Kesin bilgi: Yaz yaklaşıyor! ☀️ Dönüşüm sürecine başlayanlar, başlamayanları hemen uyarsın. ☺️
Kilo kontrolü sağlamak için senin tercihin hangisi? Hemen sana en uygun şıkkı seç; istediğin vücut ölçülerine kavuşmanın sırrını keşfet. 💪
Yorum ve görüşlerinle bize katılmayı unutma; aç kalmadan kilo kontrolü sağlamanın yollarını konuşalım.
Kilo kontrolü sağlamak için senin tercihin hangisi? Hemen sana en uygun şıkkı seç; istediğin vücut ölçülerine kavuşmanın sırrını keşfet. 💪
Yorum ve görüşlerinle bize katılmayı unutma; aç kalmadan kilo kontrolü sağlamanın yollarını konuşalım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
380Cevap
Su içmeye çalışıyorum, socaklar da yaklaştı zaten içmeyince olmuyor
az yemek az uyumak çok hareket
Çok uzun zamandır kilo problemi çekiyordum. Bir beslenme uzmanından yardım aldım ve haftanın 3 günü egzersiz yaptım. 15 kilo kadar verdim. şu an balık etli olduğumu düşünüyorum 🤔 kilomdan memnunum. şu an yaptığım şey 5 ten sonra ana öğün yememek. Metabolizmam yavaş olduğu için sindirim problemi çekiyorum bu sebeple 5 ten sonra yediklerime dikkat ediyorum. Çorba ve yemeklern suyunu tüketmiyorum şuanlık. Tatlıya hayır diyemediğim için haftanın 1 günü yediğim tatlının türüne göre miktarını ayarlayıp yiyorum :) veee en önemlisi mutlaka günde şekersiz sade filtre kahve içiyorum
Öyle kısıtlamam, her şeyden azar azar yiyerek gıdasını alırım. Sadece aşırı yağlı yemeklerden uzak dururum. Tuz ve şeker tüketimini sınırlandırırım. Bol bol su içerim ve meyve tüketirim. Her sabah koşu yaparım. Abur cubur tarzı hazır şeyler tüketmemeye özen gösteririm.
Sağlıklı bir beslenme oluştursak ve ufak da olsa spor yapsak diyete falan gerek kalmaz...
En sonki şık dedim ya uğraşılcak gibi değil Allah kolaylık versin yani yiyorum habire can boğazdan gelir bugün yaşadın yarın öleceksin yiyin garı ama sağlıklı yiyin öyle kilo alınmaz az az sık sık hiç bişi olmaz ama dengesiz beslenme ve heeer şey yenilirse falan olmaz tabi
herseyden bıraz katmıssın :)
Hahahhh😂
Herşey yiyip az az yemek ve günlük muntazam eksersiz ( Saatta 5 Km tempo ile 1/2 saatta 2,5 Km ) en iyi yöntemdir. Glisemik gıdalardan ( Şekerli ) uzak durmak şartıyla mutlaka kilo vereceksiniz. Yürümenize engel mazeretleriniz varsa yine porsiyonları küçük lifli , tok tutan ve ödem çözücü gıdalar alıp bol su içme de aynı işi görür. Saygılarımla
Kalori takibim vardı zaten egzersiz miktarımı arttırdım. O egzersizlere harcadığınız eforu düşününce zaten yemek yemem gerekiyor mu yoksa sadece zevk için mi yiyorum diye soruyorsunuz (dün gece 4 dilim tiramisu gömdü, çok karşı koydu ama misafir gelmişti :( neyse eritiriz xd )
Ramazanı fırsata ceviriyorum
Intermitent Fasting 😎
Hicbir sey yapmıyorum boyum 155 kilom 58 yapmam gerekiyor mu cok mu vahim durumum acaba.. Aslinda 55 olsam bile mutlu olurdum ama cikolata yiyince daha mutlu oluyorum..
aslında benim kilo almak gibi bir problemim yok zaten fizik tedaviye gittiğim için bir Efor sarf ediyorum normal yürürken de çok Efor sarf ettiğimi söylüyorlar ayrıca genellikle yaz aylarında çok su içerim
İstediğiniz kadar diyet yapın eğer bunu sporla egzersizlerle desteklemezseniz kalıcılığını sağlayamazsınız ve kesinlikle egzersizle birlikte yapılan diyet daha fazla kilo kalbı ve daha şekilli bir görünüm sağlar
Evet benim bir görüşüm var KS 🤔😊 ne zamanki neye kontrol sağlarsak engel oluruz kafamızda takıtıntıları bizler oluşturuyoruyoruz serbest bırakırsak mutlu ve sağlıklı beslenirsek ideal kilo kontrolünü sağlarız 🙏💗🤗
Hergun mekik çekmenin onerririm
Bunlar birer etken evet. 🙏💗 Tabiki sonucunuda alıyorsun.
Tabiki
haydi.! aşırı sıkı rejim, detox, spor ve zayıflama büyüsü yapmak için son günler..
sabahları zengin piçi gibi, öğlenleri orta gelirli memur gibi, akşamları da beş parasız sefil gibi beslendin mi tamamdır bu iş
Şu yiyip yiyip almayan insanlara sinir oluyorum hakkaten ya😣Sinirimi burayada yazdım işte öyle bir sinir her yere sıçrıyor..
Su düzenleyici mineraldir sindirime yardımcı ve hızlandırıcı ufak bir haraket halinde bile terleyerek tuz ve odemi dışarı attırır bende bol su içerim ve Açlığı da protegin lif ağırlıklı şeylerle karşılarım bu sayede fazla bişey vücuda alınmamış ve açlık hissi de uyanmamis olur.🙃
Can boğazdan gelirmiş. O kadar da takmıyorum. Dünyaya bir kere daha mı gelcem. Onu yeme bunu yeme, onu yapma bunu yapma. Hayat mı bu?
Ömer Hayyam'ın tespitiyle. Ye iç eğlen, çok kısa ömrün. Sev, çünkü sevmek en kolay.
karate sporuyla uğraşıyorum ve düzenli sağlıklı besleniyorum
karate yağ yakımı için ideal spor bravo :)
Ya ben göbekten kurtulamıyorum Napacam şimdi... 65 kiloydum 58oldum ammma göbek halen olduğu gibi. Aksine zayıfladığım için göbek daha çok öne çıkmış
vücudun en son ve biraz zor eriyen kısmı göbektir. karın hareketlerine özellikle ağırlık verirsen toparlar
Beslenmeni toparlayip kardiyoyla zayifla
@cankızsevda belimde fıtık var her hareket yapamıyorum
ağır hareket yapılacak diye bir kaide yok. doktorunuza danışın uygun bulursa yaparsınız birşeyler. pilates yapabilirsiniz mesela zorlamaz iyi olur.
Bence herşeyden istediğin gibi azar azar yemek içimek ve tabiki en önemlisi de bol su içmek olacak spor sadece zayıflamak için de olmamalı sağlıklı bir vücut sağlıklı bir er bireyler olmak lâzım
Hem her gün sporuma gidiyorum hatta salonu kapatıyorum desem yeridir beslenmeme de dikkat ediyorum en geç 18.00den sonra kesinlikle gıda tüketmiyorummm 😏😌😊🙈
Hayatımı sağlıklı yaşamak için beslenmeme dikkat ederim, sağlıklı bir yaşam sadece beslenme ile olmaz gerekli şekilde egzersizleri de yapmaya özen gösteriyorum.
Doğru beslenerek su içerek, egzersiz yaparak ve herbalife ürünlerini tüketerek bir da 8 3.5 ayda 18 kilo toplamda 22 kilo verdim. halen ürünleri kullanmaya ve bu konuda insanlara yardımcı olmaya devam ediyorum. bilgi almak isteyen bana ulaşabilir.
Bol yürüyüş ve yüzme yapıyorum yaklaşık 8 kg verdim biraz daha verme niyetim var bu ürünü de denemek istiyorum çünkü merak ediyorum umarım bana yararlı gelir
6 kilo verdim 5 kilo vermek gibi hedefim var tatilde düzenli spor ve yüzme yapacağım yemek konusunda zaten kendimi sınırlamayı alıştım yani saat 17 den sonra bişey yemiyorum
Kilo problemim var az yediğim halde spor yapmadığım için kilo veremiyorum su içemiyorum kısacası şişkoyum
spor neden yapamıyorsun vakit mi problem?
@Brk8217 tamamen tembellik
Motivasyon eksik bir hedef koy mesela çok beğendiğin bir bikiniyi giymek veya elbiseyi vs.. o zaman yaparsın 😉
@Brk8217 yapıyorum sonra tatlılar pastaları görünce amaaann banane diyorum 😂 ben yemeyi seviyorum maalesef
şöyle bir önerim var günde 6 öğün yiyerek zayıflayabilir sin!!! bu tür sağlıklı beslenme diyetleri var ama diyetisyene gitmende fayda var...:)
su tüketimi ve meyve cok ciddi yarar sağlıyor! kadın ve ötesi diye bir siteden detoks tarifleri aldım onlarıda deniyorum ooh mis 63 kiloydum 1 ayda 2 kilo verdim ama sporsuz bakalım denemeye devam
Benim planım Mathilda'ya dönüşmek. Saçlarımı kısacık kestirmek için bir ufak depresyon yetecek ama inadına mutluyum.
spor hem sağlık açısından hem vücut açısından hem de bir hobi olarak yapılabilecek şeylerden en güzeli. o yüzden spor vazgeçilmezimiz. :) :)
Ekmeği kestim spor yapıyorum sürekli sebze ve et yiyorum abur cubur yok, bol bol su ve haftada iki kere cardio yapıyorum. Bir gün yoga ve Pilates esnemek için..
Egzersiz yapmaya üşenenler için günlük en az 2.5 en fazla 4 litre su tüketmesi şart. Düzenli su ve dozajında su tüketimi yapan kimseler haftada 5 kilo kadar verebilirler -vücut kütlesine göre değişim gösterir-
Kışın homini gırtlak yiyenlerin hepsi yaza girmeden fit olma derdinde.
Sporu yaşam tarzın yaparsan vücudun sürekli fit kalır ekstra bir çaba sarfetmenede gerek kalmaz...
Fitim aslında fazla kilom yok ama yine da spor yapıyorum bana çok iyi geliyor öyle rahatlatıyor insanı ayrıca stresten korunmak için iyi bir çözüm
Güzel görünüyorsundur kesin ama bırakma kotu olursun
Valla ben o kadar büyük bir problem yaşamadım kiloyla ilgili ama şu an iyiyim almak istemiyorum
Vallahi ben çok sevdim tarzını çok tatlı duruyor :D
Kalori hesaplıyorum senelerdir, bol su ve ekstra fitnes, bu alışkanlıkları hayatıma soktuğundan beri yaz geliyor korkusu yaşamıyorum
Egzersiz, bol su ve meyve, erken yatıp erken kalkmak aksam 8 den sonra bişey yememek, ogunleri atlamamak
Bol su içip şeker, ekmeği azalttığınız an hayat daha da güzelleşiyor. Bir de üzerine yürüyüş veya hafif tempolu koşu ekledin mi tadından yenmez.
Zayıf olmak güzel bir duygu ama yemek yemekte cok güzel yaaa.
Hem yiyip hem kilo verdiren biseyler olsa keske.
Kilo vermem lazım ama egzersiz konusunda biraz dikkat etmem lazım.
Maalesef kilo kontrolümü sağlayamıyorum. :/
kilo verirken bir yandan egzersiz yapmak süreci hızlandırcagıni ve sarkmaları kontrol altına alacağını düşündüğüm için egzersiz yapıyorum😊
sabahları aç karnına ılık limonlu su çok iyi geliyor göbek yağlarını eritiyor tavasiye ederim denenmiş ve onaylı
Kilo vermenin ve sıkılaşmanın temel gerekçesi hareketsiz kalmamaktır bunun için egzersizler çok önemli
Yaz kış demeden haftada 5 gün günlük 4 km koşuyorum. Ortalama günlük 14-15 bin kadar adımım var. Hayat 10 numara.
Metabolizmam hizli oldugu icin zaten kasmiyorum fazla yani rahatim ama daha sekilli hatlar icin de fitnes a gidiyorum
Mekik çek hep ulascasaksn istediğin fiziğe
Kapitalist sistemin saçmalıkalrıdır. Hiç bir yaz diğer yazdan özel değildir. Sen değişmessen önceki yazı yaşarsın. Yeni bir elbiise aldın diye. Baklava yaptın diye farklı bir yaz bekleyenlere çok beklersiniz demek laızm.
hiç kilo sorunu yaşamadım. normal sporumu yapiyorum. devamlı yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. zaten hayatın yoğun temposu kalori falan bırakmıyor.
Vereyim vereyim diye didinmekten 140 kilo oldum. Artık ne istersem yiyorum 200 de olsam umrumda değil
Allah neversiyse yiyorum dünyaya Nisa’na mı gelicez, laf aramızda kilo sorumum yok istememde alamıyorum zaten kurt var bende herhal.
Yemek bu işin başı örneğin fitness çok sağlam bir antrenman yapıyorsun ama sallamasyon yiyorsun o iş olmaz mesela
Ben kaliteli besinlerin yanında, bol meyva ve sebze artı bol aktvasyon ve düzenli spor diyorum. Su ise zaten vazgeçilmezimdir.
Kisin yeyip yeyip kilo alip vermeye ugrasmam her zaman bol su icip dengeli beslenerek formumu ve sagligimi korurum
Nasıl olacak bilmiyorum ama kalori hesabını bilmiyorum hiç. Önüme geleni yeme eğilimim var; bunun çözümü varsa çok sevinirim.
Spor sagliktir bence zayıflamak için değil sağlıklı olmak için yapılmalı
Makarna. Sabah akşam makarna. Yarın ölcekmişiz gibi makarna.
gunluk 15 20 dk ayirarak bazi hareketler yapmak vucudu ayrica zinde tutuyor
Fit olmaktan ziyade bol bol su içerim. Yazla sınırladığım ideal vücudu daha çok beklerim ben. :D
Abur cubur gibi sağlıksız besinlerden uzak durmak ve spor yapmak 💪🏻
Hayatta kiloma dikkat etmem Ajjsjsjs yaşasın kilo alamayan kızlar
Ekmek yemiyorum, spor yapıyorum.5 kilo vermek hedefim :)
Ekmekden uzak dur hergun set halinde mekik çek 100 den dus yani 1 haftada sağlam olurs
@boraguven3 aslnda kilolu değilim ama kıyafet alırken moralim bozuluyor en guzel kıyafetlerde hep small çok sinir bozucu. Hergün kaç tane mekik çekmek gerekir?
Set yapcan gobek ve göğüs sancı yapar ama öyle olursa bilki yaptığın şey ise yario 40 yap bırak 10 dk geçsin 30 yap bırak 10 dk mola sonra 20 yap bırak bitir hergun böyle yap sonra duş al güzel ılık ve ya sıcak su ile vücut kendini toplar ve yağ yakımına uğrar sende 1 veya 1 buçuk ayda istediğin gibi fit olursun daha detaylı bilgi var tabi sen bikmamaya özen göster
Ürün içeriğinin, besin değerleri tablosunun fotoğrafını ekler misiniz?
Meyve baştacı, bu arada bu ürünü kullanacağım merak ediyorum sonuç ne olacak.