AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Kişinin kendi kararı beni ilgilendirez nasıl istiyosa öyle yapsın
Ozgurlukcu anlatisini takdir ettim
Teşekkürler
Yani dini açıdan gerekli görüyoralr o yüzden bence dine bağlı
Aslinda dinde bununla ilgili bir hukum yok yazmiyor
AA bilmiyordum
Evet yani hic bir zorunlulugu yok
Hem din husus’unda, hemde hijyen ve sağlık konusu’nda. Siz’in olmamanız çok kötü, ve haram
Haram olduğunu nerden çıkardın
Tesekkur ederim
@surasakura tamam. Boş verin, günah değilmiş
Sünnet olmak sağlığa faydalı bir durumdur eğer kişi isterse bunu bence yaptırmalıdır yani bir erkek olarak bence yaptırılmalı çünkü hem sağlığa faydalı hem dinimiz gereği adı üzerinde sünnet olan bir şey yani ben yaptırılması taraftarıyım çünkü hem sağlıklı hem dinimizde de sünnet ama yaptırılmazsa da saygı duyulması gerektiğini düşünüyorum
O zaman sen cocuklarin sunnet ettirilmesinden ziyade 18ine gelince erkeklerin istegine gore kendilerinin yaptirmasindan yanasin
18 fazla bir çocuk akıl baliğ olduktan sonra yani ergenlik çağına girdikten sonra kararlarını alabilir yani bütün kararları alamasa da en azından böyle bir kararı alabilir diye düşünüyorum
12 13 gibi diyorsun o zaman sunnet olmak isterse ailesine bu zamanda soylemeli. 18 neden fazla?
yani ne bileyim sonuçta bir ergenlik çağı var o zaman da olmak varken neden üniversiteye yakın bir zamanda sünnet olma gereği duysun ki çocuk yani sonuçta şu zamanda en fazla 12 13 yaşında çocuklar sünnet ediliyor 18 yaşından sonra sünnet edilen hiç duymadım
Var var cok var ama duyulmuyor gizli yapiliyor
Gordun mu sunnet yapilirken ya da oncesinde veta sonrasinda
Hayır öyle şeylere merakım yok
Anladim tesekkur ederim
Rica ettim
Sadece din açısından düşünülmesi saçma ama sağlık açısından gerekli olduğunu duymuştum ama sadece duydum emin değilim canlarım ciğerlerim sonuçta sizin organınız istediğiniz gibi şekil verirsiniz cjsdbsj
Hahaha ama iste sunnette bizim istegimiz disinda sekil veriliyor
Sünnet gerekli bilmem ama sünnet düğünü bu hayattaki en aptalca şey. Oğlunı sünnet ettib diye düğünler yemekler hediyeler. Kızın regl olunca da yap o zaman aynısını. Ona da ödül ver. Ben cidden bu zihniyeti asla anlamıyorum. Başka ülkede yaşıyo Sünnet de yaptırmam çocuğum olursa. Burda mecbur dışlanmaması için yaptırıcam. Ama düğün asla
Sunnet yaptirmayabilirsin dislanmasi icin sunnetsiz oldugunu bilmesi gormesi gerekiyor milletin
Dışlanmaktan kastım sevgili konusu yalnız
sünnet olmak gerekli her açıdan sağlığın açısından da önem li
Cinsel sagliga zararli oldugu soyleniyor
nasıl yani
Hem erken bosalmaya sebep oluyor hem alinan zevki dusuruyor hem de penis basini kiloda surttugu icin nasirlastiriyor
anladım bilmiyordum
Sunnet aslinda yararli filan degil sirf zarar
yapcak bişey yokki
Nasil yok kisinin kendi kararona birakilmali
tamamda aileler olman için hazırlığını yapıyor sana sorulmuyor
Iste aileler cocuga birakmali karari
onu bilemem ama olmazsa yapış yapış oluyormuş orası
Nasil yani yapis yapis?
bilmiyorum öyle duymuştum
Iste nasil yapis yapis onu anlamadim kimden nasil duyduysan artik
bende anlamamıştım
Dmden tkipleslm mi
neden kızlara soruyorsun? gerekli değil derse geri mi diktiriceksin?
Kizlarin da gorusu onemli sonucta bir zevk var karsilikli ve kizlar da bundan pay aliyor
Bence gereksiz 18 yaşından sonra herkes kendi iradesi ile yaptırsa daha iyi olur
Ozgurlukcu bir anlayis tesekkurler
Önemli
Değil
Kişinin iradesine bağlı olmalı bence. Küçücük çocukları hiç bir fikirleri olmadı sünnet ediyorlar. Ve bildiğim kadarıyla (emin değilim) sinir hücrelerinden bazıları da alınıyormuş sanırım bu da swksten daha az zevk almaya neden oluyor
Aynen öyle hem bu dediğin var hem de penis başı açıkta kaldığı için soğuk ve kuru kalıyor ayrıca kiloda surte surte nasirlasiyor hissi azalıyor. Cinsel birleşme sırasında ise sıcak ve nemli ortama girince şoklama oluyor ve erken boşalma yaşanıyor
Gerekli mi? Dini açıdan gerekli bulmuyorum.
Sağlık açısından gerekli mi? Hiçbir fikrim yok.
Sünnetsiz de gördüm sünnetli de gördüm. Bu konuda tek verebileceğim yanıt şu olur fiziki açıdan baktığımızda sünnetli daha estetik duruyor.
Sunnetsizi kimde gördün? Senin için sünnetin önemi var mıdır?
Yabancı uyruklu bir arkadaşım vardı. Dediğim gibi tek önemi görsel açıdan daha estetik durması.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Hıv vürüsünün nedrn olduğu AIDS hastalığının bulaşma riskini azaltmış oluyosunuz sadece smegna salgısı için de değil ve evet kanser her organda meydana gelir çünlü kanser hücrelerin olduğu her yerde ortaya çıkar unutma ki peniste de hücreler var
Sunnetli olup olmamayla bir ilgisi yok o zaman kanserin. Gordun mu sunnetli sunnetsiz hic
Sünnetli penisin daha hijyenik olmasının yanı sıra çok daha iyi göründüğünü düşünüyorum. Cinsel yolla bulasan hastalıkların daha kolay bulaşmasına sebep olması dolayısıyla sünnet derisinin alınmasını Dünya Sağlık Örgütü de öneriyor.
Cinsel istekte azalma ve erken bosalmaya da sebep oldugunu biliyor musun
Biliyorum, başka bir görüşe yaptığım yorumda belirttim, dediğim gibi iyi düşünülmesi gereken bir karar. Ben karşı cinsiyet olarak kendi hijyenimi ön planda tutarak düşünüyorum. Aynı zamanda sağlığın da her şeyin önünde tutulması gerektiğini düşünüyorum.
Sunnet derisi geriye siyrilarak ici disi hergun yikanarak hijyen saglanabilir. Ayrica sunnetli ya da sunnetsiz farketmez kizlar gibi erkeklerinde hijyen icin hergun oralarini yikamasi gerekmektedir
Bildiğim kadarıyla sünnet sadece dini anlamda değil hijyen açısından da yapılıyor
Ama sunnet olan erkeklerde hem cinsel zevk azalmasi hem de erken bosalmalar gozleniyor. Bakimini yaptiktan sonra hijyenden oturu sorun olacagini ben dusunmuyorum
Sağlık açısından sünnet olmaları lazım bu onların aynı zamanda üreme konuları içinde gerekli
Allah ben sizi ne eksik ne fazla yarattim diyor niye biz sunnet oluyoz o zaman. Sunnet derisinin bir islevi yokmudur?
Ürolog değilim ama herşeyin bir sebebi var
Sen sunnetsiz bir erkekle cikar misin evlenir misin?
Olur ne olcak
Sunnet olmasi icin baski yapmazsin oyle kabul edersin yani
Sünnet gerekli değil bence. Yahudi geleneği bir nevi
Aynen oyle ayni zamanda cok zararli hem biyolojik hem psikolojik olarak erkekler sakat kaliyor
Sünnet olmazsan işemen zorlaşır. Sağlık açısından bir çok yabancı erkeğin de sünnet olduğunu duydum yakın yıllarda. Hem ayrıca görüntu açısından da sünnetsiz çok kötü gözüküyor.
Gördün mü peki sünnetsiz
Evet görüntü çok kötü
Ne zaman kimde gördün nasıl gördün ki
Ucundan azıcık kestir gitsin nolcak kimse sana git kökten hallet demiyor ki 😂😂
Sunnet zararli o kesilen uc zevk veren sinir hucreleri ile dolu
Sünnet benim için önemli sünnetsiz biri ile ilişki kurmam
Neden peki
İçgüdüsel tamamen şu nedenden bu nedenden diyemem
Peki tesekkur ederim
Şimdi erkeklerin sünnetiyle kızların ne alakası var ya
Kizlarin bir cogu sunnetsiz asla olmaz diyor demek ki gercekten bir tercih durumu var ki ilgisi var
Sünnetin hiçbir faydası yok, birde çok önemli zararları var. Şimdi uzun uzun yazmıycam ama internete yazarsanız hemen çıkar. İleride erkek çocuğum olursa ben asla sünnet ettirmem. Resmen cinsel organ kesiliyor. Madem sünnet derisi fazlalık olan birşey o zaman Allah neden yaratmış? Kuran da da yok zaten. Gidip araştırın.
Kesinlikle birebir aynı şeyi düşünüyorum keşke senin gibi düşünen çok kız olsa
Teşekkür ederim.
Ben teşekkür ederim
Müslümanlar sünnet olmak zorunda birileri kuran da falan geçmiyor demiş uydurmayın biyerlerinzden
Hangi ayette geciyor? Allah ben sizi be eksik be fazla yarattim diyor. Adi uzerunde sunnet farz degil ki?
Sigara kuran da geçmiyor ama haram her sünnet peygamber efendimizin sunneti peygamber efendimiz kim allahın insanlara gönderdiği yol gösterici
Herkes mekruh diyor sigaraya. Sunnet ile darz ayri seyler sen bir olarak goruyorsun
Sünnetin faydasını zararını bilmiyorum bu yüzden yorum yapamam. ben zaten müslüman değilim dini acidan benim için çok çok önemli önemli değil
Gördün mü peki hiç penis? Gördüysen sünnetli mıydı sünnetsiz mi?
Yaaa takılmayın böyle seylere alet aynı alet ucundan deri parçası kesince sanki zumrutten birşey oluyor. Bence sünnet tehlikeli oğluma asla yaptırmam
Seninle ayni dusunuyorum. Hatta sunnet zararli birsey
Aslında din ile pek alakası olmayan bir durum. Bildiğim kadarıyla sağlık açısından önemli bir durum. Aslında yapılması doğru diye biliyorum.
Yapıldığında erkeklerin aslinda sakat kaldığını biliyor muydun?
Haha nereden bileyim. Erkek değilim neden bu kadar araştırayım?
Erkekler kadar kızları da ilgilendiriyor. Çünkü kızların da eslerinde neyi nasıl istediği onemli
Yoo onu nereden çıkarıyorsun? Herkes kendi bedeni hakkında özgürce karar verebilir. Böyle bir konuya karışıp sünnet ol ya da olma deme hakkına sahip değilim. Kendi bedeni, ne isterse onu yapar.
Çoğu kızın demesi ve yapması gerekeni belirtmiştim ama dediğim gibi çoğu kız bu şekilde bakmıyor duruma
Ben bu genellemenin dışında kalıyor öyleyse. Gideyim haha eyvallah 🤚
Teşekkür ederim
Sünnetli olmak sağlık açısından iyi diye biliyorum ama beni ilgilendirmez erkek değilim sonuçta zsmdkeke
Kullanici sensin yine de sunnetsiz olsa sorun mudur senin icin?
Bilmiyorum
Bu yaşakadar ailen niye sunnet etmemiş çok yazik!!!
Kendim araştirmadigim için herkesin yazdigi bilgiler var kulaktan duyma, yapilmalidir diyorum
Neden yazık olsun ki zararlı birşey aslinda
Bana sünnet değil de şu sünnet düğünleri saçma ve aşırı gereksiz geliyor ortada kutlanacak ne var yani🤣🤣aşırı saçma ya
Aynen oyle katiliyorum sana
Gereklidir bence çünkü müslümanım ve eşimin de müslüman olması gerekir ve tabi ki bu durumda sünnet de gerekir
Sunnetsiz cikarsa esin?
Sünnet derisi erkeklerin daha çok zevk almasını sağlar. Yani sünnet edilmek kişiye zarar verir. Çocukları sünnet ettirmeye karşıyım. Bu kendi kararı olmalı ve yeterince büyüyünce vermeli.
Evet sunnet derisi hem erken bosalmayi onluyor hem de daha cok zevk veriyor. Dusuncelerinde sana katiliyorum
Erkeğin sağlığı için gereklidir, dinen de gerekli ama bunun için sünnetin gerekliliğini savunmuyorum. Sağlık sağlık
Aslinda sagliga zararli hem erken bosalmaya sebep oluyor hem penis basinin kiloda surtmesinden oturu nasirlasmasina sebep oluyor
Olunmazsa da enfeksiyon yapıyor ama
Temizligine ozen gosterirse erkeklerde kizlar gibi hergun dus alip sunnet derisinin icini yikarsa sabunla hic bisey olmaz. Hem bu sadece sunnetsiz erkekler icin degil sunnetli erkekler icinde gecerli. Sunnetli olup da temiz olmayan bir erkekle hic bir kizin olacagini da sanmiyorum
İyi de yabancılar bile sünnet oluyor gerekli bir şey olmasa neden olsunlar
Yoo hepsi olmuyor ki cani isteyen oluyor
İşte onların dinleri gerektirmese bile yapıyolar
Hayir basinin acikta kalmasi daha estetik bir gorunum sagladigi icin onlar bizlere gore daha cok karsi cinsin onunde cirilciplak kaldigi icin guzel gorunsun diye oluyorlar
Ya deriyi geri çekince çıkmıyor mu başı zaten :/ Ondan olduğunu sanmıyorum
Evet sunnet derisini geriye dogru cekerek siyirinca basi cikiyor ama ereksiyon disinda kendi halinde o sunnet drtisi tekrar penis basinin ustune kapaniyor. Sunnet olarak ereksiyon degilken asagi dogru ucunda derisi ile sallaniyor