10 gündür sabahları limonlu su içiyorum fakat cildim çok sivilce döktü kuru da değil aciyandandan limonlu su yapmış olabilir mi? Toksinlerini atma yolu mu acaba 😒

Oysa ki, limonlu su için çok sağlıklı derler ve cildi canlandırdığını söylerler.
Bence, sivilcelerin limonlu su ile alakası yoktur. Belki, sıcaklardan dolayı bir şey alerji yapmıştır...
Ben de limonlu su içiyorum yapmaz ya bende yapmadı. Belki başka nedenlerden dolayı sivilce çıkıyordur ya da vücudun limonu sevmiyordur.
Cevap
12Cevap
Yapmaz aksine sivilceleri götürür
Aynısı bendede var limonlu su içtikçe suratım hep sivilce attı
Ben temizler diye biliyordum dahada battı yüzüm hoş başka şeylerde var da neyse
Ben yüzümü siliyorum hep temizleme suyuyla bana bir krem verdiler o topladı gibi oldu biraz ama gittikçe daha kötü oluyor
Kız aklıma şey geldi sudocrem sür 😅 o kurutuyor
🤣
Operatör Doktor Canan Karatay, danışmadan bekleniyorsunuz :D Ona sormak lazım bence :D
Limonlu suyu zayıflamak için mi içiyorsun? sivilce ile alakası yok tuzlu baharatlı şeyler yiyirsan yapar cips çekirdek ve benzerleri
Bi'Bilen çağırsana boncuk niye bunlarla uğraşıyondsgjldf ama limonlu suyu ekşi değil mi nasıl içiyon😂😂
O kadar limon yedim hiç sivilce yapmadı, öyle bir yan şeysi yok bildiğim kadarıyla.
Allah Allah nasıl merak ettim bak sivilceleri glf
Rahatlatıcı video gibi fkf
Olmayan midem bulanmaz mdk
Bi ara incele sen beni dkdk
Tamam ayarla saati flf
Çekirdek cips yemisindir çamur atma limonlu suya 😅
İlk defa duydum, sanırım bünyeyle alakalı bir durum. Fazla içme sende her şeyi biz mi diyelim.😄
Tam tersi asit içerdiği için sivilcelerin kurumasını sağlar. Bir pamuğu taze sıkılmış limon suyuna batırın sivilcelerinize sürün.
Bu iyi birşey. İçsel temizlik yapıyor. İlk iş deri altındaki sivilceleri çıkartmak sonra da yüzdekileri söndürmek.
Yapmaz diye düşünüyorm.. vucuttaki kiri pasi temizler.. O sekilde vucuttakileri atarken yüzden çıkarsa bilemem
Tansiyon düşürür ama sivilce yapmaz cilde direkt sürsen kurutup başka etkiler yapabilir de içtiğinde hayır
Yapacağını sanmıyorum, limon antibakteriyel bir besindir ve zayıflamaya yardımcı olur, cildi de güzelleşirme etkisi vardır
Sivilcenin limonlu su ile alakası yoktur.
Ya stresli bir döneminin acısı şimdi çıkıyor ya da yediğin birşey dokunup sivilce olarak geri döndü.
Hmm 🤔 doğru bir mantık yürütme ama sivilce tamamen bünye ile alakalı..
Bazılarında yapar, bazılarında yapmaz..
Limonlu su sivilce değil ama fazlası tansiyon yapabilir.
Ben sivilceleri kurutmak için yüzüme limon sürüyorum sen çıkarıyor diyosun 😂
ay sürme çok kötü yakıyor deriyi
Sanmıyorum ben limonu kabuğuyla birlikte yerim yüzümde hiç cikmaz sivilce
Limonlu su detoksların olmazsa olmazı ama belki alerjiniz vardır.
Hayır hayır aksine vücüttaki pislikleri attığı için öyle içmeye devam et emin ol tertemiz olacak :)
Yengeme sordum, yapmaz dedi.
Bu konuda prof'tur kendisi.
benim yapmadı. başka bir nedeni vardır. kullandığın bakım ürünü, hormonlar vs.
vücuttaki toksinler gidiyor evet onlar çıkacak sonunda dipte kalmaz cildin güzelleşir
Bende 5 aydir limonu su iciyorum ama hic sivilcem cikmadi
Yok kız alakasız strestendir sağlıklı besleniyorsan
Düzenli içme limon asit olduğu için fazlasi iyi değil
Acaba sahikacigimiz bunlardan da içiyor mudur
Fkfjdhd
Sanmıyorum ben'de içiyorum.
Limon yerine dogal için faydaları çokkk
Cidden sivilceye iyi geliyor mu ya?
vücudunu temizliyo çok güzel bişey bu.
İlk kez duydum, sebebi başkadır.
Bana öyle bir etki yapmadı, şaşırtıcı!
Limonlu sirkeli suya bayılırım
Bende yapmıyor bnde limonlu su icerim
Yapmaz
Limon yüze zararlı diye biliyorum
Yapmaz iyi gelir
Asitli şeyler sivilce yapar.
Her şeyin aşırısı zararlı
Yapmaz metabolizma yı hızlandırır
Yapmaz
Hayır yapmaz
Boy kilo kaç ki
Aşkım diyet ve biraz hareket yap ben verdim vermeye de devam ediyorum yıllardır yapamıyordum ama ben başarıyorsam sen de yaparsın.
Anladım kuzum hedef kilon ne
Benim 58 ama senden ufağımm 160 benim boy :d ama kilomuz aynı sjshshhs
Ama senin için 60 az değil mi kuzum benim diyetisyenim 58 olması gerekiyor dedi
Bence 63 yeterlidir
Yapmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?