarlıga göre sağlıksız bekarlık kötü ama evliliğe göre daha sağlıklı evli erkeklere dikkat edin hepsi göbekli orta yaş bunalımında saçlar dökülüyor zor yani bende bir dönem öyleydim
Kadının Bekarı da Aynı Evlisi de Ama Erkekler de Bekar Erkekler İnce Fit Evli Erkekler İse Genel de Kilolu Göbekli Oluyor. Ailesi İle Yaşayan Sırtını ailesi ne Dayayan Erkeklerin Bejar kızlar dan Farkı Olmaz
Alan almış satan satmış manasında dile getirmek istiyor arkadasimiz :) yani nasılsa evli kendine artık özen göstermiyordur dikkat etmiyordur yedigine ictigine bekarlar ise tavlama derdinde oldugunda kendilerini bakımlı ve yedigine ictigine dikkat etmeli gibi bir algı var ama kisilik meselesi yasam tarzı herkesin farklı hayatı var sonucta ama genel olarak bekarlar daha saglıklı diyebiliriz :)
En İyi Cevaplar