Soya fasulyesi formunda mı bu üründe. Keşke ürünle ilgili biraz bilgi verseydiniz arkadaşlara neyse eczaneye gelen mümessil arkadaşlar tarafından bilgi alacağız artık
olur sabah 3 yemek kasığı yulaf ezmesi (süt veya yoğurtla karıştırılarak ve içine biraz tarçın) 2 adet kuru kayısı ben kahvaltıyı 12 de yaptığım için öğle yemeği yerine ara öğün olarak 2 parça bitter çikolata ve sütlü kahve veya 2 kepekli galeta bir bardak ayran tüketiyorum akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği bol yeşillikli salata yoğurt 1-2 dilim tam tahıllı ekmek veya 120 gr ton balıklı salata 2 dilim ekmek veya kurubaklagil salata yoğurt tüketebilirsin akşam yemeği için üç seçeneğin var ama her akşam aynı türden beslenmemeye çalışıyorsun ve günde 9 bardak su içiyorsun sporla birlikte uygularsan 9 kiloya kadar verebilirsin benim tiroid ve insülin direncim yüksek olduğundan 6 kilo verebildim metabolizmam yavaş.
Yeteri kadar yedikten sonra kilo almazsın biz Türkler her yemekten 1 tabak alırsak böyle olur her yemekten azar azar yiyip doyduğunu hissedince kalkarsanız kilo almazsın mantiken yani 😂
yani donusum planim ilk once kendi dusuncelrrimin ustesinden gelmek yani sunu yapacam deyip onunla kalmamasinin gerektigini inandirmam gerek sonrasinda hersey olacagini dusunuyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
380Cevap
Soya fasulyesi formunda mı bu üründe. Keşke ürünle ilgili biraz bilgi verseydiniz arkadaşlara neyse eczaneye gelen mümessil arkadaşlar tarafından bilgi alacağız artık
duzenli olarak yururum ve yediklerime dikkt edrim hpsi bu🙃
Çok da takmamak lazım zayıf her türlü zayıf herkes de fit olacak diye bir şey yok
Valla hic dikkat etmiyorum cok cabuk kilo alip veriyorum metabolizmam hizli benim
spor yapiyorum, herseyi de yiyorum :D ama biraz diyet yapmaliyim bence, onerilere acigim ;-)
Birşey yapmıyorum göbek ortada ama askere gidiyorum yazın orada gidecek 👍
Az yemek. Spor yapmak. Doğru beslenmek. Bol su içmek.
Yeni bir egzersize başladim evde yapicam her gun bugün startini verdim :P
Düzenli spor yaptığım için böyle bir sorunum yok
Sadece baharda değil her zaman kendine dikkat ederek
Sağlıklı beslenmek ve düzenli egzersiz yapmak tabiki
Hiç bir planım yok çünkü çalışıyorum neden olsun ki?
B şıkkı dedüm ürünlerden eşantiyon göndersenize bana. 😀
Sıfır şeker ve yürüyüş.
Ama tatlı konusunda kaçamak yapıyorumm:)
gelecekte aşırı kilolu olacağım diye korkanlar burda mısınız?
30 gun fit diye bir ugluma var onu kullanmayi dunuyom
zayıflamada yan ürünler kullanılmalıdır çok kg veren gördüm tavsiye ederim.
En iyisi bu sürekli spor yapmak lazım tabi dinlenmeyi ihmal etmemek şartıyla
Çok yemek yerine doymak kelimesini öğrendiğinde çoğu gereksiz şeylere ihtiyaç kalmıyor.
Hafta'da 6 gün 20dk'lık bir spor ve dikkatli beslenme ve bol meyve yiyip su tüketmek.
Düzenli beslenme düzenli spor müzik derin bir uyku bol su tüketimi 😊
Ne yazı yahu? Ramazanın ortasındayız şimdiden 3 kilo aldım bile.
Az kaldı sıkı bir spor ve düzenli beslenmeyle hadi bakalım.🙅
Bir kac kilo fazlam car, onlarda kolay, nericede 95'de bir kaç
" Summer is coming " diyorsun 😄
Yaza hazırlık olarak oruç tutuyorum
Artık ne kadar hazır olursak
Ben zaten fitim gerek yok ne yaparsam yapayım kilo alamıyorum...
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hiçbir şey yapmıyorum gayet fit bir vücuda sahibim genlerim sağolsun :)
Biraz daha zayıflasam kaburgalarım sayılcak ne zayıflaması sadece meyve ve meyve suyu.
Bol sıvı alıp uzun yürüyüşler yapıyorum. Zaten fitim, böylelikle hep formda kalıyorum.
Su mucizedir su hayattir susuz bir gun gecirenlrr iyi bilir suyun hayat oldugunu
Dengeli düzenli besleniyorum sürekli spor yapıyorum 😊
yemeği hiç aksaltmayıp ağırlıkla toparlamaya çalışıyorum
Ne yersem ne kadar yersem kilo almiyorum. Bu durumdan hicte sikayetci degilim.
Pre workout ile beraber cardio ve spor yeterli oluyo.
Spor yaparken zayıf kasları korumak ve sağlıklı bir şekilde kilo vermek çok önemli. Zen ürünlerini denemenizi tavsiye ederim
A b ve d seçeneği bol su spor ve dengeli duzenli beslenme 💃💃😊
Spora başlamayı düşünüyorum ve bol bol su tüketip ekmeyi kesicem
Hem bol su içiyorum hem de uzun süre tok tutan ve ödem attıran besinler tercih ediyorum
Bunlardan hiçbirini yapmıyorum çok mu tembelim ne..
Sağlıkli beslenip uyku düzenini iyi ayarlamak ve düzenli spor ile yaza fit ve sağlıklı bir şekilde başlamak en doğru tercih olacaktır
Kalori hesaplama konusunda uzmanlığımı konuşturarak düşük kalorili beslenme planları yapıyorum
Saglikli beslenmek ve rutin sporlar zaten sizj her mevsim saglikli ve formda tutar.
Hiçbir şey. Ramazan başlayalı daha bir hafta olmadı 2 kilo vermişim. Bayrama kaybolurum artık.
Hem bol su içiyorum hem de uzun süre tok tutan ve ödem attıran besinler tercih ediyorum
Valla ben yazın çalışmayı tercih ediyorum çok iyi spor oluyor asfalt sicaginin altinda 😆😆
Yaz kış kiloluyum ekstra bir uğraşa gerek duymuyorum
Hem aç kalıyorum hem çalışıyorum ama yine veremiyorum.
12 km yürüyüş mesafemi gün aşırı 30 km ye çıkartıp, haftada bir gün 1000 metre rakım farkını tırmanıp inmek.
Bol bol su içiyorum. En sevdiğim tatlılardan bile vazgeçtim. Daha ne yapayım?
Ekmekden kes uzak dur mekik çek günde 100 çek
Öyle çok kilolu değilim ya 52 kilo çok mu😕
Sık yemek yemem bolca yururum her zamanda istedigim kiloda kalir ya da istedigimi alorim yillardir boyle devam ediyor
Böyle bir derdim yok ama kilolu olmak ta güzel oldunuguz gibi sevin kendinizi.
diyet yapıyorum bikaç aya fit olurum. geçtiğimiz ay 6 kilo verdim
Nasıl
diyet programıyla az şeker az karbonhidrat bol protein bol sebze ile
Biraz daha açar mısın örnek bir menü falan
olur sabah 3 yemek kasığı yulaf ezmesi (süt veya yoğurtla karıştırılarak ve içine biraz tarçın) 2 adet kuru kayısı ben kahvaltıyı 12 de yaptığım için öğle yemeği yerine ara öğün olarak 2 parça bitter çikolata ve sütlü kahve veya 2 kepekli galeta bir bardak ayran tüketiyorum akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği bol yeşillikli salata yoğurt 1-2 dilim tam tahıllı ekmek veya 120 gr ton balıklı salata 2 dilim ekmek veya kurubaklagil salata yoğurt tüketebilirsin akşam yemeği için üç seçeneğin var ama her akşam aynı türden beslenmemeye çalışıyorsun ve günde 9 bardak su içiyorsun sporla birlikte uygularsan 9 kiloya kadar verebilirsin benim tiroid ve insülin direncim yüksek olduğundan 6 kilo verebildim metabolizmam yavaş.
Süpermiş. Ben de 12 de kahvaltı yapabiliyorum anca. Çok sağol
bu diyeti diyetisyenden aldım diyetisyene gidiyorum işe yarar :)
rica ederim
Hımm. Teşekkür ederim tekrar umarım hedefine ulaşırsın
umarım
Egzersiz
Dengeli Beslenme
Yatakta sağa sola dönmek
Her sabah dokuzda uyanıp bir saat yürüyüş; en az 1.5 litre su, gece yemeğini de kestim...
spor ve bolca meyve ve deniz de aqua parkda keyif :)
Bikini diyetine girdim ama çok aç kalıyorum. Başaramıyorum kendi kendime yapmayı, takviye şart.
Başarabilirsn
Yeteri kadar yedikten sonra kilo almazsın biz Türkler her yemekten 1 tabak alırsak böyle olur her yemekten azar azar yiyip doyduğunu hissedince kalkarsanız kilo almazsın mantiken yani 😂
yani donusum planim ilk once kendi dusuncelrrimin ustesinden gelmek yani sunu yapacam deyip onunla kalmamasinin gerektigini inandirmam gerek sonrasinda hersey olacagini dusunuyorum
Sabahları düzenli bir kosu.
07:00 aç karına kosu bitiminde bira 30 banyo kahvaltı.