Kendisini çok sevdiğimi yazımın başında belirtmek istiyorum; konuşması, davranışları, mütevaziliği, yaptığı spor ve eğittiği öğrenciler ile tam bir hoca.
1. Sizin de bildiğiniz üzere hiç spor yapmamış, vücudu yağlı birinin yağları yakması çok zordur ama Barış hoca gibi sporcular yağ yaktıktan, vücut define edildikten sonra alınan yağı yakmak daha çabuk ve daha kolay olacaktır. 2. Günde sadece bir öğün yiyip 2 - 3 kere kardiyo yaptı ve ağırlık antrenmanı yaptı yediği yemekler sebze yemeği idi hem de yani bu şu demek: muhteşem bir kalori açığı. Kendisini tebrik ediyorum arkadaşlar çünkü herkes bu kadar iradesine hakim olamaz. 3. Verdiği kiloların çoğu sudan gitti tabi ve bence bunun için anabolik ve androjenik de bir şeyler kullandı, bakın bu sadece bir tahmindir. "Stereoidle yapmış ben de yaparım" demeyin, YAPAMAZSINIZ. Zaten % 100 yapmıştır demiyorum ama bence su atan bir kaç ürün kullanmıştır. O yaptı ama siz yapmayın. Barış Okan Belovacıklı
Barış Okan Belovacıklı nasıl 1 ayda 26 kilo verdi?
Barış Okan Belovacıklı aslında 1 ayda 26 kilo vermesiyle daha çok tanınmaya başlandı, hatta ben de kendisini 26 kilo verme sürecini adım adım paylaştığı videosundan tanıdım. İşte o video:
Barış Okan Belovacıklı aslında kendisine başarması zor bir hedef koymak ve bunu başarıp başaramayacağını görebilmek için bu serüvene girmiş. İlk hedefi olan 20 kilonun üstüne çıkmak için de elinden gelenin fazlasını yapmış.
30 gün içerisinde 26 kilo vermek kolay bir iş değildir ve eğer böyle bir hedefiniz varsa mutlaka uzmanlara danışmalısınız. Çünkü Barış Okan Belovacıklı bir Fitness Eğitmeni ve aynı zamanda Bob Gym Spor Kulüpleri'nin de kurucusu yani işin ehli diyebiliriz. Bu sebeple kendi iradesini, hedefe kilitlenmesini ve isteğini fitness bilgisiyle birleştirerek 26 kilo verebilmiştir.
Hatta Barış Okan Belovacıklı, kendisinde uyguladığı yöntemin benzerini Orkun Işıtmak üzerinde de uygulamış. 30 günde maksimum kas yapmak ile ilgili video hazırlayan Orkun Işıtmak'ın Barış Okan Belovacıklı ile beraber geçirdiği değişim serüvenini buradan izleyebilirsiniz:
vücutta tuttuğu suyu attı yagı yaktı bu adamın steroid küründe oldugunu düşünmeyip 1 ayda 26 kg vermeye çalışmayın aksi halde var olan kasıda yakarsınz hadi diyelim yagınızı yaktınız kas kütlenizi bu şekilde artıramazsınız türlü türlü steroid kombinasyonlarıyla bu şekilde define olabiliyorlar şöyle örnek verim en basit anlatımla detaylı anlatmıyorum vurulan ignenin biri testesteronu artırıyor digeri kortizolu yıkım hormonunu engelliyor digeri kütleyi artırıyor bir diğeri yağ yakıor vb vb 1 öğün yemek yiyebilir define olabilir ama dedigim gibi bu adamlar proff kürsüz bu işi gtlerinide yırtsalar yapamazlar özenmeyin yani
Yahu kardeşim ya sen körsüün ya da biz zurnayız.. Yahu adam spor piyasasında piyasa sahibi.. Üstelik geçim derdi yok sponsorlar desen gırla var. Spor salonları desen gırla en lüks yerlerde salonları var.. aldığı paranın haddi hesabı yok.. ve bu adam istediği kadar günün bir çok vaktini kendi için spor aktivitesi anlamında kendine zaman ayırabiliyor bu yüzden vermiş olabilir mi acaba?
Önemli olan günün bir çok vaktini spor yaparak geçirmek değildir daha önce hayatınızda sporla ilgilenmediğiniz çok belli. Yapılması gereken sadece düzenli şekilde her gün aynı saatte spor yapmaktır çünkü bedenin bunu rutin hale getirmeye ihtiyacı var. Bir süre sonra kilo vermek yahut kaslanmak durur bu durum gerçekleştiğinde de kasları şaşırtmak gerekir rutinin dışında hareketler ya da ekstra 15 dakika spor gibi.
@galaksidekiananas akkıllı bıdık ben 1 sene küçüklüğümde karate 2 yılda kik boxla uğraştım reşit yaşlarımda.. ben diyorum ki adamın zamanı var zayıflamak için istediği kadar spor yapmaya diyorum bilmem anlatabiliiyomuyuuum?
@ Amakafamıznassıgüzel Yanı bu adam o kadar emek vermiş ya sen ne kadar cahil bir insansın ulan bunun parayla ne işi var adam sabah namazında kalkıp gidip salonu açıp hergün kardiyo yapiyodu sen o saatte kalkanıydın bir gün sadece bir öğün yemek yesene o adam 30 gün bir öğün yedi. Yok adamın zamanı varmışta yok bilmem neymiş. Kedi ulasamadigi ciğere mındar dermiş her ne olursa olsun hiç bir vücut gelistiriciye laf söyletmek vücut geliştirme sadece bir spor degildir , vücut geliştirme insanın irade azim disiplin sabır ve fedakarlık gibi karakteristik ozelliklerinin görüntüsüne ve fiziksel kapasitesine yansıtma çabasıdır. Bu sözde Barış hocaya ait Sen onun gibi disiplinli bir gün bile geciremezsin karaktersiz. Davar
Sadece sebze yiyip çok az kalori almakta kötü sağlık sorunu yapar üstelik bir öğün yemek hiçte iyi birbdenge değildir. Muhtemelen adamda kansızlık oluştu.
Günde 6 öğün yiyerek 88 kiloya çıkmıştım 4 ay boyunca sürdü bu işe girdim ramazanda günde 2 öğün zar zor yedim 1 ayda 74 kiloya düştüm define oldum fakat hacim kaybettim bu adamın Steroidlik bir işi yok bence
yedigin hayvanlar o hale sebze yiyerek geliyo, yani vucutlarini olusturan sey sebzeler. sende onlari yiyosun, aslinda ihtiyacin olan butun hersey sebzelerde var
@Herrfatih yanlış asıl hayvan tükettiğimizde sindirmede zorlanıyoruz ve hatta bizim duygu durumumuzu bile etkiliyor bu durum. (sinirlerle) Eğer hayvan eti yemek zorundaysan evrime göre bize en uzak hayvanı tercih etmemiz en sağlıklıdır. Kırmızı et yerine balık eti yemekten bahsediyorum.
Ayrıca insanın diş yapısına baktığımızda hem etçil hem de otçul şekilde yememize izin veren dişlerimiz var.
@galaksidekiananas Şuanki evrimsel süreçte esansiyel dediğimiz amino asitleri sentezleyemiyoruz bu bağlamda hayvansal gıdalara muhtacız. Kırmızı ette heem iron dediğimiz emilimi yüksek demir var, aynı şekilde b12 gereksinimimiz için de diğer bütün hayvansal gıdalara muhtacız.
@Herrfatih beyinsel beceri olarak hayvanlari yememe duzeyine gelebilmek icin hayvanlari yemek zorundaydi insanlar artik yapay et yapabilecek beyine sahipler yakinda hayvanlari öldürmekten vazgecerler umarim, onca ölmüs hayvanda bosa ölmemis olur.
sana yardımcı olabilirim instagramdan bana ulaş fakat ciddiysen bunkonuda yanlız gün ve şu kadar günde bu kadar kilo verebilirmiyim gibisinden muhabbetleri unutmalısın zamana yaymalısın sana diyemem şukadar günde bukadar verirsin sadece yapman gerekenleri söyleyebilirim
En İyi Cevaplar