Arkadaşlar psikolojik olarak çok stresli ve gerginim. Sakinleştirici, yan etki yapmayan, sersemletmeyen bir ilaç ya da bitkisel bir şey biliyor musunuz? Bu iştahıma ve uykuma da yansımaya başladı. Rahatsız olmaya başladım.stresli olmak
Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
En İyi Erkek Görüşleri
deliihtiyar | Sağlık & Diyet konusunda 16,5b görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Stres Giderici Kür Malzemeler: 1 tane limona ait rendelenmiş limon kabuğu 1 tatlı kaşığı kekik 1 çay kaşığı lavanta 1 çorba kaşığı nane 1 tatlı kaşığı organik bal (Odun kaşığı il kullanılacak) Hazırlanışı: Rendelediğiniz limon kabuğunu nane, lavanta ve kekik ile karıştırın. Ardından kaynar vaziyetteki yarım litre su içerisine ekleyin ve 15 dakika demlenmeye bırakın. Ardından süzün ve balı ekleyin. Gün içerisinde 2 veya 3 bardak tüketin.
Papatya çayının iyi geldiğini biliyorum onun haricinde bence boş kalmak her şeyi her saçma düşünceyi tetikliyor. Yani bir uğraş bul kendine iyi gelir bence.
majestetuncay | Sağlık & Diyet konusunda 4,7b görüş paylaştı.
Master
1 yıl
ılık bir duş..
0|0
0|0
zeynepturna | Sağlık & Diyet konusunda 305 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Konu ne?
0|0
0|0
Soran
1 yıl
Kendi kendime hastalık teşhisi koyup buna inanmaya başladım. Doktorlara inanasım gelmiyor. İnternetten okumak bana iyi gelmiyor sanırım. Sadece bundan kurtulmak istiyorum.
En İyi Erkek Görüşleri