Herkese merhaba. Boyum 167 kilom 94 yaşım 19 tiyatro ve şan eğitimi alıyorum gelecek yaza oyunculuk için İstanbul'a taşıncam tabi kilo vermem gerek baya gelecek yaza kadar. Bensu Soralın fiziği gibi olur mu yaza kadar vücudum fitness'a başlamayı düşünüyorum aynı zamanda çok sıkı bir diyete. Vücudumun kaslı görünmesini istemiyorum daha ince ve kemikli şekilde görünmesini istiyorum yani sporcu gibi değilde model gibi. Diyetim şu şekilde Sabah 2 hurma, kuşburnu çayı Spor sonrası 1 haşlanmış yumurta Akşam 1 bardak ayran 5 ceviz (Bazı zamanlarda bu akşam yemeğinin yerini 1 kase çorba ve ya 200 gram haşlanmış tavuk veya 1 haşlanmış patatesta alabilir) Aynı zamanda haftada 4-5 gün fitness. Yapabilir miyim yaza kadar böyle bir fizik?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Yaza kadar Bensu Soral fiziğine sahip olabilir miyim?
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile, 1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar. 2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur. 3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır. 4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın. 5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var. 6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar. 7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı “Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su, 2 Tatlı kaşığı yeşil çay, Yarım limon, 1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz. Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz. Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz. Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz. Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.
Yaza çok var azimli devam ederseniz bu kilolara gelebilirsiniz kolaylıkla. Ama senin vücut tipin farklı bununki farklı, aynı kiloya gelsen bile böyle olmayabilirsin. Sen elinden geleni yapıp kilolarını ver, sevineceğin bir vücudun olacağı kesin.
Azimli olursan olabilir ama. bu diyeti tekrar gözden geçir derim. Bende spor ve diyetle zayıfladım. ama yavaş yavaş ve kalıcı olarak yaptım. Yani yaza kadar belki olmayabilir. kendini şartlama. odaklan ve zamanla olacak de. Bana en büyük etki eden şey saat 7 den sonra sadece su, soda ya da türk kahvesi içtim. yani fındıktır cevizdir falan hiçbir şey yemedim, sadece sıvı. ve tabi asitli içecekleri tamamen çıkar hayatından. umarım yaza burada başardım mesajını görürüz...
Yapabilirsin fakat bu diyeti bıtaktığında tekrar aynı kilona ulaşabilirsin daha sağlıklı yap diyet öyle kalıcılığını gerebilirsin böyle kendine zulüm ediyosun bende kiloluydum 85 kiloydum ama sağlıklı ve herşeyden yiyerek sporla verdim
Kilo verirsin evet de.. uznan diyetisyenin verdigi bir diyet gerekli. Ama kemikli bir kadin fizigi iticidir bilesin. Normal kilona in.. abartma. Sokaklar bu kiloda ama en ufak albenisi olmayan siradan kemik torbasi kizlarla dolu. Normal neyse o kiloya gel. Ki gelirsin de..
şu an sen gerçekten bilincsizce yap ki zaten öyle yapıyorsun vucutunun en son dönüşeceği halini söyleyeyim sana sarmış deri çatlaklar orantısız bir vücut
Valla ben bir ara 6ayda 30kilo verdim ama götümden terin kralı aktı.. öyle basit değil yani. Hareket etmen lazım ağırlık kaldırman lazım günde ben 70km bisikleti sürdüm öyle Yani sen bahsettigin gibi en fazla 10 .15verirsin
En İyi Cevaplar