Fitness salonunda bir kadın limonlu suyla 3 haftada çok kilo verdiğini söyledi. Sizce diyet+sporla ve de limonlu suyu eklersek 5 günde kaç kilo verilebilir. Bu arada ikinci haftam ilk hafta 3.200 verdim.
Limonlu su ile zayıflayan var mı? Böyle bir şey doğru mu?
Sadece limonlu su ile zayıflamak mümkün değildir. En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz.
limon asidik bir meyvedir. aşırı asitte mide için çok zararlıdır. her gün değilde aralıklarla tüketseniz belki. ama onun bile zararı olabilir. en iyisi sadece su ve spor yağı her türlü yakıyor zaten.
Tabi şekeri tuzu ve ekmeği hayatımdan çıkardım gelinlik giyecektim düğünüm vardı 1 demet maydanozu kaynatıp her sabah kalkınca ve her gece yatmadan önce içtim limonlu suyu ben daha farklı yaptım mesela 1 limonu sıktım limonlu su yapacağım kaba boşalttım üstüne 1 limonu doğradım alabildiğine su doldurdum kahvaltımı dengeli yaptım özellikle günün en önemli öğünü olduğu için ama çok az ekmek tükettim ya ince 2 dilim ya da kalın 1 dilim çok fazla yemek yemediğim için açlık hissim olmadı açıkçası akşamları da tabağı çok dolduruyosan mesela 3\1 i kadar yemek koydum hiç ekmek yemedim ve yemeklerden önce de normal su içtim bardak boyuna göre 1 veya 2 bardak yemeklerden sonra 1 saat boyunca da yürüyüş yaptım evde sporla kilo verdiren programlar var mesela ama ben o zaman şınav ve mekik çektim sadece yatmadan önce de maydanoz suyu içtim bu dengeyi tam 1 ay boyunca bozmadım 1 ay önce tartıldığımda 70 kiloydum 1 ay sonra tartıldığımda 59 kiloydum
acele etme sporla zayiflaya bilirsin sabrin sonu selamat zayifliycam diye sağliğinla oynama limon suyu karbonatlu su bilmem ne kullanmayin onun zararlari cokdur ve dunyada en hastalikli insanlar mankenlerdir bunu unutma
En İyi Cevaplar