AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sağlık için de gerekli olduğunu söylüyorlar.
Aslinda sagliga sadece zararli
Sünnet sağlik açisindan elbette çok önemli ve gerekli sadece müslüman olanlar da yaptirmiyor zaten ama erkek olsam yaptirmazdim herhalde😂😂
Hahaha neden yaptirmazsin erkek olsan?
Yani korkarım herhalde düşünsene vücudundan bir parça aliyorlar
Aynen oyle. Cok da zararli birsey
Valla kusura bakmada gevurlar sünetsiz.
Sünnet Müslümanlık simgesi gibi birşey...
hayır değil bence ama tutturmuşlar bir Allah böyle diyor diye anlamadım gitti onların inadına etmezdim yani ben değil sonuçta kızım ama başkasına etttirmezdim
Takdir ettim gercekten surda adam akilli cevap veren z sayidaki mantikli kizlardansin
yaz bana takip attım
Herkes* diye yazmalısın
Peki kusura bakma
Bana farketmiyor. Onun inancına yönelik bir şey.
Tebrik ederim ozgurlukcu dusuncen icin
Teşekkürler :)
Keske butun kizlar senin gibi dusunse cok buyutuyorlar bu sunnet olayini
Kemal sunalın bir filmindeki gibi; varmam ben o sünnetsiz gavura 😂
Aynen sanki kizlar icin degisen bisey var
Giren çıkan yine aynı şey sonuçta 😂
Bence de 😂 hatta erkek daha performansli oluyor sunnetsizde
Müslüman adetidir gereklidir
Ama adi ustunde sunnet farz degil ki
Sünnet sağlık için gerekli.
Saglik icin ne yarari var ki?
İdrar yolu enfeksiyonundan koruyor mesela cinsel yolla bulaşan hastalıkların riskini azaltıyor çünkü biliyosun penis büyüyünce o deri sarkıyor orada bakteriler birikiyor bu yalnızca bir kaç örnek
Hergun yikar temizligini yaparsan bisey olmaz. Kadinlarda da ayni temizlik yapilmazsa ayni sorunlar yasaniyor sunnet cozum degil demekki
Kanıtlanmış avrupada da bu yüzden yaygınlaşmaya başladı müslümanlığın simgesi diil yani
Sunnet ayni zamanda erken bosalmaya sebep olurken alinan cinsel zevki azaltiyor ve penis basinin kiloda surtmesinden dolayi nasirlasmasina sebep oluyor
genellikle dini açıdan önemli oluyor bence :d
Ama farz degil adi ustunde sünnet
Sağlık açısından gerekli herhalde.
Aslinda saglik acisindan zararli
Sünnetli sünnetsiz insan olsun yeter
Helalll tebrikler
Sünnetsiz erkek görmedim. yorumlara baktım sünnetli olması gerekiyor demişler müslüman erkeklerin ne alaka benim oğlum olsa yaptırmam askerede göndermem Kur an dan bahsetmisler bide ya 😂
Sorma ya cahillik anti bilimsellik cogu
Hayır benim anlamadığım müslümanlıkdan bahsediyorlar kur an dan bahsediyorlar e sen ne yapıyorsun müslümanlık görevini yerine getiriyor musun kur an ı tamamen okudun mu vs vs sinirlendim 😂
Kuranda sunnet yok farz da degil zaten aksine allah ben sizi ne eksik ne fazla yarattim diyor orda. Bir de sunnet cinsel zevki koreltirken erken bisalmaya sevebiyet veriyor
👏👏👏🐥
Böyle mutluysan olmak zorunda değilsin
Zorlama olmamali ozgur birakilmali insanlar bence de
Bizi ilgilendiren bur konu değil 😂😂bunun için arastirma da yapamam gussura bakmayin😂😂
Puhahaha 😅😅😅
E senin istedigin bir hali yok mu
Dünyadaki herkes müslimanlığı geçelim bir inancı yok ortak yargılarda buluşacaksak eğer sünnet bir vahşettir
Seninle ayni dusunuyorum bir yarari yok aksine zarari var erken bosalma ve zevk kaybina sebebiyet veriyor
Kesinlikle
Bu nasıl bir soru şimdi Erkeklerde sünnetin tartışmaya açık oldugu ortada iken bence bu soru çok saçma olmuş soru sormak için yapılmış bir eylem
Erkeklerde sunnetin zararindan bahsetmek istiyorum ben de sen kadin sunneti anladin
islam dininde Erkeklerde sünnet ile ilgili hiç bir şey yoktur var diyenler yalan söylüyor
Sukur takdir ettim gercekten net bir bilgiye sahip oldugun icin
Evet sağlık için de gerekli sünnet olduğu için de
Askinda sagliga zararli sunnet ve adi ustunde sunnet farz degil ki
Farz demedim. İçinizdekini akıttığınızda sjdjd eğer sünnetli değilseniz tamamı dışarı çıkamayabiliyo ve derinin altında kalınca iltihap yapabiliyor bazı Müslüman olmayan erkekler de sünnet oluyor hatta yani sağlık için gerekli
Temizliktense kastin zaten hergun ya da en kotu 2 gunde bir normal insan kiz erkek sunnetli sunnetsiz dus almali temiz olmali. Sunnet derisinin icini disini yikamali. Kizlar da bacak arasini ozenle yikamali. Normal olan seyler bunlar. O zaman akittigimiz da orda kalmaz ki
Kalabiliyor işte
Sen o zaman sunnetsiz olmaz. Sunnet olmazsa olmaz diyosun
Evet
Tesekkur ederim
Sağlık açısından önemli tabi
Nedir onemi saglik acisindan?
Müslüman da olması şart
Farz degil adi ustunde sunnet
Cinsel isteği azaltıyomuş
Evet zevki de istegi de azaltip erken bosalmaya sebep oluyor
Ayrıca psikolojikmende olumsuz etkiliyomuş erkek çocuğunu
Evet hem biyolojik hem psikolojik zararlari silinmiyor
Tamamen gereksizdir!
Dine göre gerekli. Ama sağlık acısından değişen bir şey yok diye biliyorum.
Aynen öyle sağlık olarak zararlı hatta
Sünnetli sünnetsiz farkı bilmiyorum daha o yüzden bilemedim
Görsen ayıramaz misin sünnetli ile sunnetsizi
Seksde Sünnetsiz olunca erkekler daha fazla haz alıyor diye bir şeyler okumuştum, e tabi karşımdaki ne kadar haz alırsa ana da o kadar haz verir. Ama Sünnetsize denk gelmedim henüz,
Denemeni şiddetle tavsiye ederim
Piyasası yok ülkemizde maalesef 😂😂😂
Sen Sünnetsizsin galiba 😂😂😂😂😂😂
Evet 😊😊
Kıstırma oraya buraya dikkat et 😂😂😂😂
Yok yok bu günlere sağlam geldik 🤣
sen iyi misin zararlı zararlı diye tutturmuşun zararlı olsa elin gevuru niye yapsın var mı elinde kanıt at herkes bilsin zararlı olduğunu heralde sen sünnetsizsin kendini teselli etmeye çalışıyorsun q
Yoo kendimi teselli etmek değil tabiki de zararlı. Allah ben sizi ne eksik ne fazla. yarattim diyor. Neye dayanarak sünnet ediliyor erkekler? Evet sunnetsizim bu arada
Sünnet sağlıksal olarak cok iyi. Yurt dışındada yapılıyo yapılmazsa zamanla kirler birikiyo cocuk tuvaletini yapmakta sıkıntı çekiyo bence yaptırılmalı
Zararli aslinda bir yarari yok. Hic arastirdin mi?
Araştırdım hatta tanıkta oldum tanıdığımız oğlunu sünnet etmediginden dolayı orda birikinti olmuş ve cocuk çişini yaparken acı cekiyodu orda kir birikmesinden dolayı
Cocuga sünnet yaptılar geçti
Aslında hergun temizliğini yapsa sünnet derisi altında birikinti de oluşmuyor. Nasıl kızlar hergun temizliğini yapıp kilodunu değiştiriyordu erkeklerin de bunu yapması yeterli aslında
Herkeste aynı degil demekki
Peki yurt dışında neden sünnet yapıyolar bu saglıksızsa orda doktorlar bunu öneriyo arladaşlarımın anlatyıkları kadarıyla :)
Sunnet derisi darliginda sunnet yapilir tibbi olarak. Yurt disinda saglik haricinde keyfi isteyen ya da muslumanlar gelenek oldugu icin yapiyor
Olabilir ama bence yapılmalı
Neden yapılmalı sevgilin ya da eşin sünnetsiz olsa olmaz mı asla?
Düşünceleri bakış açısı bana uyuyorsa neden bu kadar minik şeylere takılıyım ki
Güzel takdir ettim
Düşününce çok vahşice geliyor , korkunç . olmasa da olur
Senin gibi dusunen kizlarin sayisi cok az hem manevi hem de fiziksel sakat kaliyor erkek cocuklari
Birçok faydası var internetten bakabilirsin. Penis kanserini önlüyormuş, daha hijyenik oluyormuş, idrar enfeksiyonlarına karşı koruyucuymuş, HIV virüsü kapma olasıliğını azaltıyormuş vs vs...
Kesin ve net 2 zararini sana soyleyeyim erkek tarafindan alinan cinsel zevki azaltiyor ve erken bosalmaya sebep oluyor
Yapmazsan kısırlık riski oluyor ama ve partnerinde rahim ağzı kanseri riskini arttırıyor. Deride idrar biriktiği için temizlemesi sıkıntı oluyormuş ve bu pek sağlıklı değil cinsel açıdan. Sağlık mı önemli zevk mi? Sağlık olmadan zevk ne işe yarar bilemem doğrusu.
Doktorla konustum hergun dusunu alip bakimini yaptiktan sonra kizlarin vajinasindan bile daha temiz oldugunu hic bir sorun olmadigini bu kadar yabanci sunnetsizin oldugu dunyada gorulme sikliginin sunnete bagli olmadigini soyledi penis kanseri ve rahim kanserinin
Temizliği yapıyorsan çok da önemli değil zaten sünnet olup olmaman zaten bütün zararları hijyenle alakalı
Aynen katiliyorum zaten sunnetli sunnetsiz farketmez her erkek hatta her kiz da hergun bakimini yapip iyice temizlemeli
Öyle tabii ki sonuçta hastalığa açık ve temizlenmediğinde ciddi sorunlara sebep olabilecek yerler...
Bence ozellikle kizlarin dikkat etmesi lazim erkenlerden once cok daha kolay enfeksiyon kapma riski
Evet kesinlikle. Kadinların daha hijyenik olması gerekir ki zaten çoğu kadın buna dikkat ediyordur. Hatta herkes dikkat ediyordur.
Her iki cins icinde gecerli olmak uzere ergenlige girildigi yastan itibaren 6ayda bir ya da her sene duzenli genital bolge muayenesi olunmalı
Onu yapan yoktur ama. Kimse gitmez bir sıkıntısi olmadığı sürece..
Dis muayenesi gibi gidilmeli ama halisin nasil disinde sorun cikmiyorsa gitmiyorsa bunda da ayni durum gecerli
Allahu teala bize bir şekilde yapılması veya yapılmaması gerektiğini kuran ya da hadis aracılığı ile iletiyor. Sünneti ise bize hadis aracılığı ile iletmiştim.
Sunnet ama farz degil ki adi ustunde
sağlık açısından faydalıymış.. gerekli artık diğer dinlerdede oluyormuş
Aslinda zararli biliyor musun?
166 tane kizdan yanit aldin, niye davet ediorsn soruna? cvplar yetmedi mi?
Cevaplamak istemezsen karar senin
Ne bilm banane
7 ay yolmus git sünnet ol
Boyle cok daha ilgi çekici ve zevkli
Ozmn ne soruon
Hem o hastalik
Hastalik olan ne?
Öyle diye biliyorm tam arastirmadm ama eger yapilmasi gerkse yap demekki bir bildklerk var korkak
Yapilmasinin gerek oldugunu kim soylemis. Kuranda allah ben sizi ne eksik. ne fazla yarattim diyor. Korkaklik degil orjinal saglikli olmaktir bu. Sunnet erkekleri korelten zararli bir uygulama.
Sen ne kadr cok konusuyorsn
Soruna cevap verdim sadece